Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım keşke kahvaltı yapabilsen :/ ne kadar erken yiyebilirsen o öğünü o kadar iyi. bizim sabah yediğimizi sen öğleleyin yiyeceksin madem o zaman gün içinde daha aktif olmaya çalış çileğin zararı olacağını düşünmüyorum bi iki taneyle, sonuçta o da diyete katkısı olan bi meyve. ama bu diyette ilk on gün çok önemli. diyet programına harfiyen olmasa da çok yakın bi şekilde uymak gerekiyor. ilk verdiğim kilolar o şekilde gitmişti. bugün bu diyette son haftam. tabi şu an sadece elma ile beslenmiyorum öğleleri sebze ağırlıklı hafif şeylerde yiyorum.

yuryuş bandım var sabah aksam yuruyus yapıyorum bırde 10 aylık kızım var ev ısı su bu derken zaten aktıf oluyorum bugun sadece yedım tostu öncekı gunler kahvaltıda yapmıyordum ben bunada razıyım ıkı gunde 1.5 kılo gıtmıs hıc vermemekten ıyıdır sen kac kılo verdın nekadar surede bunu ögrenebılırmıyım

bugün sıfır kaçamakla yola devam ediyorum çok mutluyum ve bu kiloların artık bende kalmasını istemiyorum. Bir şey bu kadarmı istenmediği yerde kalır :)

Bn bugün canımdan oluyordm az kalsn herhalde bana iyi gelmyor su içerken çok kötü oldum yere yığıldım valla. Canımın kıymetini bildim resmen.

iki günde 1 buçuk kilo süper ben 1 mayısta başladım canım 62ydim, şu an 57yim. bi 5 kilo daha versem tamamım. çoğu kadın gibi benim de sorunum lanet basenler :/ yürüyüş yapıyorum ama sanırım uzun bi süre daha sıkı bi şekilde bu spor olayını yapmam gerekecek.

bu arada bugün mesaiye kaldım işyerinde, ne güzel akşam yemeği olarak elmamı yiycektim ama kanıma girdiler poğaça yedik. yine daha masum olsun deyip onlar gibi kaşarlı değil de beyaz peynirli yedim. 220 kalori. neyseki saat daha 7 olmamıştı. iyce manyaklaştım ben :/ herşeyin kalori hesabını saatini yapıyorum. az önce bugün yediklerimin kalori hesabını yaptım 1260 çıktı. günlük almam gereken kalori 1850ymiş. ama bu 1260 bile bana çok geliyo. sanırım ben şu kendini şişman görme hastalığına tutuldum. kemiklerim sayılana kadar, kargaya dönene kadar bu psikolojide olcam ne olurdu sanki şu yiyip yiyip kilo almayan kızlar gibi olsaydım yeşil çayım yandan yandan bana bakıyo, bekletmeyeyim onu. öpüyorum sizleri.

imza
çikolata yerine kafayı yiyen kız

Son düzenleme:
bugun benımde kacamagım var sabah kepeklı ekmekle tost yaptım yedım aksama dogru ıkı tane yaptım yedım su dılımlı olanlardan almıstım ama durmadım balkondakı takımla mutfaktakının yerını degıstırerek spor yaptım baya yorucu ve agır bır calısmaydı sırtım koptu ama ıyı terledım umarım yedıklerım etkılemez kendımı vıcdanımı kötu hısedıyorum

kızlar toparlamaya calıstım kım kac kılo dıye yazıyorum cogunlugun baslama tarıhı 28/05/2012 dolunay...115 kitty...74.5 bedommm..121 bebekokusu...63 aaayysşee...83 kubrasngr...75 bres...62.4 innaa..... ? jaspeado...79.2 missipipi...57 listede benım görduklerım bunlar hadı hepımıze kolay gelsın

kızlar toparlamaya calıstım kım kac kılo dıye yazıyorum cogunlugun baslama tarıhı 28/05/2012 dolunay...115 kitty...74.5 bedommm..121 bebekokusu...63 aaayysşee...83 kubrasngr...75 bres...62.4 innaa..... 74 jaspeado...79.2 missipipi...57 listede benım görduklerım bunlar hadı hepımıze kolay gelsın ben ancak böyle duzzeltebılıyorum senıde ekledım cnm

selam kızlar, bende bugünden itibaren başlıyorum bu diyete..benide yazın lütfen listeye acil zayıflamam lazım :) kilom:97 bu kabus bitsin istiyorum artk pazartesi tartılıp yazarım buraya bende

dolunay...115 kitty...74.5 bedommm..121 bebekokusu...63 aaayysşee...83 kubrasngr...75 bres...62.4 innaa..... 74 jaspeado...79.2 missipipi...57 dolunayperi...97

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar Ben dun basladim diyete.72.2 kiloydum bu Sabah tartildim bide ne goreyim 70.5 inanamadim.neyse benide eklerseniz sevinirim. Boy 175 kilo 72.2 Suan 70.5 hedefim 65

Arkadaslar kilo takibini nasil yapiyorsunuz yani ben ilk gun dolnaya kilomu verirken sabah ac karnina tartilmistim halada oyle takip ediyorum siz nasil takip ediyorsunuz
Bi de aksama dogru acayip sisiyorum neden acep?

Son düzenleme:
Arkadaslar kilo takibini nasil yapiyorsunuz yani ben ilk gun dolnaya kilomu verirken sabah ac karnina tartilmistim halada oyle takip ediyorum siz nasil takip ediyorsunuz

Canim tost yicene kofte yeseydin :)))) Saka bi yana karbonhidrat yerine agzina bi parca peynir yada haslanmis yumurta falan yap. Hem metabolizman hizlanir hemde insulin salgilanmaz. Valla aksam burnuma irmik helvasi kokusu geldi bi direndim ki kendimle gurur duydum . Oldu bu is dedim. Yaptim y.cayimi ictim yattim. Arada olucak ama iyi gidiyoruz bence

Imza : arada kofte yiyen ama helva yemeyen kiz

dolunay...115// kitty...74.5 //bedommm..121 //bebekokusu...63 //aaayysşee...83// kubrasngr...75// bres...62.4 //innaa..... 74 //jaspeado...79.2// missipipi...57 //dolunayperi...97 //rapunzel77...72.2

sabah aç karnına tartılacaksın zaten canım, shoe tvde haftasonları programı olan bi diyetisyen var ya o söylemişti. bi de hafta da bir tartılmak gerekirmiş, her gün değil. akşam tartıldığımızda sabahkiyle arada 1-2 oynamasının nedeni ise, akşama kadar yediğimiz içtiğimiz şeylerden dolayıymış. ama bu genellikle suyun yarattığı bi şişkinlikmiş. ee normal günde 3 litre içersek oyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…