kızlar sıtede gezınırken bırsey farkettım bıberıye yagı sürerek ıncelenler var dıkkatınızı cekerım kılo veren degıl ınclen kımı cayını ıcmıs kımı yagını surup spor yapmıs kımıde sürüp yatmıs strece sarıp gercekten ıse yaradıgını söyluyorlar bızdemı yapsakbelkı ıse yarar aslında bende bıberıye yagı var denıycem ama nasıl kulanıcagımı bılmıyorum sulandırmadan sursem ıse yarra herhal yararsa haber verırım
mate. bilye kekik..çoban çökerten..barut agacı kabugu ..yeşil çay...sinirli ot..biberiye..funda yapragı..cinnema ..bu otları aktardan 5 tlye mal edebilirsiniz
yag yakar tok tutar şekeri dengeler metopolizmayı hızlandırır ...ben 4 sene önce bu karışımla 2 ayda 25 kilo verdim dikkat ederek ama sonra ogluma hamile kalınca bıraktım elma diyetiyle birlikte tekrar karışım yaptırıp bir haftadır kullaniyorum elma diyetinde zorlanan kaçamak yapan arkadaşlara tavsiye ediyorum ..
mate. bilye kekik..çoban çökerten..barut agacı kabugu ..yeşil çay...sinirli ot..biberiye..funda yapragı..cinnema ..bu otları aktardan 5 tlye mal edebilirsiniz
yag yakar tok tutar şekeri dengeler metopolizmayı hızlandırır ...ben 4 sene önce bu karışımla 2 ayda 25 kilo verdim dikkat ederek ama sonra ogluma hamile kalınca bıraktım elma diyetiyle birlikte tekrar karışım yaptırıp bir haftadır kullaniyorum elma diyetinde zorlanan kaçamak yapan arkadaşlara tavsiye ediyorum ..
canım normalde 1 litre suya deniyolarr bir günlük içim için ama ben her içicegim zaman tazen demliyorum ben aktara gittim geçen pazar günü hepsinden 2 tl lik aldım bayagı var yani bir haftadır içiyorum ama bir hafta daha gider büyük bir bardak suyu cezveye koyuyorum su kaynıyor altını kapatıyorum kaynayan suyun ve bir buçuk yemek kaşıgı atıyorum suya 10 dakika kaliyo suyun içinde sonra süzgeçle süzdürüp bardaga dolduruyorum birazda limon sıkıyorum içiyorum günde 3 defa yapiyorum inan ne diyet derlerse desinlerr en kesin çözüm bu karışımdan aliyosunCanım mıktarları ne kadar , herseferinde taze mi demliyorsun biraz ayrıntı verırsen ıyı olur. Teyzemin karşısında aktar var yarın görüscez sipariş veriyimde alsın bari. Mesela kaçar gr aldırıyım?
canım normalde 1 litre suya deniyolarr bir günlük içim için ama ben her içicegim zaman tazen demliyorum ben aktara gittim geçen pazar günü hepsinden 2 tl lik aldım bayagı var yani bir haftadır içiyorum ama bir hafta daha gider büyük bir bardak suyu cezveye koyuyorum su kaynıyor altını kapatıyorum kaynayan suyun ve bir buçuk yemek kaşıgı atıyorum suya 10 dakika kaliyo suyun içinde sonra süzgeçle süzdürüp bardaga dolduruyorum birazda limon sıkıyorum içiyorum günde 3 defa yapiyorum inan ne diyet derlerse desinlerr en kesin çözüm bu karışımdan aliyosun
süpermiş canım ya çok teşekkürler :) hazır yeşil çaylar form çayları bna hiç etki etmiyor bide bunu denicem inş işe yarar :))
canım normalde 1 litre suya deniyolarr bir günlük içim için ama ben her içicegim zaman tazen demliyorum ben aktara gittim geçen pazar günü hepsinden 2 tl lik aldım bayagı var yani bir haftadır içiyorum ama bir hafta daha gider büyük bir bardak suyu cezveye koyuyorum su kaynıyor altını kapatıyorum kaynayan suyun ve bir buçuk yemek kaşıgı atıyorum suya 10 dakika kaliyo suyun içinde sonra süzgeçle süzdürüp bardaga dolduruyorum birazda limon sıkıyorum içiyorum günde 3 defa yapiyorum inan ne diyet derlerse desinlerr en kesin çözüm bu karışımdan aliyosun
