Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Canim biraz kendimize uyarliyoruz cunku herkesin temposuda bunyeside farkli biz pzt. Basladik ilk iki gun ben bu sekilde devam edemiyecegimi anladim birakacigima kendime gore duzenledim. Elmadanda tiksindim igggg...
Ama tavsiyem sabah kahvaltini yapman yonunde hemde yumurtali cavdar ekmekli peynirli felan ama ekmegi kacirma 1 dilim kizarmis ekmek yeter bence. Aksam yememek daha iyi belki 5-6 gibi yagsiz bol limonlu bir salata peynirli yada tavuklu olabilir. Bem oyle yapiyorum canim
Ama hic bozmadan devam eden aynen uygulayan arkadaslar da var ama ben kaldiramadim. Ama yinede iyi gidiyorrum

Doğru gidiyorsun... bir de birşey daha eğer yemek yiyen varsa aranızda her yemeğinize bol karabiber dökün bu da çok hızlandırıyor metabolizmayı. artık midem küçülmüş benim hiç bir şey istemiyor

Keske yemeseydin insulin dustu tabiiiii kanma ona iste o anda cayla elma silahini cekiceksin.
Yemek programi yerinede fashion tv yi ac yakinda onlar gibin olcaz
Hadi kizlar gayet gayret

Tamama canim kararbiber bilmem ama herseye pulbiber dokuyorum epedir karabiberde dokicez artik.

artık 5li rakamları görmek istiyom ya 6 dan nefret eder oldum ama yılmak yok yola devam elbet o günleride görecez bu aralarda diyete tam uyuyorum nerdeyse sadece elma az yiyom sınavlardan fırsat kalmıyorki anacım :):)

canım keske kaçamak yapmasaydın bende gece çok acıktım ama o kadar ac kaldıkca yemek istemiyrum ve dün ilk günümü atlattım ve bugun rahatım umarım hep böyle gider bu arada kilo vermiyorum die bırakmak yok devam bugun spor yap o kaçamagı yakarsın üzme kendini sakın

bende elmayı çok severdim sabah kahvaltı yapmaz elma yerdım ama suan elma görmek istemiyorum ama yemeye mecburum canım ilk on gün kesinlikle diyet dışına çıkmak yok öyle dediler bize ilk on gün dayan derim..

sen bilirsin canım :) bi başla bırak 6 7 elma yemeyi bi elma bile yemek istemiceksin aç kalıyim razıyım diyorum şuan ben bütün gün agızdaki o mayhoş tat gitmiyor iştah denen bişey kalmıyor tadım tuzum kalmadı arkadaş :)) şimdilik iyi gidiyor bnm senide yazalım listeye..ne zaman başlıcan?

yapma canım yaa daha 5.günündesin bu kiloları 3 5 günde almadıkki 3 5 günde verelim biraz sabırlı olmamz lazım yaptıgın kaçamagı unut elmaya devam..her acıktıgında ye elma bişey olmaz sonuçta herkesin metabolizma hızı farklı hemen etki etmeyebilir

bedommm napiyosun sen canım yaaa tartı tepesinden inmiyosun heralde sabırlı ol azcık hepmiz açızz inan ama ilk güne göre çok daha rahat geçiyo biraz sabırr

5 ci gün kızlarrrrr kızlarrrrr nasıl gidiyoo diyet en az 5 kilo bekliyorum herkesten bu kadar sabıra göre inşallah

Insallllllaaaaaah ama beminm 5 kg zor gibi canim. hedefim 15 hazirana -10 kilo girmek bu hafta 3-3.5 la bitiricem gibi buda demektirki 3. Haftada 8- 10 kilo tamam gibi
Amaaa 3 haftada biticekmi haaaayiiiiiiiir temmmuza kadar devam
Pazar aksami gece kusu olmayin sabah erkenden kilolarimizi yazalim.
Dolnay gorev seni bekliyorr

canımm 3.5 kiloda az degil bir haftada ben kendimden 5 de üstünde bekliyorum ama eger olmassa çok üzülürümm inan aç geziyorum elmadan ilaveten bitki karışımı içiyorum ben akşamları pazartesi günü giydigim pantolonda nefes alamiyordum bu gün daha rahat etttim inan fark ediyo insan kendinde benim kilom fazla canım senin o kadar degil 10 kilo versen yeterli olur senin için inşallah başarırız

Verıcez tatlım hiç süphem yok belki daha önce bu kadar motıve olamadığım için veremedım. Şimdi birbirimize destek olduğumuz için daha morallı gıdıyorum. Benimde pantolonlar rahatladı. Eğer 5 inde üstüne cıkarsan inanılmaz olur. kıskanırım baaak.
Hiç bozmadın dı mı sen ben tam uyamıyorum ama bırakmamaya ınat ettim dayanabıldıgım kadar dayanıp çok fena olursam proteın alıyorum.
Bıtkı cayı, yeşil cay ,form cay aynen devam.

Ps: dolnay ılk gece senle konuşmustukya düğünde bana '' aaa hayatım sen hamılemısın'' dıyen danayı öldürücektim mutluluktan unutmama izin verme tamam mı canım

elmacıklarım, bu hafta benim diyet laçka oldu sınav haftası elmalarımı boğazıma dizdi dondurmaa yedim ben bugün yaaaaaa yine de kalorisine baktım ama masum sayılır pazartesi sahalara bomba gibi dönücem! sınavlar bi kaç kilodan daha mühim geldi ama telafi edicem

arada bazı arkadaşlar bırakma eğilimine yeltenmişşş! amaaan ha! kızlar lütfennnn birimizi hepimiz hepimiz elma için hadi şu yazı fit görelim artık. hoş gerçi yazın geleceği de yok işime geliyo hepinizi öptüm!

** dün internetten dambıl siparişi verdim sınavlardan sonra ciddi bi spora başlıyorum. size de tavsiye ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…