Gunaydin kizlar Ben dun basladim diyete.72.2 kiloydum bu Sabah tartildim bide ne goreyim 70.5 inanamadim.neyse benide eklerseniz sevinirim. Boy 175 kilo 72.2 Suan 70.5 hedefim 65
sabah aç karnına tartılacaksın zaten canım, shoe tvde haftasonları programı olan bi diyetisyen var ya o söylemişti. bi de hafta da bir tartılmak gerekirmiş, her gün değil. akşam tartıldığımızda sabahkiyle arada 1-2 oynamasının nedeni ise, akşama kadar yediğimiz içtiğimiz şeylerden dolayıymış. ama bu genellikle suyun yarattığı bi şişkinlikmiş. ee normal günde 3 litre içersek oyyy
Bakalım güzel gdiyor bugünlük
Kızlar Merhaba Bugün Elma Diyetiyle İlk Günüm ..
Sabah kahvaltısında sıcak su , minik 1 adet domatescik , minnacıkta bi salata , 3 adet zeytn birasckta peynr yedım ve 1 adet elma yedım
sabırsızlıkla beklıyorum ne olucak dıye..
öğlen ve öğleden sonra napıcamm :)
diyetten memnun olanlarr varmııı :)
çok hycnlıyım:S
Gunaydin kizlar Ben dun basladim diyete.72.2 kiloydum bu Sabah tartildim bide ne goreyim 70.5 inanamadim.neyse benide eklerseniz sevinirim. Boy 175 kilo 72.2 Suan 70.5 hedefim 65
selam kızlar, bende bugünden itibaren başlıyorum bu diyete..benide yazın lütfen listeye acil zayıflamam lazım :) kilom:97 bu kabus bitsin istiyorum artkpazartesi tartılıp yazarım buraya bende
Benide Yazın Listeye :))
61 kilom
süper bi başlangıç olmuş senin için :)) bende dün başladım ama sadece 400gr vermişim benim suçum ne??az elma yedim ondanmı acaba? sen harfiyen uydunmu diyete canım?
Canim yesil cayini bol ic ve yatmadan yarim saat evvel mutlaka ic bide dogadanin yedi otlu cayi var ben onuda iciyorum sinameki yok icinde sancida yapmiyo tavsiye ederim.. Ilk gun odem atiyorsun zaten demekki senin odemin azmis bizim bunyeler biraz sulumu ne:))))
uzun süreli proteinden eksik (veya proteinin az alınması) diyet metabolizmayı yavaşlatır o yüzden kilo vermen azalmış olabilir. aç karnına spor yap maydanoz ye hızlanıryaaa kızlar benim bu hafta kilo vermem sanki yavaşladıçokta az yiyom hani standart reglde oluyom suan ondan kaynaklı olabilirmi acaba?
yaaa kızlar benim bu hafta kilo vermem sanki yavaşladıçokta az yiyom hani standart reglde oluyom suan ondan kaynaklı olabilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?