Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben bayıgıdır içiyorum bi yan etkisini kendi adıma söyleyeyim görmedim yani sallamaların içindeki katkı maddelerinin haddi hesabı yok sonuçta :)

Zaten poşet içttimde faydamı gördum Bi lokma poşetten nekadar fayda olcaksa o kadar. Ama yınede ınsan öyle böcek ilacı falan duyunca irite oluyor. Şimdi aktardan alıcaklarımı kaynar suyla çalkalayıp öyle içicem canımm

Bana genckizligimi hatirlattin canim :)))) biraz dikkat edip yuruyus yapman yeterli. Daha gelisme cagindasin canim. Bu tip diytlere ihtiyacin yok.

Haklısınız ama sanki diyet yapmadan spor yaparsam bi etkisini göremiycem gibi hissediyorum sağolun :)

Canım otları aldırdım yalnız barut agacı kabugu yok çünkü toptancılarda yokmuş belki başka aktarda bulurum. tv de çıkmış bu karışım aktar bir haftada 25-30 kişiye sattım demiş. Ben hepsinden 50 şer gram aldırdımm. Yarın gelcek.
Dolunay şimdi ben bunları bir kavanozda karıstırıyımmı yoksa 1 fincan için tek tek birer kaşık falanmı kullanıyım. Bi ayrıntılı anlat bakıyım arkadaşım

büyük aktarda oluyo canım barut agacı otu o otun özeligide sinir sistemi için yani diyette olan sinir bunalım olmaması için ama sakın karıştırma birbirine eger evde varsa hepsini ayri ayri kavonazlara koy su kaynadımı kapat altını otlar kesinlikle kaynamıcak her birinden bir tutam yemege tuz atar gibi azar azar kaynamış suya koy 5 ..10 dakika bekle iç

Arkadaşlar ya benim vücudumda değişiklk hissedyorm ama doğumdan sonra na kalçalarımda ne de karnımda bir değişklk oldu. bunları napcaz? kilo gidiyo evet ama karın duruyo kalça duruyor?

Ve bir şey daha kesinlikle Yeşil Çayla olacak iş değil bu ben bir gün sadece 2 elma yedim o gün kilo da eksillme olmadı işin tamamı Elma da yani. Elma yemeden kilo veremiyorsunuz bu diyette

bu otların adlarını bıle duymadım ama yarın almaya gıdıcem bakalım nasıl olcak en cokta regl duzensızıgı var bende ıse yarıyorsa co sevınırım cunku dogumdan önce böyle bır sorunum yoktu dogumdan sonra hem azaldı hemde gecıkıyor gecıkmesınde sorun yokta karnım cok sısıyor hasta oluncaya kadar kendımı kötu hısedıyorm sagol vallahı benı cok sevındırdın dılerım cozumde olur

Ve bir şey daha kesinlikle Yeşil Çayla olacak iş değil bu ben bir gün sadece 2 elma yedim o gün kilo da eksillme olmadı işin tamamı Elma da yani. Elma yemeden kilo veremiyorsunuz bu diyette

valla çok işe yarıo canım ben aksıne 3 elmada yesem yeşil cay 3 tne içeyim kilo düşüo bende sabırsızlıkla aylar sonrayı merak ediyorum

kızlarrr merhabaa herkesin evinde tartı bulunuyo sanırımm bu gün tartı günü yapalımm bakalım kaç kilo gitmiş listeden herkes yazarsa şimdiki kilosunu
bende dün akşam eczanaede tartıldımm ve çok mutluyum listeye sabırsızlıkla eklemeyi istiyorum :)

kizlar lutfen bana tam ne yapicami anlatin sabah ne yemeli ,gnde kac yesil cay icilmeli cayi soguk icsek olurmu
cevaplarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
kizlar lutfen bana tam ne yapicami anlatin sabah ne yemeli ,gnde kac yesil cay icilmeli cayi soguk icsek olurmu
cevaplarinizi bekliyorum

canım sabah kahvaltını sıkı yap bence sadece siyah ekmek tüket sabah kahvaltınıda normal yap şekersiz çaylan birlikte sonra başlıyorsun elma yemeye akşam 6.veya engeç 7 de elma yemeyide bitiriyosun yeşil çay kullanmiyorum ben tek olarak bitki karışımı içiyorum onun içinde var yeşil çay ama ben ılık içiyorum daha etkili oluyo diger karışım çaylarında tarifini yazmıştım dün arkadaşara okursan ordan alabilirisin

QUOTE=dolnay;24937601]bu gün bizim kızlar piyasda yoklarr kesin diyetten uzak tıkınıyolar pazar pazar yarın pişman pişman yazarsınız siz :))[/QUOTE]

:125::125:
lalalallaaaaallllaaaaaa
Nasılda biliyooo sabıkalıyız tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…