Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bend başlamayı düşünüyorum beni biraz bilgilendirirmisnz sadece yeşil elmamı yiyorsunz bütünn günnn????

aynen sana katılıyorumm yıllarım bu kiloylan mücadeleylen geçti benim 25 kiloya kadar verip geri aldım dedigin gibi tartı oldummu haa birde diyetteysen saat başı tartı tepesindeydim veremedikçe sinirimden ya boşa cabam diye güzel bir sofra kurup tekrardan başlamak oldu hep ama bu sefer evden sürdüm tartıyı pazartesine kadar da tartılmayacagım 4 gün oldu zaten başlayalı vücütta bir rahatlama oldu azda olsa sabırla sürdürüyorum bakalım şimdilik inşallah güzel neticeler aliriz ben birde ahçı olarak çalışıyorum :) işim çok zor ama yiyipte pişman olacagıma yemicem diyorum sen beni esir aldın bunca sene şimdi sıra bende diyim kendi kendimi motive ediyorum kendimce

ben acımmmmmm ölcem gıdıp mutfaga saldrımamak ıcın zor tutyorum kendımı:18::18::18:

aynı durumdayz canım ya bgn sınandım resmen kimi görsem elma yermisin diye soruyor bu diyette oldugumu bilmeden owww yooooo diye bagırasm geldi bide muhteşem yemekler gözümün önünde yiyildi çok acı çektim çok ama yinede yemedim sende sakın yeme tatlım şu 10 gün tam yapalım sonra artırırız yiyecekleri zaten böyle mahvolmayızz D

ben acımmmmmm ölcem gıdıp mutfaga saldrımamak ıcın zor tutyorum kendımı:18::18::18:

canım sakınnnnn sakınnnnn yaz geldi millett güzel güzel çıtı pıtı giyinip dolaşacaklar bizde hangi giysi oramı buramı kapatacak diye dolap başinda düşünecegizz sakın pes etmee meyve yee erik kayısı kiraz yogur yee ama sakın saldırmaaa ne kaldı şurda 4 gün gitti

kızlar birdee ben akşamları beşi bir arada çay içiyorum otları aldım kendim kaynatıp kocaman bir bardak limon sıkıp içiyorum
onu içtikten sonra açlık felan kalmiyor zaten beşi bir arada çayın diyet yapmadan bile ayda 5 kilo gideri varr şidetle tavsiye ediyorum sizlere
daha öncede bu çaylan kilo vermiştim ben dememiş biri olarak rahatlıkla kullanın hemde açlıgı bastırıyor

ben kendime inaniyorum kizlar bunuda basaracagim insallah eger bisey cok istersem yaparim Allahin izniyle meyve ve elmayi hic sevmedigim halde
yapicagima inaniyorumm insallah tabi
ya kizlar 1 kilo elmada kactane elma vardir ben okulda oldugum icin hergun iki saatte bir elma yiyemem birde ben sabahlari 2 ekmek yemeyi dusunuyorum insallah saglik problemi felan olmaz.
ben hafta 2 kilo vermeye bile ragziyimm . insallah pazartesi gunu basliyacagim .
babama soyledim bana 10 kilo elma alicak 1 haftalik icin hahaha babamda diyet yapiyordu hatta o da dedi bende yapim felan diye

owww senin işinde çok zormuş helal olsun valla iradene sağlık :)) aynen hiç bişey yakışmıyor hep bi yerlerimzden pörtlüyor ne gerek var bu kadar sıkıntı çekiyoruz biraz kendimizi sıkıp ömür boyu kurtulmak varken kolaya kaçıyoruz hep ama artk dur demek lazım sonucu düşünüp kendimizi motive etmeliyiz ben bugün öyle yaptım önümde en sevdigim yemekler yenildi ama bn zayıf olcagım zamanı gözönüne getrdm ve el sürmedim hiç birine böyle böyle kurtulcaz inş bu lanet olası löp etlerden :))

kızlar bend başlamayı düşünüyorum beni biraz bilgilendirirmisnz sadece yeşil elmamı yiyorsunz bütünn günnn????

