Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar,her kese kolay gelsin bu yolda.bana gelince,ben de bu diyeti yapmaya calistim,ama olmadi,cunki aclik migrenimi tetikledi,feci bas agrisi cektim.mecbur kaldim biraktim.ama simdi 60 kiloyu gordum cok sukur,nasil?-dogum yaptigim bu ay bi sene oluyor.doumdan sora 75kiloydum.her sey yedim,tatli,tuzlu,dondurma,her sey bi tek ekmekten baska.en esasi aksam 6dan sora meyve disinda hic bi sey yemedim.insana bi sey yasakladikta onu daha cok cani cekiyor.ekmeyi sevmem,bazan canim cektiginde bir lokma agzima attim.spor da yapmadim.size tavsiyemen guzeli bu bence,en onemlisi YASAK YOK.hedefim 56 kilo.kolay gelsin,her kese gonlundeki kiloya ulasmayi dilerim.

günaydın canım tebrikler çok ii gidiyosun bu rejimle kilo alan tek insan bnm sanrm

bir günde kilo alınmaz canım ...muhtemelen vücudun su tutmuş...bende elma diyeti ile baya kilo verdim önceden pazartesi tekrar başlayacağım...3 elma ile olmaz en az 6 tane yemen lazım...kilo vermen için..

günaydınlar herkese:) ya yukarıda okudum da bende günde max 3 elma yiyebiliyorum kilo vermemi çok etkiler mi bu acaba? bide bende hergün tartılıyom ya ne yapsamda bunun önüne geçsem

bir günde kilo alınmaz canım ...muhtemelen vücudun su tutmuş...bende elma diyeti ile baya kilo verdim önceden pazartesi tekrar başlayacağım...3 elma ile olmaz en az 6 tane yemen lazım...kilo vermen için..

bi şişkinlik var zaten canım anlamadm bnde göbikim taş gibi oldu geçer umarm..3 elmayı bile çok zor yiyorum zaten kocaman kafam kadar elmalar :) 6 tane yediginde küçükmüydü acaba elmalar? :) bide bişey daha sorucam ne kadar zamanda kaç kilo vermiştin bu diyetle?

sağol canım haklısın tabi ama sen anladgım kadaryla uzun bi sürede vermişsin kilolarını bizim acelemiz var dügünler kapıya dayandı abim kuzenim vb. :) o yüzden zamanmz kısıtlı yoksa dedigin gibi daha saglıklı bi şekilde verirdik kilolarmızı :) güzel dileklerin içinde teşekkürler inş snde biran önce 56 olrsn :))

oooooo yooooo akşam eşim aradı (şehir dışından dönuyordu) akşama yemekle ugraşma oğluşumuzuda alıp yemege çıkalım dedi. Bende salatayla felan idare ederim diyerekten ok dedim.
Anaaam kendimi en sevdiğim italyan rest. inde bulmayım mı!!! (eşim sürprz yapmış.)
Hakıkatten salata dışında bişey istemedim üstelik karşımdaki 34 beden çıtır görünümlü 40 lık hatun ağzını doldura doldura makarnaları, tramisuyu, şarapları götürdü.
Bende salatamla resmen geviş getiiriken bu kadının yedikleri nereye gidiyor acep diye diye 3 kadeh k.şarapla gamlandım
Geceden çıkan sonuç: dünden bugune 300 gr geri gelmiş
Bugün elmamla ve çaylarımla aşk yaşamayı düşünüyor, kendime tebrik koyuyorum

benı güldürdün bende dun annaneme gıttım bılmem bılırmısınız bizim yöresel yemeklerımızdır analıkızlı vardı ve benımm en sevdıgım yemektır yememek ıcın dırendım ama yapamadım bırtane ye bısey olmaz ıkı tane ye bısey olmaz derken aksam geldıgımde tartıldım bırkılo fazlayım neysekı sabah afedersınız cırcır olmusum o bır kılo gerı gıttı ve bugun kahvaltı dahıl hıcbısey yemedım sadce elma ve yesıl cay var bana tartı olayına gelınce ben cok tartılıyorum resmen yemekten önce yemekten sonra elmadan sonra sudan sonra hata banyodan sonra felan buda benı olumsuz etkılıyor zaten reglmda gecıktı bır olsaydıda bıtseydı ben ondan yavas verdıgımı dusunuyorum cunku genelde cabuk kılo verırım cabuk aldıgım gıbı..bırde yarın kocam evde olcak mecburen süper bır kahvaltı ıstıycek sonra dısarı cıkıcaz bırde orda yemek olayı var anlıycagınız yarın yıne buyuk ımtıhan benı beklıyor bana sans dıleyın hadı hepınıze kolay gelsın

