Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar Merhaba,
Ben de elma diyetinde 3.günümdeyim,ilk gün 2dilim kepek ekmeğiyle peynirli sandviçle kahvaltı ve tüm gün elma
2.gün aynı şekilde kahvaltı ve tüm gün elma
3.gün(yani bugün de) kahvaltıma bir yumurta ekledim ve elma yemeye devam ediyorum
6 gün diyeti yapıp,1 gün protein atağı yapayım diyorum ardından aynı şekilde devam,
bırakacağım haftada azar azar artırayım kalorileri ki almayım diyorum
Ben çok acıkmıyorum,sizin nasıl gidiyo?

tardildin mi peki ne kadar verdin?

bende acikmiyrum. ilk diyete basladgmda elmalari yedigm icin kilo vermistm 3 gundur elma da yiyemiyorum. ama kilo da vermedim. sizce elma yemedgmdn mi

Ben öğrenciyim ve yurtdışındayım haziran ortasına kadar,haliyle tartım yok,ama karnımın düzleştiğini hissediyorum.
Benim de sıkıntım şu 58 kilo falanım sanırım ama 53-54 olmak istiyorum,mesela kilo veremiyorum gibi boyum da 1.63 yani ideal kilomda bu değil ama bilemedim bide çok takıntılı olmam da olumsuz etkiliyor sanırım.
Akşama bir kase çorba içicem,bence sen de elmayı birdden bırakma yavai yavaş bırak.

10 gün devam edicem umarım verebilirim bir 3 kiloya bile razıyım sizce verebilir miyim?Yalnız şu aralar regl dönemim yaklaştığından zorlanıyorum sanki

Selamlar cuma zayıflama yarışmasına ilk başladığımda 79 kiloydum (12 Martta) Şu an 69.7 kiloyum hedefim 65 olmak fakat artık yaptığım kaçamaklar yüzünde veremiyorum şu 4-5 kiloyu o yüzden yarın itibariyle ben de başlıyorum bu diyete sadece 1 hafta uygulucam kansızlık var ben de çok aç kalınca başım dönüyor, umarım baş dönmesi olmaz ve 1 hafta uygulayabiliırım bu diyeti eğer sonuç iyi olursa 4-5 kiloyu verene kadar uygulucam.

selam kızlar bende 6 kılo verdım ama hastalandım dun ve 2 gundur gr oynamıyor yaz kapıda moralım cok bozuk 73 kıloyum ve hazıran 25de 66 olmam lazım tum gun elma zor gıbı 3 4 gun dayanırım gıbı gelıyor ,sebze olmadan saglıklımı onuda bılemıyorum su an 73 um 70 olumurmuyum 4 gunde acaba su 6 lı rakamlar bı görsemmm gıt 3 gıtttttttttttt

Son düzenleme:

ay canim bende 75 kiloyum. gecen hafta 3 gun tam yaptm 2 800 verdm. snra elma yemeyi birakinca kilo vermem durdu. bu cumaya kadar tekrar yapacagm. zorlada olsa elmalarimi yiyecegm. bkalm sonuc ne olacak. yarin tekrar bsliyorm :)

Ben de dün yediklerimden sonra baya almışım 69.7 idim, bu sabah 71 çıktım bugün itibariyle başladım elma diyetine. Hedef cumaya kadar 3 kilo, 1 hafta yapıcam eğer iyi sonuç alırsam 1 hafta daha yaparım zaten istediğim kilo için 2 hafta yeterli oluyor. Haydi gazamız mübarek olsun kızlar

cnm benden sana tavsiye hemen 2 haftada bırakma cünkü diyette sadece tartı üzerinden giden kilolara bakmayın incelmeniz önemli mesela ben diyete baslayınca hemen 3 kilo gidiyor bu aslında normale gore yemememden kaynaklı giden yag deıl yanı ancak 3 4 haftada ıncelme baslar. tabı bunlar bnm fıkırlerım.

ya bu elma diyetini masıl yapcaz
elma ekşi mi olacak?
ben buradan biraz bişiler okumuştum ve denedim, 3 günde 2 kilo falan gittiydi ama geçen hafta tatile gittim açık büfe nedeniyle tekrar 63 kilo olmuşum (((
tekrar zayıflamak istiyorum yaaa

3gün içinde gidenin gercekten kilon olduguna ınanıyormusun ? normal hemen geri alman bence cunku kılo vermemıssın sadece yemek yemedıgın ıcın kılon azalmıs :) bence zayıflamak istiyorsan en az 1 aay yapmalısın :)

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Baştan okumaya çalıştım ama 2000 sayfa olmuş neredeyse. Hepiniz gibi vermem gereken fazla kilom var doğumdan yadigar:)))) Ama artık vedalaşmanın vakti geldi. 15 Hazirana kadar 5-7 kilo verirsem süper olur. Bu diyeti yapan halada yapmaya devam edip sonuç alan arkadaşlar var mı? 3 hafta kadar bir zaman sadece kahvaltı ve elmayla geçermi acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar utanarak geri dönüyorumm verdigim 8 kiloyuda geri aldım sanırım ama yarın sabah itibari ile
tekrardan başlıyorumm haftaya pazartesi tartıya çıkacak arkadaşlarıda bu yarışa bekliyorumm inşallah iyi bir sonuç çıkar
115 kiloylan başlıyorumm haftaya pazartesi görüşmek üzeree herkesee başarılarr

slm ben uzun süredir takip edıyorum yarın bende bır arkadaşımla beraber bu dıyete başlıyorum umarım dedıgınız kadar ıyıdır arkadasıma anlatım oda uydu bakalım ben kac kılo verıcem bana sans dıleyın son sayfaları okuyamadım sayet bır lıste varsa benıde ekleyın

hoşgeldin aramıza canımm vallahi ben bir haftada 8 kilo vermiştim elma yiyerek ama 15 gündür ha bire yiyorum geri aldım sanırım dikkat etmedim amaistikrarlı yaptıktan sonra veriliyo dememiş biri olarak söylüyorum

Hemen cevap verdiğin için teşekkür ederim hazır yarın pztesiyken başlamayı düşünüyorum. Bir haftadan sonra devam ettiniz mi, arada protein aldınızmı yada elma yiyemediğiniz zaman ne yediniz acaba? Cuma günü gittiğim düğünde arkadaşım ''aaa hayatım sen hamilemisin?'' dedi. Önce zayıflayıp onu daha sonra fit bir şekilde öldürmeyi planlıyorumda.)))

Bende başlamak istiyorum... KOnu amış başını gitmiş devam eden biri bana neler yapacağımı belirtirse çok sevinriim...

şahanesin yaa :))) aynı konu bendede çok oluyo hamilemisinn diye ne gıcık bir soruu :) tmmm arkadaşarrr yarın liste yapıcammm yarışa katılacak arkadaşlarr şimdiki kilolarını yazsınlar lütfen bir haftalık yarış yarın başlıcaz haftaya pazartesi tartıya çıkılacak
sabah kepek ekmegiyle kahvaltımızı yapıyoruz domates peynir zeytin sonrada akşam 7 ye kadarr elma yiyoruz arada yeşil çay ve bol su tüketiyoruz şimdiden herkese başarılarr SABAH LİSTE OLUŞTURUCAM HERKES ŞU ANKİ KİLOSUNU YAZSINN ......KATILMAK İSTEYENLERREEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…