hoşgeldinn bebekimmmmmmm
Kızlar arada sırada yulaflı bisküviden 1 tane atsak ağzımıza olurmu etkıler mı ??
İlk gün oldugundan sürekli yemek ihtycı hssedıyorm :)
Kızlar arada sırada yulaflı bisküviden 1 tane atsak ağzımıza olurmu etkıler mı ??
yaaa kızlar benim bu hafta kilo vermem sanki yavaşladıçokta az yiyom hani standart reglde oluyom suan ondan kaynaklı olabilirmi acaba?
oyyy oyyy yarışmacılar çogalmış yeni gelen arkadaşlar kilodaşlar hoşgeldinizz :))) hanımlar 3 günü geride bırakıyoruz daha rahatız sanırım kendi adıma öyleyim ....pazartesi tartı günümüzz inşallah güzel sonuçlar çıkıcak birde size tavsiyem dakka başi tartılmayın ben evdeki tartıyı yolladım kardeşime bir hafta sonunda tartılmak sonucu beklemek daha çok azim ettiriyo ....
hoşbulduk kuzencan 400 gr ii vermişsin bırak bence cok zayıflama
cnm sen nasıl yapıyorsun harfıyen uyuyormusun bende bas agrısı yapmaya basladı
Ya ben 2. gün çok sıkıntı çektim rsmen ölüyordum ya su içerken cuk diye oturdu mideme yere yığıldım öyle sesimi bile çıkaramadım ama bu gün iyiyim.
Sabah kalktığımda tabak hazırlıyorum kendime ama renkli bir tabakta 1 domates bir salatalık 1 y.biber bol maydanoz çavdar ekmeği ile tost yapıyorum peynirli 4 tane zeytin bunları yedikten sonra su ve yeşil çay, bunlardan sonra çok zor acıkıyorum elma bile istemiyor canım hatta bugün kahvaltı tabağımı zor bitirdim diyebilirim. Ama suyu çok rahat içen biri olarak 2 gündür içemiyorum midemi çok kötü ediyor mide boş olduğundan. Bugün ilk defa haşlanmış tavuk yedim öğlen. Şimdi iyi gidiyor bakalım 75 den 71,5 a düşmüşüm....
regl oldugun içindir canım önceki yorumlarda okumuştum şişlik oluyormuş regli bittikten sonra tartıl o zmn degişiyormuş kilon o yüzden takma boşuna
kızlar elmanın yanınada tavuk et yumurta peynir ton balığıda yiyebiliriz bence bunlar protein ve yağ olduğu için asla kilo yapmaz atkins diyetiyle karıştırmış oluyoruz hemde protein aldığımız için metabolizmamız yavaşlamaz :)
oyyy oyyy yarışmacılar çogalmış yeni gelen arkadaşlar kilodaşlar hoşgeldinizz :))) hanımlar 3 günü geride bırakıyoruz daha rahatız sanırım kendi adıma öyleyim ....pazartesi tartı günümüzz inşallah güzel sonuçlar çıkıcak birde size tavsiyem dakka başi tartılmayın ben evdeki tartıyı yolladım kardeşime bir hafta sonunda tartılmak sonucu beklemek daha çok azim ettiriyo ....
deget gugusen işe git artık bk çocuk bile bıktı senden DD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?