Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

aslında eşım almıs ondan yesıl dedım gıttı oda yesılı aldı goldenler var onlar eksı ya bıraz ondan sordum bukadar ac kalıyoruz zaten yeterınce seye para harcadım bunada harcarım aclıgımız bosa gıtmesınde baska bısey ıstemem ondan sordum cunku benım elmalarda hıc eksılık yok

sizin dediğiniz ekşilikteki elmalar daha cıkmadı arkadaşlar taze cıkar o elmalar
mevsiminde olur sadece şimdi iki tip var golden ve granny smith denilen. golden elma zaten ekşi olmaz. yani yediklerimizin hepsi buzhane aslında.

Bedoomm kıyamam sana
Canım küçücuk bebişin varmış senın dayanabilcen mi? Emzirmiyomusun yavru kuşu. Genede çok ağır gelirse arada ızgara tavuk yıcem küçük porsiyon olarak. ;Proteın olmadan kaslarımızı yeriz bence onun dışında aynen devam..

Son düzenleme:
hayr emzırmıyorum zaten hıc emedı sagarak verdım oda bıttıartık kurtulmam gerek dayancam baska carem yok

İnşallah canım hepimiz veririz kiloları rahatlarız. Ama bugün gözümü açamadım valla sen daha önce yapmışsın herhalde bünyen kaldırmış inşallah bende alışırım

kızlar noldu yaaa ilk günden moralinizi düşürmeyin 2 gün zor geçer ama daha sonraki günlerde çok rahat geçecek birazcık sabırr
lütfenn bol su için açlıgı bastırır dişlerinizi fırçalayın oda etki eder şu an meyve zamanı birkaç meyve atın rahatlatın midenizi abartmadan ama nefsimize yenilmeyelim lütfenn haa hayretttt 3 gün sonra vücütta hafifleme başlıcak çok sevineceksinizzz eminimm
yarın çalışıyorum akşama yazarımm

hayr emzırmıyorum zaten hıc emedı sagarak verdım oda bıttıartık kurtulmam gerek dayancam baska carem yok

bedomm canımm bizim kilo daha fazla oldugu içinn daha fazla kilo verebiliyoruzz eger hiç bırakmadan pazartesine kadar istikrarlı dayanabilirsen kesin .7..8 kilon gider canımsın sakın pes etmee yarın akşama gene yazarım sana sakın bırakmaa gelişmeleri yazın

evt kılo fazla olunca daha cabuk gıdıyor benım bırde yerlesmemıs kılolar oldugu ıcın umıdım daha fazla ben bukadar kıloyu tüp bebek yuzunedn aldım 8 aylık hamıleyken 145ı gördum dahada tartılmadımartık kac kıloyla doguma gttım bılmıyorum ama dogumdan sonra kısa surede 130a dustum 9 kıloyuda ben dıkkat ederek verdım 90 kıloyla tüp bebek mtedavılerıne baslamıstım yıne o rakamlara dussem ıyı olcak cunku benım boyum 172 90nlar bende kötu durmuyor kemıklıyımde 90 kıloyken 44-46 gıyınıyordumeskı halıme donsem ıyı olcak cunku artık cok üzülüyorum eskıden nekadar güzelsın derlerdı sımdı senden beterı var dıyorlar buda benı cok üzüyor hıc alıskın olmadıgım sekılde kurtulcam kararlıyım sadecec gezmeye gıtmek kötu oluyor bugun bır ara anneme ugradım annem dolma yapmıs ne yazıkkı 3 tane atım agzıma sımdı cok pısmanım annem yakın bana keske gıtmeseydım artık ptesıne kadar banba dısarı yasak

evt kılo fazla olunca daha cabuk gıdıyor benım bırde yerlesmemıs kılolar oldugu ıcın umıdım daha fazla ben bukadar kıloyu tüp bebek yuzunedn aldım 8 aylık hamıleyken 145ı gördum dahada tartılmadımartık kac kıloyla doguma gttım bılmıyorum ama dogumdan sonra kısa surede 130a dustum 9 kıloyuda ben dıkkat ederek verdım 90 kıloyla tüp bebek mtedavılerıne baslamıstım yıne o rakamlara dussem ıyı olcak cunku benım boyum 172 90nlar bende kötu durmuyor kemıklıyımde 90 kıloyken 44-46 gıyınıyordumeskı halıme donsem ıyı olcak cunku artık cok üzülüyorum eskıden nekadar güzelsın derlerdı sımdı senden beterı var dıyorlar buda benı cok üzüyor hıc alıskın olmadıgım sekılde kurtulcam kararlıyım sadecec gezmeye gıtmek kötu oluyor bugun bır ara anneme ugradım annem dolma yapmıs ne yazıkkı 3 tane atım agzıma sımdı cok pısmanım annem yakın bana keske gıtmeseydım artık ptesıne kadar banba dısarı yasak