canım benim 2.günüm zor bi diyet bunu söyleyebilirim ilk olarak..kahvaltı yapıyoruz snra her 2 saatte bi yeşil ekşi elma yiyoruz ilk sayfada ayrıntılı yazıyor ordan bakabilirsin şimdiden kolay gelsin :)

yaparsn canım istedikten snra herşey yapılır :) bi kiloda 6 7 elma oluyor genelde..çok saglıklı bi diyet degil bence çok uzun süre uygulanmamalı..bence evdeyken bu şekilde yap diyeti ama okula gittigin günlerde öglen form bisküvi yada yemekhanede sebze yemegi yoğurt fln ye..akşamları 2 elma ye kilon fazla degil zaten bu şekildede rahatlıkla verirsin çok kasmana gerek yok

canim cok sagol onerilerin icin ama okulda ekmekten baska bisey satmiyolarkii ve hergun okulda oluyorummm
artik okula elma gotururum diye dusunmustum ya burda forma biskuviler yok
canim kilom bence fazla geregindende yazin Turkiyeye gidecegim icin cokk zayiflamak istiyorum her sene kilo almissin demelerinden biktim acikcasi
bir kiloda 6,7 elma hmm normalmisss yapicam kararliyimmmm

kızlar aclıktan uyuymadanız herhalde herkes burda sızı o saatlerde burda görmek sasırtı benı.. bugun bıraz kacamk yaptım ben zaten gıtmıyor kılolar morelım yerlerde bende o bahsetıklerı gıbı verseydım belkı daha motıve olcam cok üzgünüm cokkkk

Son düzenleme:
bende çok acıkıyorum ama aıckınca soğuk su için canlarım sakın sakın bozmayın yada et falan yiyin hiçbirşey olmaz peynir yiyin protein alın kesinlikle kilo yapmaz aç kalmazsınız:)

Canim inna gibi bastan beri diyorum ya protein almadan sadece kaslar erir yaglar degil. Bir ogun protein al mutlaka belki daha az kilo verirsin ama kalici ve saglikli verirsin. Bak ilk gece beraber baslamistik pztesi listeyi yaptigindan beri devam ediyoruz. Ama baktim sadece elmayla yapamiycam dedigin gibi vucut kaldirmadi. Oglenleri 2 gibi tavuklu salata, ton balikli peynirli salatalar yapiyorum gayet iyiyim. Bu sabah tartildim 72.300 oleeey 4 dolu gunde 2.2 kg gitmisss.

Canim moralini bozma basaricaz bide boyle dene yillar evvel diyetisyene gitmistim asagi yukari ayni seyleri vermisti. Baya kilo vermistimki gittigimde 65 kiloydum dusun yani boy 170 cm simdi sizinle uyarlama yapiyorum. Verecegiz inan 30 hazirana kadar 8-10 kiloyu bulacak motivasyonunu kaybetme canim.

Herkese gunaydin bugun 2. Gunum ve cok rahatim moralimi ve motivasyonumu yuksek tutmaya calisiyorum bugun kilo verememisim AMA uzulmedim cunku ilk gun 2 kiloya yakin verdim sadece 5 kilom kaldi

şöyle uygulasam bütün gün elma yesem yeşil elma akşamda 6 civarı yani mutlaka 7den önce akşam yemeğnde hafif şeyler yesem yağsız falan işte çorba olur tavuk olur sebze olur yani bu şeklde olurmu, yoksa insan elmadan tiksnr ya, ben kahvaltımıda elmayla yaparım :)

walla ben o kdr acıktım ki dün yulaflı bisküvi atıverdıydım ağzıma
2buçk saat önce kahvaltı yaptım daha demınde Form kepekli bisküvi yedim
1 saat sonrada elmamı yiyecegğim of televizyondada yemek programları war canım ne çok istedi bi bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…