aferim sana canım karalıgından dolayı kutluyorum seni bende kafe çok severim canım sadee şekersiz içiyorum
Ya ben bugün çok açımmmmmmmmm
Verıcez tatlım hiç süphem yok belki daha önce bu kadar motıve olamadığım için veremedım. Şimdi birbirimize destek olduğumuz için daha morallı gıdıyorum. Benimde pantolonlar rahatladı. Eğer 5 inde üstüne cıkarsan inanılmaz olur. kıskanırım baaak.
Hiç bozmadın dı mı sen ben tam uyamıyorum ama bırakmamaya ınat ettim dayanabıldıgım kadar dayanıp çok fena olursam proteın alıyorum.
Bıtkı cayı, yeşil cay ,form cay aynen devam.
Ps: dolnay ılk gece senle konuşmustukya düğünde bana '' aaa hayatım sen hamılemısın'' dıyen danayı öldürücektim mutluluktan unutmama izin verme tamam mı canım
kızlar acık söylemelıyımkı ben bu dıyete hıc vıcdanen ıyı degılım sızı okudukca kenıdme daha cok kızıyorum sukadarcık kıloları olanların azımıne bak bırde senınkıne dıyeama söz verıyorum yarından ıtıbaren daha kontrıolu olcam hepınızı alkıslıyor basarılar dılıyorum
ah canım benimmm kendine hiç kızma ilk başlangıçta oluyor öylee ama inanıyorumki her geçen gün dahada hırslanacaksın bu hafta bitmiş degil 2 kiloylanda girsen birdahaki haftaya senin için büyük başarı inanırmısın eşim aradı dedi patlıcan oturtma pilav yap bu gün canım çekti yaptım onları birde pazardan bezelye almıştım kötü olmasın dedim etli onuda pişirdim sofrayı kurdum akşam çocuklara oturdum bende bezelyeyide çok severim yaa dedim bunu yiyecem ama büyük pişmanlık düşecek içime bu zamana neler yedim neler 3...5 ayda yemesem nolurki dedim inan bir kaşık bile almadım diyette ilerledikçe motive oluyor insan seninde başaracagına inanırıyorum ama yarın başıcam tekrar demişsinyaa bu günden başla yarına bırakma sankın :)))
Insallllllaaaaaah ama beminm 5 kg zor gibi canim. hedefim 15 hazirana -10 kilo girmek bu hafta 3-3.5 la bitiricem gibi buda demektirki 3. Haftada 8- 10 kilo tamam gibi
Amaaa 3 haftada biticekmi haaaayiiiiiiiir temmmuza kadar devam
Pazar aksami gece kusu olmayin sabah erkenden kilolarimizi yazalim.
Dolnay gorev seni bekliyorr
ayy bende bugun cok acıktım ama yemicem bugun babam aradı çig köftemi yoksa dondurmamı ben hiç birini yiyemem baba ama ablam istiyomus dedim ve ablam karsımda neler yeni ben yemedım tuttum kendimi
ayy kıyamam bebegimeee :) annem çilekli pastayı size getrckmiş yorgunluktan çıkarken unutmuş boşver iyi yaptın duygu zaten fenalardaydı dedim buda can sonuçta dedim ama sn yüzümü kara çıkartmadn kuzumtugbada şişsin iice dombili baykuş olsun biz zayıflayacaukk
bebegım ya şimdi tartıldım ve 2 kılo vermısım yaa çok mutlu oldum kuzucummiyiki getirmemiş ama getrsede yemezdım bugun 1 kasık almamak için babamla savaştım yemedimm senin yşl cayıda ben içtim
wuhuuutebrikler bebegim sana moralini bozma demiştim bak hızlı veriyosun sen zaten aferin aferin arabada aklıma geldi çayım kaldı dedim neyseki boşa gitmemişş D
eet ben içtim fena yaradı fena haldeyim
ben bgn hiç bişey içmedim buda bna yaradı sanrm :) evimi özlemişim anladn sen
sabahki kilomdan bi kilo fazlayım ya :S hiç bişeyde yemedim hatta normalden bi elmada eksik yedim bugün nasıl iş anlamadım kuzum yaatartıldınmıı merak ettm
sabahki kilomdan bi kilo fazlayım ya :S hiç bişeyde yemedim hatta normalden bi elmada eksik yedim bugün nasıl iş anlamadım kuzum yaasizin tartıyla bzmki arasnd fark mı var acaba? yada sabah belli olr belki
valla bılmıyorum sabah belli olur canım sıkma moralıni sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?