QUOTE=dolnay;24937601]bu gün bizim kızlar piyasda yoklarr kesin diyetten uzak tıkınıyolar pazar pazar yarın pişman pişman yazarsınız siz :))
amaaa yarın sabah tartıdan sonra bu hafta en yuksek performansımı fevkaladenın fevkinde göstericiiiim.
Cay karısımımıda aldım olalala
vay size vayyy sana bişey diyimde bu gece kendi kendini ye kitiycimm canım 6 kilo vermişim ben bu yeter sana :)):125::125:
lalalallaaaaallllaaaaaa
Nasılda biliyooo sabıkalıyız tabii
regli oldum malesef bozdum zaten şişkinlikten kilo veremiyodum yani bişey anlamıyodum son 2 gündür..çok üzgünüm ama yarın yine başlıcam inş ...[/QUOT
canım inan rengiyle alakalı hiç birşey yok diyette benimde geçti 10 gün yürürken kasıklarımda acayip bir sancı oluyo dün eczanaye gittimm aspirin kullanmamı söyledi lütfen bu hafta daha istikrarlı kararlı bir şekilde devam edelimm olurmu zaten yarın hepniziden söz alicam :))
vay size vayyy sana bişey diyimde bu gece kendi kendini ye kitiycimm canım 6 kilo vermişim ben bu yeter sana :))
regli oldum malesef bozdum zaten şişkinlikten kilo veremiyodum yani bişey anlamıyodum son 2 gündür..çok üzgünüm ama yarın yine başlıcam inş ...[/QUOT
canım inan rengiyle alakalı hiç birşey yok diyette benimde geçti 10 gün yürürken kasıklarımda acayip bir sancı oluyo dün eczanaye gittimm aspirin kullanmamı söyledi lütfen bu hafta daha istikrarlı kararlı bir şekilde devam edelimm olurmu zaten yarın hepniziden söz alicam :))
çok istikrarlıydım ama haftasonu mahvolduneyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artk :) ben şimdiden kilodaş sözü veriyorum hiç bi şekilde bozmucam inş :)
vay size vayyy sana bişey diyimde bu gece kendi kendini ye kitiycimm canım 6 kilo vermişim ben bu yeter sana :)):125::125:
lalalallaaaaallllaaaaaa
lalalallaaaaallllaaaaaa
Eveet kizlar hafta sonu baya kotu gecti hep disardaydik biraz kacti tabii.ne kadar dikkat etsende olmuyor. Dolayisiyla 2.300 gitti. Eger disiplinli davrandaydim 3.5 rahat verirdim. Ama tabi kilo fazlaysa gidende daha fazla oluyor. Ama disina cikinca olmuyor. Bu hafta daha siki ve disiplinli davranarak 30 hazirana kadar kalan 7.5 kilomu vermeye and iceriiiiiim.
Ne mutlu diyetteyim diyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?