şöyle uygulasam bütün gün elma yesem yeşil elma akşamda 6 civarı yani mutlaka 7den önce akşam yemeğnde hafif şeyler yesem yağsız falan işte çorba olur tavuk olur sebze olur yani bu şeklde olurmu, yoksa insan elmadan tiksnr ya, ben kahvaltımıda elmayla yaparım :)
Canim biraz kendimize uyarliyoruz cunku herkesin temposuda bunyeside farkli biz pzt. Basladik ilk iki gun ben bu sekilde devam edemiyecegimi anladim birakacigima kendime gore duzenledim. Elmadanda tiksindim igggg...
Ama tavsiyem sabah kahvaltini yapman yonunde hemde yumurtali cavdar ekmekli peynirli felan ama ekmegi kacirma 1 dilim kizarmis ekmek yeter bence. Aksam yememek daha iyi belki 5-6 gibi yagsiz bol limonlu bir salata peynirli yada tavuklu olabilir. Bem oyle yapiyorum canim
Ama hic bozmadan devam eden aynen uygulayan arkadaslar da var ama ben kaldiramadim. Ama yinede iyi gidiyorrum
walla ben o kdr acıktım ki dün yulaflı bisküvi atıverdıydım ağzıma
2buçk saat önce kahvaltı yaptım daha demınde Form kepekli bisküvi yedim
1 saat sonrada elmamı yiyecegğimof televizyondada yemek programları war canım ne çok istedi bi bilseniz
Doğru gidiyorsun... bir de birşey daha eğer yemek yiyen varsa aranızda her yemeğinize bol karabiber dökün bu da çok hızlandırıyor metabolizmayı. artık midem küçülmüş benim hiç bir şey istemiyor
kızlar aclıktan uyuymadanız herhalde herkes burdasızı o saatlerde burda görmek sasırtı benı.. bugun bıraz kacamk yaptım ben zaten gıtmıyor kılolar morelım yerlerde bende o bahsetıklerı gıbı verseydım belkı daha motıve olcam cok üzgünüm cokkkk
şöyle uygulasam bütün gün elma yesem yeşil elma akşamda 6 civarı yani mutlaka 7den önce akşam yemeğnde hafif şeyler yesem yağsız falan işte çorba olur tavuk olur sebze olur yani bu şeklde olurmu, yoksa insan elmadan tiksnr ya, ben kahvaltımıda elmayla yaparım :)
walla ben o kdr acıktım ki dün yulaflı bisküvi atıverdıydım ağzıma
2buçk saat önce kahvaltı yaptım daha demınde Form kepekli bisküvi yedim
1 saat sonrada elmamı yiyecegğimof televizyondada yemek programları war canım ne çok istedi bi bilseniz
canim cok sagol onerilerin icin ama okulda ekmekten baska bisey satmiyolarkii ve hergun okulda oluyorummm
artik okula elma gotururum diye dusunmustum ya burda forma biskuviler yok
canim kilom bence fazla geregindende yazin Turkiyeye gidecegim icin cokk zayiflamak istiyorum her sene kilo almissin demelerinden biktim acikcasi
bir kiloda 6,7 elma hmm normalmisss yapicam kararliyimmmm
kızlar aclıktan uyuymadanız herhalde herkes burdasızı o saatlerde burda görmek sasırtı benı.. bugun bıraz kacamk yaptım ben zaten gıtmıyor kılolar morelım yerlerde bende o bahsetıklerı gıbı verseydım belkı daha motıve olcam cok üzgünüm cokkkk
yapma canım yaa daha 5.günündesin bu kiloları 3 5 günde almadıkki 3 5 günde verelim biraz sabırlı olmamz lazım yaptıgın kaçamagı unut elmaya devam..her acıktıgında ye elma bişey olmaz sonuçta herkesin metabolizma hızı farklı hemen etki etmeyebilir
5 ci gün kızlarrrrr kızlarrrrr nasıl gidiyoo diyet en az 5 kilo bekliyorum herkesten bu kadar sabıra göre inşallah
5 ci gün kızlarrrrr kızlarrrrr nasıl gidiyoo diyet en az 5 kilo bekliyorum herkesten bu kadar sabıra göre inşallah
Dolunay tartilmiyormusun cnm
ama benim ikinci günüm canım ama çok kararlıyım neskafe cok sevıyorum onu bıle içmiyorum üçü bir arada die
Insallllllaaaaaah ama beminm 5 kg zor gibi canim. hedefim 15 hazirana -10 kilo girmek bu hafta 3-3.5 la bitiricem gibi buda demektirki 3. Haftada 8- 10 kilo tamam gibi
Amaaa 3 haftada biticekmi haaaayiiiiiiiir temmmuza kadar devam
Pazar aksami gece kusu olmayin sabah erkenden kilolarimizi yazalim.
Dolnay gorev seni bekliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?