Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hahaha elamsin yaaa bende dstek olucam sana beraber yolalımm :))) canım hiç bozmadımm takviye olaraktaa bir karışım çay yaptırdım aktarda 7....8 çeşit var onu sabah akşam içiyorumm ...ama bu sayfa inan iyi bir şey aklınıza açlık geldiginde buraya bişeyler yazın destek oluruz birbirimizee

kızlar acık söylemelıyımkı ben bu dıyete hıc vıcdanen ıyı degılım sızı okudukca kenıdme daha cok kızıyorum sukadarcık kıloları olanların azımıne bak bırde senınkıne dıye ama söz verıyorum yarından ıtıbaren daha kontrıolu olcam hepınızı alkıslıyor basarılar dılıyorum

kızlar cewap veren herkeze çooookk teşekkür ediyorummm , ben bugn kahvaltı yapamadm ve inanrımısınz bütün güm yürüdüm ya deli gibi sonra bi cafede yeşil çay içtm şekersz ewe dönerken elma aldım akşam yemeğimi hafif yağsz ve ekmeksz tamamladm ve şimdide elma yiyorum daaaa ya bu elma ciddeb doyurucu bde gitmyo ya boğazmdan :) 3 kilo wersem yeterde artar bile o yüzden zorlamıcam cok :s

ah canım benimmm kendine hiç kızma ilk başlangıçta oluyor öylee ama inanıyorumki her geçen gün dahada hırslanacaksın bu hafta bitmiş degil 2 kiloylanda girsen birdahaki haftaya senin için büyük başarı inanırmısın eşim aradı dedi patlıcan oturtma pilav yap bu gün canım çekti yaptım onları birde pazardan bezelye almıştım kötü olmasın dedim etli onuda pişirdim sofrayı kurdum akşam çocuklara oturdum bende bezelyeyide çok severim yaa dedim bunu yiyecem ama büyük pişmanlık düşecek içime bu zamana neler yedim neler 3...5 ayda yemesem nolurki dedim inan bir kaşık bile almadım diyette ilerledikçe motive oluyor insan seninde başaracagına inanırıyorum ama yarın başıcam tekrar demişsinyaa bu günden başla yarına bırakma sankın :)))

ayy bende bugun cok acıktım ama yemicem bugun babam aradı çig köftemi yoksa dondurmamı ben hiç birini yiyemem baba ama ablam istiyomus dedim ve ablam karsımda neler yeni ben yemedım tuttum kendimi

ya benım pazartesıye 4 gün oluyo genede yazalım demii

dolapta kocaman çilekli pasta var onun orda oldugunu bile bile açtım baktım ve pehh hadi ordan seni yiyecegimimi sanıyosun düdük diyip kapattım hiçte canım çekmedi bi tatlı hastası olarak önceden bütün gün ölene kadar spor yapıp aç kalıp akşam tatlı görünce bi sn düşünmeden yerdim ama şimdi yemiyorum bütün iş gerçekten istemekte bitiyormuş bunu anladım umrumda degil artk bi amacım var gerçektn istiyorum ve bunu beynimede kabul ettirdim zayıfladgm zmn zaten rahatlıkla yiyebilcem herşeyi ölçüsü ve saatinde tabi :) o yüzden sorun yok zorlananlar böyle düşünsün bence böyle herşey daha kolay :))

ayy bende bugun cok acıktım ama yemicem bugun babam aradı çig köftemi yoksa dondurmamı ben hiç birini yiyemem baba ama ablam istiyomus dedim ve ablam karsımda neler yeni ben yemedım tuttum kendimi

ayy kıyamam bebegimeee :) annem çilekli pastayı size getrckmiş yorgunluktan çıkarken unutmuş boşver iyi yaptın duygu zaten fenalardaydı dedim buda can sonuçta dedim ama sn yüzümü kara çıkartmadn kuzum tugbada şişsin iice dombili baykuş olsun biz zayıflayacaukk

bebegım ya şimdi tartıldım ve 2 kılo vermısım yaa çok mutlu oldum kuzucumm iyiki getirmemiş ama getrsede yemezdım bugun 1 kasık almamak için babamla savaştım yemedimm senin yşl cayıda ben içtim

bebegım ya şimdi tartıldım ve 2 kılo vermısım yaa çok mutlu oldum kuzucumm iyiki getirmemiş ama getrsede yemezdım bugun 1 kasık almamak için babamla savaştım yemedimm senin yşl cayıda ben içtim

wuhuuu tebrikler bebegim sana moralini bozma demiştim bak hızlı veriyosun sen zaten aferin aferin arabada aklıma geldi çayım kaldı dedim neyseki boşa gitmemişş D

Gunaydiin herkese diyetimde 2.gunu bitirdim az once tartildim 2 gunde 2.300 vermisim midem daha rahat bugunude atlatirsam pek zorlanmam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…