Bugün dayanamadım 1 muz ve 1 avuç cornflakes yedim,sanırım şekerim düştü
selam kızlar bende 6 kılo verdım ama hastalandım dun ve 2 gundur gr oynamıyor yaz kapıda moralım cok bozuk 73 kıloyum ve hazıran 25de 66 olmam lazımtum gun elma zor gıbı 3 4 gun dayanırım gıbı gelıyor ,sebze olmadan saglıklımı onuda bılemıyorum su an 73 um 70 olumurmuyum 4 gunde acaba su 6 lı rakamlar bı görsemmm gıt 3 gıtttttttttttt
Ben de dün yediklerimden sonra baya almışım 69.7 idim, bu sabah 71 çıktım bugün itibariyle başladım elma diyetine. Hedef cumaya kadar 3 kilo, 1 hafta yapıcam eğer iyi sonuç alırsam 1 hafta daha yaparım zaten istediğim kilo için 2 hafta yeterli oluyor. Haydi gazamız mübarek olsun kızlar
3gün içinde gidenin gercekten kilon olduguna ınanıyormusun ? normal hemen geri alman bence cunku kılo vermemıssın sadece yemek yemedıgın ıcın kılon azalmıs :) bence zayıflamak istiyorsan en az 1 aay yapmalısın :)ya bu elma diyetini masıl yapcaz
elma ekşi mi olacak?
ben buradan biraz bişiler okumuştum ve denedim, 3 günde 2 kilo falan gittiydi ama geçen hafta tatile gittim açık büfe nedeniyle tekrar 63 kilo olmuşum(((
tekrar zayıflamak istiyorum yaaa
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Baştan okumaya çalıştım ama 2000 sayfa olmuş neredeyse. Hepiniz gibi vermem gereken fazla kilom var doğumdan yadigar:)))) Ama artık vedalaşmanın vakti geldi. 15 Hazirana kadar 5-7 kilo verirsem süper olur. Bu diyeti yapan halada yapmaya devam edip sonuç alan arkadaşlar var mı? 3 hafta kadar bir zaman sadece kahvaltı ve elmayla geçermi acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hemen cevap verdiğin için teşekkür ederim hazır yarın pztesiyken başlamayı düşünüyorum. Bir haftadan sonra devam ettiniz mi, arada protein aldınızmı yada elma yiyemediğiniz zaman ne yediniz acaba? Cuma günü gittiğim düğünde arkadaşım ''aaa hayatım sen hamilemisin?'' dedi. Önce zayıflayıp onu daha sonra fit bir şekilde öldürmeyi planlıyorumda.)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?