canım ben bayıgıdır içiyorum bi yan etkisini kendi adıma söyleyeyim görmedim yani sallamaların içindeki katkı maddelerinin haddi hesabı yok sonuçta :)
cnm bence yasın ve kıon dıyet ıcın uygun degıl gelısme cagındasın ınan bana bende senın gıbı suramı ınceteyım dıyet buramı ınceteyım dıyet derken 120 kılo ouverdım geısme cagında özeıkle kılon yoksa sadece kaınlasma varsa sana sporu sadece sporu tavsıye ederım cunku geısme cagındakı dıyet gercekten geısmenı engeler ben 172 boyundayım ama aılenın en kısası benım genetık olarak 175den asagı kız yok erkekerı 185den asagı yok benım boy gelısmmımın durmasının ana sebebıdır dıyet tmm kısa degılım ama daha uzun ve daha zayıf olma sansım varken kendımı obeze cevırdım bır ver 10 al sayesınde sana kesınlıkle sporu tavsıye ederım bır kac kılon olsun ama obez oma derım saan akıl vermek degıl nıyetım kımse benım durumuma dusmesın dıye yazıyorum karar senın bol şans
Bana genckizligimi hatirlattin canim :)))) biraz dikkat edip yuruyus yapman yeterli. Daha gelisme cagindasin canim. Bu tip diytlere ihtiyacin yok.
mate. bilye kekik..çoban çökerten..barut agacı kabugu ..yeşil çay...sinirli ot..biberiye..funda yapragı..cinnema ..bu otları aktardan 5 tlye mal edebilirsiniz
yag yakar tok tutar şekeri dengeler metopolizmayı hızlandırır ...ben 4 sene önce bu karışımla 2 ayda 25 kilo verdim dikkat ederek ama sonra ogluma hamile kalınca bıraktım elma diyetiyle birlikte tekrar karışım yaptırıp bir haftadır kullaniyorum elma diyetinde zorlanan kaçamak yapan arkadaşlara tavsiye ediyorum ..
Canım otları aldırdım yalnız barut agacı kabugu yok çünkü toptancılarda yokmuş belki başka aktarda bulurum. tv de çıkmış bu karışım aktar bir haftada 25-30 kişiye sattım demiş. Ben hepsinden 50 şer gram aldırdımm. Yarın gelcek.
Dolunay şimdi ben bunları bir kavanozda karıstırıyımmı yoksa 1 fincan için tek tek birer kaşık falanmı kullanıyım. Bi ayrıntılı anlat bakıyım arkadaşım
Arkadaşlar ya benim vücudumda değişiklk hissedyorm ama doğumdan sonra na kalçalarımda ne de karnımda bir değişklk oldu. bunları napcaz? kilo gidiyo evet ama karın duruyo kalça duruyor?
kaç kilosun canımm
mate. bilye kekik..çoban çökerten..barut agacı kabugu ..yeşil çay...sinirli ot..biberiye..funda yapragı..cinnema ..bu otları aktardan 5 tlye mal edebilirsiniz
yag yakar tok tutar şekeri dengeler metopolizmayı hızlandırır ...ben 4 sene önce bu karışımla 2 ayda 25 kilo verdim dikkat ederek ama sonra ogluma hamile kalınca bıraktım elma diyetiyle birlikte tekrar karışım yaptırıp bir haftadır kullaniyorum elma diyetinde zorlanan kaçamak yapan arkadaşlara tavsiye ediyorum ..
Ve bir şey daha kesinlikle Yeşil Çayla olacak iş değil bu ben bir gün sadece 2 elma yedim o gün kilo da eksillme olmadı işin tamamı Elma da yani. Elma yemeden kilo veremiyorsunuz bu diyette
selam kizlar ben buse ,sizce 25 gunde kac kilo verebilirim boyum 160 ;kilom 72 lutfen bana cevap yazin
bu gün bizim kızlar piyasda yoklarr kesin diyetten uzak tıkınıyolar pazar pazar yarın pişman pişman yazarsınız siz :))
kizlar lutfen bana tam ne yapicami anlatin sabah ne yemeli ,gnde kac yesil cay icilmeli cayi soguk icsek olurmu
cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?