Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar arada sırada yulaflı bisküviden 1 tane atsak ağzımıza olurmu etkıler mı ??
İlk gün oldugundan sürekli yemek ihtycı hssedıyorm :)

Kızlar arada sırada yulaflı bisküviden 1 tane atsak ağzımıza olurmu etkıler mı ??

sakıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

umarım geç kalmamışımdır bu uyarıyı yazmak için yoksa yedin mi

unutmayın kızlar ilk 10 gün çok önemli. ben yaklaşık 3 kiloyu o, on gün içerisinde verdim. kilo veremiyorum, vermem durdu diyen arkadaşlar, aynı durumu ben de yaşadım. atacak su ödem kalmayınca ee protein de bitince duruyo tabi o yüzden yürüyüşlere başlamıştım ben, faydası oldu, az önce de callaneticsi indirdim, istikrarlı davranıp pes etmezsem ona başlıcam hadi elmalar kolay gele

sakıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

umarım geç kalmamışımdır bu uyarıyı yazmak için yoksa yedin mi

unutmayın kızlar ilk 10 gün çok önemli. ben yaklaşık 3 kiloyu o, on gün içerisinde verdim. kilo veremiyorum, vermem durdu diyen arkadaşlar, aynı durumu ben de yaşadım. atacak su ödem kalmayınca ee protein de bitince duruyo tabi o yüzden yürüyüşlere başlamıştım ben, faydası oldu, az önce de callaneticsi indirdim, istikrarlı davranıp pes etmezsem ona başlıcam hadi elmalar kolay gele

kızlar elmanın yanınada tavuk et yumurta peynir ton balığıda yiyebiliriz bence bunlar protein ve yağ olduğu için asla kilo yapmaz atkins diyetiyle karıştırmış oluyoruz hemde protein aldığımız için metabolizmamız yavaşlamaz :)

oyyy oyyy yarışmacılar çogalmış yeni gelen arkadaşlar kilodaşlar hoşgeldinizz :))) hanımlar 3 günü geride bırakıyoruz daha rahatız sanırım kendi adıma öyleyim ....pazartesi tartı günümüzz inşallah güzel sonuçlar çıkıcak birde size tavsiyem dakka başi tartılmayın ben evdeki tartıyı yolladım kardeşime bir hafta sonunda tartılmak sonucu beklemek daha çok azim ettiriyo ....

bende regl olcam karnım sıstı dolayısıyla zayıflıyormusum gıbı hısetmıyorum kendımı kötu hısedıyorum ılk ıkı gun ıyıydı ama bugun hıc gıtmemıs umarım bukadar aclık bosa gıtmez sız bırde regl donemlerı kılo verımı azalıyor dedınız ıyıce kötu oldum:18:

hoşbulduk canım inş tüm kilolarımızı bi paçavra gibi atarz vücudumuzdan :)) tartı konusnda sna katılıyorum mantıken ama uygulayamıyorum ben yemekten önce yemekten sonra wcden snra uyumadan önce sabah kalkınca ve günün çeşitli zamanlarında tartıldgım için bu dedigini yapmam çok zor malesef ya napcam bilmiyorum böylede hergün gram gidincede bu kadar mı bunun içinmi aç kaldm diyip üzülüyorum o yüzden kesinlikle haftada bi tartılın kızlar bakınız:ben kötü örnek D

cnm sen nasıl yapıyorsun harfıyen uyuyormusun bende bas agrısı yapmaya basladı

Ya ben 2. gün çok sıkıntı çektim rsmen ölüyordum ya su içerken cuk diye oturdu mideme yere yığıldım öyle sesimi bile çıkaramadım ama bu gün iyiyim.

Sabah kalktığımda tabak hazırlıyorum kendime ama renkli bir tabakta 1 domates bir salatalık 1 y.biber bol maydanoz çavdar ekmeği ile tost yapıyorum peynirli 4 tane zeytin bunları yedikten sonra su ve yeşil çay, bunlardan sonra çok zor acıkıyorum elma bile istemiyor canım hatta bugün kahvaltı tabağımı zor bitirdim diyebilirim. Ama suyu çok rahat içen biri olarak 2 gündür içemiyorum midemi çok kötü ediyor mide boş olduğundan. Bugün ilk defa haşlanmış tavuk yedim öğlen. Şimdi iyi gidiyor bakalım 75 den 71,5 a düşmüşüm....

süpersın ıyı kılo vermıssın ama benımkı öyle gıtmıyor ben nerede yanlıs yapıyorum anlamadım hasta olcam dıyemı böyle anlamadık gıttı elmayı verılen meblada yıyemıyorum oda olabılır mı acaba yoksa durup durup bırdnmı duscek üzülüyorum arkadaşlar sabahları kepek ekmeklı tost yıyorum domatesle sonra yesıl cay elma baska bısey yok ustune sporda yapıyorum belkıde bu dıyet benım bunyeme gıtmedı patetes dıyetınde ıyı gıdıyordu olmasa ptesıne kadar devm edeyım ona döneyım bazı bunyeler bazı dıyetlerı kabul etmıyormus

süpersın cnm ıyı kılo vermıssın ama benımkı öyle gıtmıyor ben nerede yanlıs yapıyorum anlamadım hasta olcam dıyemı böyle anlamadık gıttı elmayı verılen meblada yıyemıyorum oda olabılır mı acaba yoksa durup durup bırdnmı duscek üzülüyorum arkadaşlar sabahları kepek ekmeklı tost yıyorum domatesle sonra yesıl cay elma baska bısey yok ustune sporda yapıyorum belkıde bu dıyet benım bunyeme gıtmedı patetes dıyetınde ıyı gıdıyordu olmasa ptesıne kadar devm edeyım ona döneyım bazı bunyeler bazı dıyetlerı kabul etmıyormus

herkez bişe diyo ne yapıcagımı bilemedim ben bugun basladım ve cok kötüyüm

bende bugun basladım baya zorluyo bende kuzenıme dıyorum tartılma dıe kendısı dkda bır tartılıyo bn ise tutyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…