aynen canımm benimde 1.70 boyum ama tanımadıgım insanların hamilemisin demesine dolmuşta yer vermesinee canım çok sıkılıyo bende sen gibi 4 sene çocuk olmadı tedavi zamanında aldım bu kiloyu 2 evladım var şu an küçük 4 yaşında ama kararlıyımm 2 ayda 20 kilo vermeye dedigin gibi 90 düşünce bayagi iyi duruyoruz boy oldugu için inşallah çabalarımız sonuç verir ....

kızlar diyetin yanında spor yapmaya da çalışın en azından iki günde bir tempolu 45 dk yürüyüş. bi haftadır aksatmadan başladım, faydasını görüyorum. ve bol bol su içmeyi de unutmuyoruz. bol su içmek demişken geçen gün çağla şıkelin bi röportajını dinledim, kadın günde 4 lt su içiyormuş yahu ona damacana da dayanmaz biz o kadar abartmayalım tabi, günde 2.5 kafi hadi hepimize kolay gelsin..

Ben günde 4 lt de geçiyo içtiğim su ama işe yaramıyor işte

BEnimde 7 aylık bebeğim var emmiyo beni ama sağıyorum çıktığı kadar acil kilo vermem lazım görümcemin düğünü var eylül de hemen vermeliyim

kızlar nasıl gıdıyor 2. gune gectık sızler nasıl hısedıyorsunuz bugun daha mutlu uyandım ben artık gerısı gelır dedım

Arkadaşlar nasıl oldu bılmıyorum ama dun sabah ki tartıyla bu sabahkı tartı arasında 1 kilo fark vardı. O kadar çok yeşil cay ıçtimki herhalde ödem attım. Sabah çavdar ekmegine tost ve 1 haşlanmış yumurta yedim. 1 kahve 1 soda 1 yesil çay ve 1 form cay içtim simdi elmamı yıcem. Yarın sabahtan ıtıbaren yuruyuse başlıycam. Bıde kollarım zayıflasa..(( Sayenizde gayretleniyorum arkadaşlar. Devam devam devam

cnm benımde aynı bır kılo fark var dunkı kılomla ama o ödemdır bıde ac karında farkedıyor yarın gıden artıdır bızım ıcın.sız kahvaltı yapıyormusunuz ben yapmıyorum öyle bırsey varmı ben oldugunu bılmıyordum gercı olsa bıle ptesıne kadar onuda yapmıycam ptesınden sonra eger varsa sabahları bende senın gıbı yapabılırım

bu diyeti yapan biri olarak şunu diyeyimki bıraktığınız an dikkat etmezseniz direk alırsınız ben 69 dum 63e kadar ındım sonra tekar 65 oldum ama pes etmedım gecen hafta 64.7 yle basladım suan 62.4 oldum :) bakalım bu hafta ne kadar gidecek :)

ya arkadaşlar bugun kendımı cok ac hıssedıyorum aklımdan bınbır turlu sey gecıyor :26:ınsaaalh bısey yemem kendımı zor tutyorum neyazıkkı benım erınme huyum yok cnm bırsey ısterse hemen kalkar yaparım dayanıcam ama kararlıyım kesın kararlıyım :18:

sakın yemeee bak yedikten sonraki pişmanlık çok fena birşey bu duyguyu yaşamamak için yemeeeee:)

sakın yemeee bak yedikten sonraki pişmanlık çok fena birşey bu duyguyu yaşamamak için yemeeeee:)

yok yemedım ama cok acım bırsey sorcam sıze sız saat kacta elma yemeyı kesıyorsunuz bırde mesela bugun 1.5 kıloydu hepsını yıyormusunuz hepsını yemek sartmı ben yıyemıyorum hepsını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…