slm kızlar sonunda 3. gune gectık bakıyorum bugun herkes burdabenım bır sorunum var ben sabahları kahvaltı yapamıyorum sabah elma yıyorum öglen kepek ekmegıyle dost yapsam olmazmı cunku öglen acıkıyorum buarada bende dun cok az cılek yedım cunku cok gec yatıyorum mıdem kaldırmıyor okadar uzun sure ac klamaya ama sızde yapıyormusunuz ozmn sorun yok buarada ben tartıldım 120 altına dusmus bulunuyorum kendımı daha ıyı hısedıyorum hadı kızlar bıtınceye kadar kacamak yapsakta devam en azından bana eslık edın
canım keşke kahvaltı yapabilsen :/ ne kadar erken yiyebilirsen o öğünü o kadar iyi. bizim sabah yediğimizi sen öğleleyin yiyeceksin madem o zaman gün içinde daha aktif olmaya çalışçileğin zararı olacağını düşünmüyorum bi iki taneyle, sonuçta o da diyete katkısı olan bi meyve. ama bu diyette ilk on gün çok önemli. diyet programına harfiyen olmasa da çok yakın bi şekilde uymak gerekiyor. ilk verdiğim kilolar o şekilde gitmişti. bugün bu diyette son haftam. tabi şu an sadece elma ile beslenmiyorum öğleleri sebze ağırlıklı hafif şeylerde yiyorum.
yuryuş bandım var sabah aksam yuruyus yapıyorum bırde 10 aylık kızım var ev ısı su bu derken zaten aktıf oluyorum bugun sadece yedım tostu öncekı gunler kahvaltıda yapmıyordum ben bunada razıyım ıkı gunde 1.5 kılo gıtmıs hıc vermemekten ıyıdırsen kac kılo verdın nekadar surede bunu ögrenebılırmıyım
selam kızlar, bende bugünden itibaren başlıyorum bu diyete..benide yazın lütfen listeye acil zayıflamam lazım :) kilom:97 bu kabus bitsin istiyorum artkpazartesi tartılıp yazarım buraya bende
ekledım cnm hgeldın sende ve kolay gelsın sanada
Arkadaslar kilo takibini nasil yapiyorsunuz yani ben ilk gun dolnaya kilomu verirken sabah ac karnina tartilmistim halada oyle takip ediyorum siz nasil takip ediyorsunuz
Bi de aksama dogru acayip sisiyorum neden acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?