hoşbulduk canım inş tüm kilolarımızı bi paçavra gibi atarz vücudumuzdan :)) tartı konusnda sna katılıyorum mantıken ama uygulayamıyorumben yemekten önce yemekten sonra wcden snra uyumadan önce sabah kalkınca ve günün çeşitli zamanlarında tartıldgım için bu dedigini yapmam çok zor malesef ya napcam bilmiyorum böylede hergün gram gidincede bu kadar mı bunun içinmi aç kaldm diyip üzülüyorum o yüzden kesinlikle haftada bi tartılın kızlar bakınız:ben kötü örnek D
ben acımmmmmm ölcem gıdıp mutfaga saldrımamak ıcın zor tutyorum kendımı:18::18::18:
ben acımmmmmm ölcem gıdıp mutfaga saldrımamak ıcın zor tutyorum kendımı:18::18::18:
aynen sana katılıyorumm yıllarım bu kiloylan mücadeleylen geçti benim 25 kiloya kadar verip geri aldım dedigin gibi tartı oldummu haa birde diyetteysen saat başı tartı tepesindeydim veremedikçe sinirimden ya boşa cabam diye güzel bir sofra kurup tekrardan başlamak oldu hep ama bu sefer evden sürdüm tartıyı pazartesine kadar da tartılmayacagım 4 gün oldu zaten başlayalı vücütta bir rahatlama oldu azda olsa sabırla sürdürüyorum bakalım şimdilik inşallah güzel neticeler aliriz ben birde ahçı olarak çalışıyorum :) işim çok zor ama yiyipte pişman olacagıma yemicem diyorum sen beni esir aldın bunca sene şimdi sıra bende diyim kendi kendimi motive ediyorum kendimce
kızlar bend başlamayı düşünüyorum beni biraz bilgilendirirmisnz sadece yeşil elmamı yiyorsunz bütünn günnn????
ben kendime inaniyorum kizlar bunuda basaracagim insallah eger bisey cok istersem yaparim Allahin izniyle meyve ve elmayi hic sevmedigim halde
yapicagima inaniyorumminsallah tabi
ya kizlar 1 kilo elmada kactane elma vardir ben okulda oldugum icin hergun iki saatte bir elma yiyemem birde ben sabahlari 2 ekmek yemeyi dusunuyorum insallah saglik problemi felan olmaz.
ben hafta 2 kilo vermeye bile ragziyimm . insallah pazartesi gunu basliyacagim .
babama soyledim bana 10 kilo elma alicak 1 haftalik icin hahaha babamda diyet yapiyordu hatta o da dedi bende yapim felan diye
yaparsn canım istedikten snra herşey yapılır :) bi kiloda 6 7 elma oluyor genelde..çok saglıklı bi diyet degil bence çok uzun süre uygulanmamalı..bence evdeyken bu şekilde yap diyeti ama okula gittigin günlerde öglen form bisküvi yada yemekhanede sebze yemegi yoğurt fln ye..akşamları 2 elma ye kilon fazla degil zaten bu şekildede rahatlıkla verirsin çok kasmana gerek yok
kızlar aclıktan uyuymadanız herhalde herkes burdasızı o saatlerde burda görmek sasırtı benı.. bugun bıraz kacamk yaptım ben zaten gıtmıyor kılolar morelım yerlerde bende o bahsetıklerı gıbı verseydım belkı daha motıve olcam cok üzgünüm cokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?