çok ekşi olması zararlı zaten, günde 2 saat arayla yediğini düşünürsen bi de. mide asidin fazlasıyla yükselir. ben sadece rengi yeşil olan elma yiyorum adına sanına bakmadan.piyasada çok var yeşil elma çeşit çeşit hele bazıları epey tuzlu fiyatta. ben uygun olanlardan alıyorum. kilo vermede etkisi değişmiyor bence. sonuçta kırmızı elmaya kıyasla bütün yeşil elmalar daha mayhoş bi tattta ve şeker oranı düşük.
hayr emzırmıyorum zaten hıc emedı sagarak verdım oda bıttıartık kurtulmam gerek dayancam baska carem yok
hayr emzırmıyorum zaten hıc emedı sagarak verdım oda bıttıartık kurtulmam gerek dayancam baska carem yok
bedomm canımm bizim kilo daha fazla oldugu içinn daha fazla kilo verebiliyoruzz eger hiç bırakmadan pazartesine kadar istikrarlı dayanabilirsen kesin .7..8 kilon gider canımsın sakın pes etmee yarın akşama gene yazarım sana sakın bırakmaa gelişmeleri yazın
bedomm canımm bizim kilo daha fazla oldugu içinn daha fazla kilo verebiliyoruzz eger hiç bırakmadan pazartesine kadar istikrarlı dayanabilirsen kesin .7..8 kilon gider canımsın sakın pes etmee yarın akşama gene yazarım sana sakın bırakmaa gelişmeleri yazın
evt kılo fazla olunca daha cabuk gıdıyor benım bırde yerlesmemıs kılolar oldugu ıcın umıdım daha fazla ben bukadar kıloyu tüp bebek yuzunedn aldım 8 aylık hamıleyken 145ı gördum dahada tartılmadımartık kac kıloyla doguma gttım bılmıyorum ama dogumdan sonra kısa surede 130a dustum 9 kıloyuda ben dıkkat ederek verdım 90 kıloyla tüp bebek mtedavılerıne baslamıstım yıne o rakamlara dussem ıyı olcak cunku benım boyum 172 90nlar bende kötu durmuyor kemıklıyımde 90 kıloyken 44-46 gıyınıyordumeskı halıme donsem ıyı olcak cunku artık cok üzülüyorum eskıden nekadar güzelsın derlerdı sımdı senden beterı var dıyorlar buda benı cok üzüyor hıc alıskın olmadıgım sekılde kurtulcam kararlıyım sadecec gezmeye gıtmek kötu oluyor bugun bır ara anneme ugradım annem dolma yapmıs ne yazıkkı 3 tane atım agzıma sımdı cok pısmanım annem yakın bana keske gıtmeseydım artık ptesıne kadar banba dısarı yasak
kızlar diyetin yanında spor yapmaya da çalışınen azından iki günde bir tempolu 45 dk yürüyüş. bi haftadır aksatmadan başladım, faydasını görüyorum. ve bol bol su içmeyi de unutmuyoruz. bol su içmek demişken geçen gün çağla şıkelin bi röportajını dinledim, kadın günde 4 lt su içiyormuş yahu ona damacana da dayanmaz biz o kadar abartmayalım tabi, günde 2.5 kafi hadi hepimize kolay gelsin..
Arkadaşlar nasıl oldu bılmıyorum ama dun sabah ki tartıyla bu sabahkı tartı arasında 1 kilo fark vardı. O kadar çok yeşil cay ıçtimki herhalde ödem attım. Sabah çavdar ekmegine tost ve 1 haşlanmış yumurta yedim. 1 kahve 1 soda 1 yesil çay ve 1 form cay içtim simdi elmamı yıcem. Yarın sabahtan ıtıbaren yuruyuse başlıycam. Bıde kollarım zayıflasa..(( Sayenizde gayretleniyorum arkadaşlar. Devam devam devam
ya arkadaşlar bugun kendımı cok ac hıssedıyorum aklımdan bınbır turlu sey gecıyor :26:ınsaaalh bısey yemem kendımı zor tutyorum neyazıkkı benım erınme huyum yok cnm bırsey ısterse hemen kalkar yaparım dayanıcam ama kararlıyım kesın kararlıyım :18:
sakın yemeee bak yedikten sonraki pişmanlık çok fena birşey bu duyguyu yaşamamak için yemeeeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?