Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugun gune daha mutlu ve cok ac uyandım kitty aksama dogru sıslık olur azda yesek yedıklerımız farke dıyor tartıda zaten 1.5 kılodan sonra verdıgımız kılo dıgerlerı su yedıgımız yemek dıkkat etıysen azda yesen hemen o bır kıloya yakın tartıda degısıyor

mispissi guzel anlatmıs tam olarak benımde anlatmaya calıstıgım sey bu ama o daha ıyı ıfade etmıs aynen öyle katılıyorum

Arkadaslar ilk iki gun acayip bas agrisi cektim dun daha iyiydim sanki ama cok aciiiiiim spagettti ozledim amaaaaa yemiycem pztesi yekadarda tartilmiycam. Elmadan fenalik geldi bi muddet gormek istemiyorum ama yesil cay iyi gidiyor. Su icmekten artezyen kuyusuna dondum ama hafif hissediyorum . Bence vucudum ancak uyum saglamaya basliyor.

Kızlar Merhaba Bugün Elma Diyetiyle İlk Günüm ..
Sabah kahvaltısında sıcak su , minik 1 adet domatescik , minnacıkta bi salata , 3 adet zeytn birasckta peynr yedım ve 1 adet elma yedım
sabırsızlıkla beklıyorum ne olucak dıye..
öğlen ve öğleden sonra napıcamm :)

diyetten memnun olanlarr varmııı :)
çok hycnlıyım:S

Aramiza hosgeldin canim. Biz pztezi basladik ilk ucgun zorladi. Sabah daha saglam yiyorum ben yumurta 1 dlm cavdar ekmegi sonra elma y.cay coook tansiyonum oynarsa bi parca protein atiyorum agzima. Ama 3 gunden sonra daha rahatim. Bu diyeti uygulayip iyi sonuclar alan var aramizda. Yuruyus yapsak dahada iyi olcak ama benim halim kalmiyo. Gazaan mubarek olsun arkadasim.

5 kilo versem bana herşey mübarek olcakk cnımm :)))
yarın kahvaltıyı daha sağlam yapmalıyım o zamannn teşekkür ederimm
:))

Gunaydin kizlar Ben dun basladim diyete.72.2 kiloydum bu Sabah tartildim bide ne goreyim 70.5 inanamadim.neyse benide eklerseniz sevinirim. Boy 175 kilo 72.2 Suan 70.5 hedefim 65

süper bi başlangıç olmuş senin için :)) bende dün başladım ama sadece 400gr vermişim benim suçum ne?? az elma yedim ondanmı acaba? sen harfiyen uydunmu diyete canım?

başlangıç kilosu 1.hafta sonundaki kilo verilen kilo
dolunay 115
kitty 74.5
bedommm 121
bebekokusu 63
aaayyşee 83
kubrasngr 75
bres 62.4
inna 74
jaspeado 79.2
missipipi 57
dolunayperi 97
rapunzel77 72.2

kızlar düzenledim listeyi pazartesi sabah tartılıp bna özelden msj atarsanız yazarım buraya ilk hafta sonuçlarını..yada siz yapmak istersenizde burdan direkt kopyalarsın :)

süper bi başlangıç olmuş senin için :)) bende dün başladım ama sadece 400gr vermişim benim suçum ne?? az elma yedim ondanmı acaba? sen harfiyen uydunmu diyete canım?

Canim yesil cayini bol ic ve yatmadan yarim saat evvel mutlaka ic bide dogadanin yedi otlu cayi var ben onuda iciyorum sinameki yok icinde sancida yapmiyo tavsiye ederim.. Ilk gun odem atiyorsun zaten demekki senin odemin azmis bizim bunyeler biraz sulumu ne:))))

-------------> başlangıç kilosu 1.hafta sonundaki kilo verilen kilo
dolunay 115
kitty 74.5
bedommm 121
bebekokusu 63
aaayyşee 83
kubrasngr 75
bres 62.4
inna 74
jaspeado 79.2
missipipi 57
dolunayperi 97
rapunzel77 72.2
umutgizem 61

yaaa kızlar benim bu hafta kilo vermem sanki yavaşladı çokta az yiyom hani standart reglde oluyom suan ondan kaynaklı olabilirmi acaba?

ben 2 form çayı bide limonlu yeşil çay içtim dün karnımın gurultusundan uyuyamadım resmen dahada artırsam halim ne olur bilemiyorum :) ben pazartesi başlamıştım nesfit diyetine ilk gün 1 kilo vermiştim ödemlerim gitti yani bu diyete ödemsiz grdim 400 gr löp yağım gitti bunada şükür :)) ama millet nasıl haftada 5-10 kilo vermiş onu anlamadım hepsi ödem olamaz sonuçta dimi :)

yaaa kızlar benim bu hafta kilo vermem sanki yavaşladı çokta az yiyom hani standart reglde oluyom suan ondan kaynaklı olabilirmi acaba?
uzun süreli proteinden eksik (veya proteinin az alınması) diyet metabolizmayı yavaşlatır o yüzden kilo vermen azalmış olabilir. aç karnına spor yap maydanoz ye hızlanır

regl oldugun içindir canım önceki yorumlarda okumuştum şişlik oluyormuş regli bittikten sonra tartıl o zmn degişiyormuş kilon o yüzden takma boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…