Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yok yemedım ama cok acım bırsey sorcam sıze sız saat kacta elma yemeyı kesıyorsunuz bırde mesela bugun 1.5 kıloydu hepsını yıyormusunuz hepsını yemek sartmı ben yıyemıyorum hepsını

valla açıkcası ben burdaki herşeye uymuymuyorum çoğu şeyi kendime göre yapıyorum ben max 3 tane yiyorum daha fazlasını istesemde yiyemm onun yerine erik yiyom kayısı yada kivi gibi diğer meyveler ayrıca aksam 5 gibi cok az da olsa yemek yiyorum genelde :)

öncekılerın okudum harfıyen uymuslar ve ınanılmaz rakamlar var verenler ıcınde ben abah kahvaltı yapıldıgını bılmıyordum yarından ıtıbaren onuda ypcam bugun kımse yok lıstedekı arkadaşlar nerede ne durumdalar acaba

Ya ben de acayip acıktım aklımdan her şey geçiyor 1 kilo elma yiyemiyorum ama suyu çok içtim yeşil çayıda 4 su bardağı kadar içtim sabahtan beri lavaboya gidip gelmekten bi hal oldum...

cuma günü memlekete gidince kesin başlıyoruumm kızlar koydum kafaya sıkı bir kahvaltı ve elma + bol suu verebildiğim kadar vereceğim bıraktığımda da dikkat edicem yoksa bu kiloların gideceği yoook

canım ben en son gördüğümde 8 günde 10 kilo civarı gitmişti yanılmıyorsam,, ben bir haftada 2 kilo versem bile yeterr

kızlar bende diyete başladım dün size bir püf noktası eğer 5 saatte bir elmaları yersek daha çok yağ yakabiliriz karatay diyetini biraz buna yorumlamış oluyoruz böylece :) geçmişte bende bu diyetle kilo vermiştim 1 senedir başka diyetler denedim ama en iyisi bu :))

5 saatte ara verırsek gunde ıkı kere yemıs oluruz zaten dayanamıyorum patetes dıyetıde var oda cok ıyı onuda ben yaptım buarada aramıza hoşgeldın dılerım guzel kılolar verırız

tek yönlü beslenmek vücudu mahveder inanmayın şöyle şeylere, sonra neden kanser oldum doğal besleniyordum vs...

tam olarak tek yönlü beslenme değil ki bu. kahvaltıyı dilediğimizce yapıyoruz. sonrasında da elma. ben arada kurukayısı ve beyaz leblebi de yiyorum. bi çok diyete kıyasla en sağlıklı ve yormayan diyet bu bence. bugüne kadar denemediğim yol kalmamıştı, zayıflama ilaçlarından tutunda saçma sapan şok diyetlere kadar. ama şu anda tamamen kendimi sağlıklı ve dinç hissediyorum. hepsi bu elma diyeti sayesinde ve akşam 6dan sonra yemeyerek zayıflamak istiyorsak bu yorucu sürece katlanmak zorundayız. inanın 10 gün sonra yoruculuğu bile kalmıyor, mideniz küçülüyor ve ister istemez tıka basa yiyemiyorsunuz. ancak şöyle de bişey var ki kimi arkadaşlar bu diyeti kahvaltı etmeden sadece elma ile beslenerek yapıyorlar ya da bu diyeti 1 ay uygulamaya kadar çıkarıyorlar bana göre bunlar çok yanlış. dikkat ettiğin kararınca yediğin sürece sorun yok. bedeninden giden 1 kilo bile insanı acayip motive ediyor ve neden daha fazla yiyeyim ya da neden kalorisi yüksek şeyleri ağzıma alayım diye bi mantık kurmaya başlıyosun. kafanda bu düşünceler oluşmaya başladıktan sonra evet sen zayıflamaya hazırsın demektir hadi bakalım yeni bi güne başlıyoruz elma kızlar, hepimize kolay gelsin. size tavsiyem diyetinize takviye olarak bi de spor yapmaya çalışın. tempolu yürüyüşler, hareketli şarkılarda saçma sapan dans etmeler hadi hadi hadi..

**pazar günü tartılma günüm! bi yandan okulun finallerine bi yandan işte çalışmama rağmen durmak yok! bakalım bi aylık sürecin meyvesi nolmuş

tek yönlü beslenmek vücudu mahveder inanmayın şöyle şeylere, sonra neden kanser oldum doğal besleniyordum vs...

