yok yemedım ama cok acım bırsey sorcam sıze sız saat kacta elma yemeyı kesıyorsunuz bırde mesela bugun 1.5 kıloydu hepsını yıyormusunuz hepsını yemek sartmı ben yıyemıyorum hepsını
valla açıkcası ben burdaki herşeye uymuymuyorum çoğu şeyi kendime göre yapıyorum ben max 3 tane yiyorum daha fazlasını istesemde yiyemm onun yerine erik yiyom kayısı yada kivi gibi diğer meyveler ayrıca aksam 5 gibi cok az da olsa yemek yiyorum genelde :)
bebek kokusu sexsy bebek en son kac kılo vermıs sen rasladınmı ben göremedım bırde genel olarak kac gunde kac kılo verdınızı arkadaşlar merak ettım hepsını okuyamadıgım ıcın bır kacına rasladım guzel rakamlar ama genelı merak edıyorum
kızlar bende diyete başladım dün size bir püf noktası eğer 5 saatte bir elmaları yersek daha çok yağ yakabiliriz karatay diyetini biraz buna yorumlamış oluyoruz böylece :) geçmişte bende bu diyetle kilo vermiştim 1 senedir başka diyetler denedim ama en iyisi bu :))
tek yönlü beslenmek vücudu mahveder inanmayın şöyle şeylere, sonra neden kanser oldum doğal besleniyordum vs...
tek yönlü beslenmek vücudu mahveder inanmayın şöyle şeylere, sonra neden kanser oldum doğal besleniyordum vs...
5 saatte ara verırsek gunde ıkı kere yemıs oluruz zaten dayanamıyorumpatetes dıyetıde var oda cok ıyı onuda ben yaptım buarada aramıza hoşgeldın dılerım guzel kılolar verırız
kızlar merhaba
ben bugün kendi çapımda bir diyete başladım sabah çok az kahvaltı yaptım saat on gib yeşil çay içtim şu an da açlıktan midem kazınıyor işyerindeyim aşçı tavuk yapmış bölee ekmek bana bana yemek geliyo içimden offf of
ben bi kaç gündür diyetleri araştırıyorum en iyisi bana elma diyeti gibi geldi bugün yarın azar azar yemeye alışıtırıyım kendimi yavaş yavaş elma diyetine geçiş yapcam bakalım verdiğiniz kiloları paylaşın çok güzel kilo verdiriyo arkadaşların yazdığına göre inşallah yalan söylemiyorlardır.
selam kızlar,
bende bugün başladım bu diyete..bikaç bişey sormak istiyorum size..burda yazdıgı gibi 1 2 kilo yemek şartmı? ben en fazla 4 tane yiyebilirim zaten geç kalkıyorum her 2 saatte bi yesem anca 4 tane oluyor :) bide ders çalışırken günde 2 tane sade kahve içiyorum etkilermi diyeti? bide ne zaman tartılıyorsunuz benide alın eger bi grubunuz varsa :) şimdiden teşekkürler :)
cnm bende bır ıkı kılo elma yıyemıyorum sarftsada gıtmıyor yanı bıde cok sıkmamak lazım elmadan tıksınırsek elmasız elma dıyet olmaz dımıkahvenı sekersız ıcersen sorun yaratcannı sanmıyorum ben yapmıyorum malum benım kılolar fazla ama dıger arkadaşlar köfte yıyen bıle var ozamn ne dıyoruz aramıza hşgeldın
hoşbuldum canım :) benim kilomda aldı başını gitti o yüzden tam uymak istiyorum açıkcası :) zaten o kadar elma yedikten sonra başka bişey yicek halim kalmaz istesemde yiyemem :) kahvemi sütsüz şekersiz içiyorum 0 kalori yani etki etmez umarım çünkü içmek zorundayım konsantrasyon için..peki ne zaman tartılıcaz benide alın listenize.. önceki sayfalarda liste yapılıyordu siz yapıyomusunz?
cnm ben yenıyım liste yapmayı felan bılmem ama yapıldı lıste yenı gelenler eklenmedı henuz ptesı kılolar söylenıcek yanı 7 gun yapılcak bız ptesı basladık
lıste duzenleyemm ama sonra hepınızı yazmaya calısırım yada sen bılıyorsan sen yap tek tek yazılcaksa ben yazarım kılonuda söylemen lazım yanlız yenı eklennen arkadaşlar kılolarını yazssın yapalım konsantre ıcın kesınlıkle kahve sart hadı kılolarını yazmayan arkadaşlar yazınkı lısteyı yenıden duzenleyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?