Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Canım bıberıye yagı ısıtıcs bır yag annemın kıreclenmesı ıcın tavsıye ettiler ama ısıtıp damarları genışlettığı için tansiyon hastalarına falan kesinlille kullandırtmıyorlar. Doktar anneme eline bile alma dedi. Eğer böyle bır sorun yoksa kullanılabilinir. Ama iyi arastırmak lazım.

Canım mıktarları ne kadar , herseferinde taze mi demliyorsun biraz ayrıntı verırsen ıyı olur. Teyzemin karşısında aktar var yarın görüscez sipariş veriyimde alsın bari. Mesela kaçar gr aldırıyım?

Galiba bizi kastediyorsun :)))))
Tamam bidaha yapmıcaaaaz

canım normalde 1 litre suya deniyolarr bir günlük içim için ama ben her içicegim zaman tazen demliyorum ben aktara gittim geçen pazar günü hepsinden 2 tl lik aldım bayagı var yani bir haftadır içiyorum ama bir hafta daha gider büyük bir bardak suyu cezveye koyuyorum su kaynıyor altını kapatıyorum kaynayan suyun ve bir buçuk yemek kaşıgı atıyorum suya 10 dakika kaliyo suyun içinde sonra süzgeçle süzdürüp bardaga dolduruyorum birazda limon sıkıyorum içiyorum günde 3 defa yapiyorum inan ne diyet derlerse desinlerr en kesin çözüm bu karışımdan aliyosun

süpermiş canım ya çok teşekkürler :) hazır yeşil çaylar form çayları bna hiç etki etmiyor bide bunu denicem inş işe yarar :))

süpermiş canım ya çok teşekkürler :) hazır yeşil çaylar form çayları bna hiç etki etmiyor bide bunu denicem inş işe yarar :))

benden sana tavsiye hazır içme gerçekten etkileri yok ve tadları daha kötü 5i bi yerdede içebilirsiniz kızlar bide içine sinemaki ekletin ben kullanıyom sindirimi iyi calıştırıyor :)

canım yanı aktara literelık hazırlayınmı diycez yoksa hepsınden 50-100 gr falanmı alıcaz.,
Ay açlıktan mankafa oldum sankimm

benden sana tavsiye hazır içme gerçekten etkileri yok ve tadları daha kötü 5i bi yerdede içebilirsiniz kızlar bide içine sinemaki ekletin ben kullanıyom sindirimi iyi calıştırıyor :)

Kesinlikle katılıyorum poşetlerın etkisi yok. Kendimiz hazılasak daha iyi.Ben mesela sinameki kullanamıyorum acayıp sancı yapıyorr. Böylece kendimize uygun cayı hazırlarız.
Kızlar tek endişem bu otlar depolanırken böceklenmesın diye böcek ılacı sıkıyorlarmış. Bir programda İbrahim saraçoğlu söylemişti o yüzden kaesnafa güvenemediğim için etkisi azda olsa poşet için demişti. Bi tek ona sıkılıyorum.

yaşasın 3 günüm ve halen cok sabırlıyım bozmadım tartıldım sabah 2.400 vermişim ben kilo verdigimi görünce halen devam ediyorum yemiyorum aksine daha sıkı sarılıyorum diyetime size tavsiyem arkadaslar önünüze ne gelirse gelsin yemeyın

hiç düşünme bence ben evlendigimde 3 sene çocugum olmadı tedavi gördüm 2 sene 70 kilodan 100 çıktım tedaviden sonra kızıma hamile kaldım 125 kiloylan dogum yaptım dogumdan sonra insan hiç kilo kaybetmezmi benden sadece 5 kilosu gitti 120 kaldı bende ne yaptıysam veremedim düzensizligimde vardi rengimde 3 ayda 5 ayda bi oluyordu dediler kekik suyu iç on8u içmeye başladım sonra kekik alirken bu 5 i bir arada karışmı gördüm ktar bana dedi abla ben sana daha iyi ir karışım yapayım kesin netice alacaksın iyi dedim hem biraz dikkatle hemde bu otlarla rengi de düzenen girdi acayip kiloda verdim beni görenler şaşırıyodu tabi benim ilk çocugum tedaviylen oldu diye korunma yöntemlerinden bi haberizz :)) hamile oldugumu ögrendim ogluma verdiklerim geri aldım yani ama ilk dogumumdaki kiloya çıkmadım genede inanın rengi düzenisiz olana çocuk sahibi olmak isteyini duydummu bu karışımı öneriyorum hiçte yan etkisini görmedim

ya kızlar herkes 3 4 5 kilodan bahsediyor ben 64.7 ile başladım ılk hafta 2.3 verdim 62.4 oldum 60lı kilolarda sanki 4 kilo vermek heleki 2. haftada çok zor gibime geliyor yanılıyormuyum? bide ilk hafta 2 3 günde cok kilonun gitmesi kadar normal birşey yok bence tabi önemli olanı devamı:)

Son düzenleme:

canım ben bayıgıdır içiyorum bi yan etkisini kendi adıma söyleyeyim görmedim yani sallamaların içindeki katkı maddelerinin haddi hesabı yok sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…