Öncelikle hayatimiza guzel seyler cagiralim di mi:)) Allahim herkesi dermansiz dertlerden korusun.
Diyete gelince yumurtasindan peynirine domatesinden cevizine saglam bir kahvaltinin ardindan yesil cayimi iciyorum. Sonra elma yesilcay form cay devam ediyorum . Mevsimi kisa oldugundan ve cok sevdigimden erik ve kiraz yiyorum azar azar. Belki farkli olarak arada 3 kofte bazen bir parca izgara tavuk yada bir parca peynir atiyorum agzima. Tabi herkesin bunyesi farkli benim tansiyonum cok dustu iki gundur. Ama sagliksiz oldugunu dusunmuyorum. Aksine hayatimdan ivir zivir tatli aksam krizleri cikmaya basladi. Kiloda cok farketmesede kendimi daha iyi vehafif hissetmeye basladim.
Arkadaslarimin destegi bana moral ve azim veriyor cok aciktimmi yada elma yemesemmi dedigimde foruma bir goz atiyorum motive oluyorum.
Hadi kizlar yola devammmmm.

kızlar merhaba

ben bugün kendi çapımda bir diyete başladım sabah çok az kahvaltı yaptım saat on gib yeşil çay içtim şu an da açlıktan midem kazınıyor işyerindeyim aşçı tavuk yapmış bölee ekmek bana bana yemek geliyo içimden offf of

ben bi kaç gündür diyetleri araştırıyorum en iyisi bana elma diyeti gibi geldi bugün yarın azar azar yemeye alışıtırıyım kendimi yavaş yavaş elma diyetine geçiş yapcam bakalım verdiğiniz kiloları paylaşın çok güzel kilo verdiriyo arkadaşların yazdığına göre inşallah yalan söylemiyorlardır.

valla ben verdiğim kiloları elma diyetinden vermişimdir herhalde sonucta az yiyoruz dolayısıyla vermemiz normal :) bakalım salı yazarım yine kilomu ben standart haftada 1 2 arası veriyorum :)

selam kızlar,
bende bugün başladım bu diyete..bikaç bişey sormak istiyorum size..burda yazdıgı gibi 1 2 kilo yemek şartmı? ben en fazla 4 tane yiyebilirim zaten geç kalkıyorum her 2 saatte bi yesem anca 4 tane oluyor :) bide ders çalışırken günde 2 tane sade kahve içiyorum etkilermi diyeti? bide ne zaman tartılıyorsunuz benide alın eger bi grubunuz varsa :) şimdiden teşekkürler :)

slm kızlar sonunda 3. gune gectık bakıyorum bugun herkes burda benım bır sorunum var ben sabahları kahvaltı yapamıyorum sabah elma yıyorum öglen kepek ekmegıyle dost yapsam olmazmı cunku öglen acıkıyorum buarada bende dun cok az cılek yedım cunku cok gec yatıyorum mıdem kaldırmıyor okadar uzun sure ac klamaya ama sızde yapıyormusunuz ozmn sorun yok buarada ben tartıldım 120 altına dusmus bulunuyorumkendımı daha ıyı hısedıyorum hadı kızlar bıtınceye kadar kacamak yapsakta devam en azından bana eslık edın

cnm bende bır ıkı kılo elma yıyemıyorum sarftsada gıtmıyor yanı bıde cok sıkmamak lazım elmadan tıksınırsek elmasız elma dıyet olmaz dımıkahvenı sekersız ıcersen sorun yaratcannı sanmıyorum ben yapmıyorum malum benım kılolar fazla ama dıger arkadaşlar köfte yıyen bıle var ozamn ne dıyoruz aramıza hşgeldın

hoşbuldum canım :) benim kilomda aldı başını gitti o yüzden tam uymak istiyorum açıkcası :) zaten o kadar elma yedikten sonra başka bişey yicek halim kalmaz istesemde yiyemem :) kahvemi sütsüz şekersiz içiyorum 0 kalori yani etki etmez umarım çünkü içmek zorundayım konsantrasyon için..peki ne zaman tartılıcaz benide alın listenize.. önceki sayfalarda liste yapılıyordu siz yapıyomusunz?

cnm ben yenıyım liste yapmayı felan bılmem ama yapıldı lıste yenı gelenler eklenmedı henuz ptesı kılolar söylenıcek yanı 7 gun yapılcak bız ptesı basladık
lıste duzenleyemm ama sonra hepınızı yazmaya calısırım yada sen bılıyorsan sen yap tek tek yazılcaksa ben yazarım kılonuda söylemen lazım yanlız yenı eklennen arkadaşlar kılolarını yazssın yapalım konsantre ıcın kesınlıkle kahve sart hadı kılolarını yazmayan arkadaşlar yazınkı lısteyı yenıden duzenleyelım

bende yeniyim canım bende bilmiyorum geçmiş sayfalarda vardı orda görmüştüm listeyi..tamam benide yazın kilom 79,2 bende pazartesi tartılıp yazarm kilomu buraya..5günlük olur artık benimkide ilk hafta..sonraki haftalarda pazartesiden pazartesiye sizle birlikte giderim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…