kızlarrrr ben de başlıcam bu diyete şu final haftam bir geçsin kesin kararlıyım yanii acaip gaza geldim, 63 kiloyum bakalım ne olacak ama birşey sormak istiyorum ?? mesela 12 gibi uyuyorsanız elma yemeyi kaçta bırakıyorsunuz yani 7 den sonra birşeyler yiyormusunuz? ve sabah kahvaltısı için ne önerirsiniz? yoksa o öğünde de mi elma yeniliyor? cevaplarsanız çok memnun olucaam
ve lütfen destek olun cok ıhtıyacım var(
ben 83 kiloyum ve ikinci bebeği düşünüyoruz acilen kilo vermem lazım bugün başlıyorum ama soracaklarım var illa ekşi elma mı olmalı bu elmanın başka bir adı varmı hızlı kilo veren arkadaşlar neler yaptınız nasıl kilo verdiniz lütfen yapan arkadaşlar biraz anlatsın be çok kötüyüm artık bu kiloları vermem lazım hiçbirşey giyemiyorum lütfen desteğe çok ihtiyacım var
ya arkadaşlar yeşıl elma demıssınız bende yesıl elma aldım ama eksı degıl aradıgım butun elmaların hıcbırınde eksılık yok ıse yaramazmıkkı ben bugun basladım dıyete ekşi olması sartmı yok benım aldıklarımın hepsı tatlı
Arkadaslar bugun itibariyle diyete bulunmaktayim . Sabah Sabah diadan granny elmalardan aldim. Biraz evvel baska topicteki arkadaslarin denedigi zencefil+ zerdecal+ tarcin karisimimi yapip yutttum. Birazdan kahvaltimi yapicam. Sonra gelsin elmalardan caylarr.Insallah hep beraber sonuc aliriz. Cok zorlanirsam arada izgara tabuk atabilirmiyim acebaa?
Kizlar saat 4 e kadar hersey iyi gittide sonra tansiyonum acayip dustu oglani okuldan almaya zor gittim valla. Siz ne alemdesiniz. Acaba ikindi gibi bi protein almakta sorun olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?