Merhaba ben aranıza yeni katıldım adım Berna :) 17 yaşındayım çok fazlam yok 1.65 boyum 56 kiloyum. ama bacaklarım çok kalın yani sıkı değil. Okul açıkken diyet yapamıyordum şimdi kapanmasına 1 hafta kalmışken başlıyım diyorum. Bi erkek arkadaşım var sağolsun hiç moral vermiyor yediğin herşey bacaklarına gidiyor diyor şort falan giydiğimde tak etti artık. Aslında kiloya takıntılı biri değilim ama onun söyledikleri yüzünden bıktım artık spor salonuna gitmemede izin vermiyor.acaba bu diyete başlasam evde düzenli bi kaç bacak hareketleriyle vucudumu sıkılaştırabilir miyim ?

cnm bence yasın ve kıon dıyet ıcın uygun degıl gelısme cagındasın ınan bana bende senın gıbı suramı ınceteyım dıyet buramı ınceteyım dıyet derken 120 kılo ouverdım geısme cagında özeıkle kılon yoksa sadece kaınlasma varsa sana sporu sadece sporu tavsıye ederım cunku geısme cagındakı dıyet gercekten geısmenı engeler ben 172 boyundayım ama aılenın en kısası benım genetık olarak 175den asagı kız yok erkekerı 185den asagı yok benım boy gelısmmımın durmasının ana sebebıdır dıyet tmm kısa degılım ama daha uzun ve daha zayıf olma sansım varken kendımı obeze cevırdım bır ver 10 al sayesınde sana kesınlıkle sporu tavsıye ederım bır kac kılon olsun ama obez oma derım saan akıl vermek degıl nıyetım kımse benım durumuma dusmesın dıye yazıyorum karar senın bol şans

Bana genckizligimi hatirlattin canim :)))) biraz dikkat edip yuruyus yapman yeterli. Daha gelisme cagindasin canim. Bu tip diytlere ihtiyacin yok.

Anali kizli mi dedin oy oy oy... Ama dolnaydan yedik fircayi tut bogazini arkadasim. Regli olursan bence fazladan gitcek 2 kilon vardir.

kızlar sıtede gezınırken bırsey farkettım bıberıye yagı sürerek ıncelenler var dıkkatınızı cekerım kılo veren degıl ınclen kımı cayını ıcmıs kımı yagını surup spor yapmıs kımıde sürüp yatmıs strece sarıp gercekten ıse yaradıgını söyluyorlar bızdemı yapsakbelkı ıse yarar aslında bende bıberıye yagı var denıycem ama nasıl kulanıcagımı bılmıyorum sulandırmadan sursem ıse yarra herhal yararsa haber verırım

mate. bilye kekik..çoban çökerten..barut agacı kabugu ..yeşil çay...sinirli ot..biberiye..funda yapragı..cinnema ..bu otları aktardan 5 tlye mal edebilirsiniz
yag yakar tok tutar şekeri dengeler metopolizmayı hızlandırır ...ben 4 sene önce bu karışımla 2 ayda 25 kilo verdim dikkat ederek ama sonra ogluma hamile kalınca bıraktım elma diyetiyle birlikte tekrar karışım yaptırıp bir haftadır kullaniyorum elma diyetinde zorlanan kaçamak yapan arkadaşlara tavsiye ediyorum ..

ıkı ayda 25 kıloyu bu dıyetlemı verdın yoksa baska bır sekıldemı dolunay

ıkı ayda 25 kıloyu bu dıyetlemı verdın yoksa baska bır sekıldemı dolunay

vallahi canım o zamanlarr kafaya takmıştım vermeyi bu karışımı günde 5 bardak içtim ilaveten hep kepek ekmegi yedim yemeklerin yanında dün magazin programını izlediysen eger aynı karışımdan adamın biri 5 ayda 40 kilodan fazla vermiş bu karışıma çok güveniyorum hemde rengi düzeni bozuksa düzene bile giriyo benim hayatım diyetle geçtiginden otların hepsini az çok biliyorum ama verdigim zamanda hep otların yardımıylan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…