canım yanı aktara literelık hazırlayınmı diycez yoksa hepsınden 50-100 gr falanmı alıcaz.,
Ay açlıktan mankafa oldum sankimm
benden sana tavsiye hazır içme gerçekten etkileri yok ve tadları daha kötü 5i bi yerdede içebilirsiniz kızlar bide içine sinemaki ekletin ben kullanıyom sindirimi iyi calıştırıyor :)
:)))canım sen nerde yaşıyosun türkiyedemisin aktar lar biliyo zaten onlara söyledimmi hazırlıyolar 100 gr yeter bayagi olur hepsinden
tr deyimde açlıktan bi sor bakalım yerdemiyim göktemiyim[/QUO
sen git itaylan lokantalarına iç şarapları şimdi bana dert yan o gece aklına geliyomuydum acaba bu dolunay ne halde diyee :)))))
tr deyimde açlıktan bi sor bakalım yerdemiyim göktemiyim[/QUO
sen git itaylan lokantalarına iç şarapları şimdi bana dert yan o gece aklına geliyomuydum acaba bu dolunay ne halde diyee :)))))
Msj ' a dikkat ettiysen kederimden içtim canım:)))
Artık senın caydan içıcez.
Vur yüzüme bakalımmm
Kesinlikle katılıyorum poşetlerın etkisi yok. Kendimiz hazılasak daha iyi.Ben mesela sinameki kullanamıyorum acayıp sancı yapıyorr. Böylece kendimize uygun cayı hazırlarız.
Kızlar tek endişem bu otlar depolanırken böceklenmesın diye böcek ılacı sıkıyorlarmış. Bir programda İbrahim saraçoğlu söylemişti o yüzden kaesnafa güvenemediğim için etkisi azda olsa poşet için demişti. Bi tek ona sıkılıyorum.
Msj ' a dikkat ettiysen kederimden içtim canım:)))
Artık senın caydan içıcez.
Vur yüzüme bakalımmm
hahahaa sen pazartesi 3 kilodan az bir kiloylan gelde buraya yüzüne vurmak neymiş ben o zaman sorucam size
Kesinlikle katılıyorum poşetlerın etkisi yok. Kendimiz hazılasak daha iyi.Ben mesela sinameki kullanamıyorum acayıp sancı yapıyorr. Böylece kendimize uygun cayı hazırlarız.
Kızlar tek endişem bu otlar depolanırken böceklenmesın diye böcek ılacı sıkıyorlarmış. Bir programda İbrahim saraçoğlu söylemişti o yüzden kaesnafa güvenemediğim için etkisi azda olsa poşet için demişti. Bi tek ona sıkılıyorum.
hahahaa sen pazartesi 3 kilodan az bir kiloylan gelde buraya yüzüne vurmak neymiş ben o zaman sorucam size
Pztesi 3 olurmu bilmem ama 2.5 garantı
heeeem haksız rekabet var biz senin çaydan içmediiiiiikk yaaa
Pztesi 3 olurmu bilmem ama 2.5 garantı
heeeem haksız rekabet var biz senin çaydan içmediiiiiikk yaaa
hiçte bileme 5 kilo elma dışında bişey yemedimm ben siz gibin analı kızlı .salata şarap yiyip içeydim haksız rekabet olurdu canım benim :))...ama canım işin şakası şu yana 5 kilo veremezsem varyaaa iyi mors olucam ondan korkuyorum şimdi bol keseden atıyorum ama :)
hiçte bileme 5 kilo elma dışında bişey yemedimm ben siz gibin analı kızlı .salata şarap yiyip içeydim haksız rekabet olurdu canım benim :))...ama canım işin şakası şu yana 5 kilo veremezsem varyaaa iyi mors olucam ondan korkuyorum şimdi bol keseden atıyorum ama :)
Veririsin canım çok yüklenme kendine bu hafta ancak adapte olduk zaten . Ama sadece elma degilde birazda proteın alsan bence iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?