Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

amaaa yarın sabah tartıdan sonra bu hafta en yuksek performansımı fevkaladenın fevkinde göstericiiiim.
Cay karısımımıda aldım olalala

Son düzenleme:
QUOTE=dolnay;24937601]bu gün bizim kızlar piyasda yoklarr kesin diyetten uzak tıkınıyolar pazar pazar yarın pişman pişman yazarsınız siz :))

:125::125:
lalalallaaaaallllaaaaaa
Nasılda biliyooo sabıkalıyız tabii[/QUOTE]
vay size vayyy sana bişey diyimde bu gece kendi kendini ye kitiycimm canım 6 kilo vermişim ben bu yeter sana :))

regli oldum malesef bozdum zaten şişkinlikten kilo veremiyodum yani bişey anlamıyodum son 2 gündür..çok üzgünüm ama yarın yine başlıcam inş ...

hehehhe kızlarrr yarın tartı günümüüü 6 kilo vermek bnm için bir haftada imkansız valla :) bu hafta 1 kilo versem yeter hedeflerime sunun surasında 4 kilocuk kaldı onuda 2 3 haftada yok edecem inşallah

dolunay senı tebrık edıyorum darısı basımıza dıyorum neyazıkkı ıtıraf etmelıyımkı ben cok sıtıkrarlı davranmadım ama bu hafta daha ıstıkrarlı olcam cunku benım verdıgım kılo 2.700 gr ve haa regl olamadım olsaydım daha kolay gecerdı o bıtkılerı de alamadım vaktım olmadı bugun yogun bırgundu ama bıran önce bıraz daha zayıflamaıyım cunku esımın ablasının ogunun kırvelerı olcaz dolayısıyla guzel görunmek ıstıyorum yarından ıtıbaren daha ıstıkrarlı olcam

bugün tartılma günümüüüz elmacıklar naptınız bakalım?

benim sınav haftam dolayısıyla bu hafta gelsin dondurmalar gitsin nescafeler günlerimdi. buna rağmen 200 gr vermişim hiç almamaktan iyidir diyerek mutlu oldum

haftaya başlangıç kilom : 56.8

lalalallaaaaallllaaaaaa
Nasılda biliyooo sabıkalıyız tabii
vay size vayyy sana bişey diyimde bu gece kendi kendini ye kitiycimm canım 6 kilo vermişim ben bu yeter sana :))[/QUOTE]

Neee 6 kilomu oy oy oy iyiki erken yatmısım da okuyamamışım yoksa sabaha kadar uyuyamazdım.
ayyy valla kendim vermiş kadar sevindim canım
Bu topik seninle gurur duyuyor
Bizde bu haftaa türk ışı pişmanlık yeriz artık

lalalallaaaaallllaaaaaa
Nasılda biliyooo sabıkalıyız tabii
vay size vayyy sana bişey diyimde bu gece kendi kendini ye kitiycimm canım 6 kilo vermişim ben bu yeter sana :))[/QUOTE]

Neee 6 kilomu oy oy oy iyiki erken yatmısım da okuyamamışım yoksa sabaha kadar uyuyamazdım.
ayyy valla kendim vermiş kadar sevindim canım
Bu topik seninle gurur duyuyor
Bizde bu haftaa türk ışı pişmanlık yeriz artık

Dolnaycım sen çok iyi vermişsin Canım ya tebrik ederim seni... 1zlediğin farklı bir şey varsa belirtirsen çok sevinirim... Bu ayın 16 da düğün var o yüzden hemen vermem lazım.. Bugün alışverişe çıkacağım ama inceldiğimi hissediyorum jean belimi sıkıyordu şimdi gevşemiş azcık olsun buna da şükür... Vereceğiz inşallah sizlerin sayesinde 3,5 gitti. İdeali 60 vermeye devam.. Eşim kilo verdiğimi farketti valla inceldin diyor ha gayret vereceksin diyor ama o biraz yemek yemeyi seviyor onun yüzünden veremedim bende..

gunaydin kizlar
bugun cok mutluyum cunku 2 gun once baslamistim bu diyete 72 kiloyla basladim simdi 70 kilo olmusum
bu siteye hep bakiyordum ama bir turlu uye olamiyordum yazamiyordum her hafta size kilo mu yazicam
hedefim 58 kilo olmak size kolay gelsin

çok teşekkür ederim kilodaşlarım benimm ben cumartesi tartılmıştım 109.300 geldim bu sabah cildiyecide randevum vardı eczanaye ilaç almak için ugradıgımda tekrar çıktım tartıya bu hafta son kez haftaya pazartesine kadar asla tartılmıcam bu sabah tartıldıgımda 108.600 gr geldim 6 buçuk kilo ne gitmiş oldu yani benden dün diyeti bende bozdum ama biliçli olarak bu hafta kilo vermem durmasın diye dün bir şok yaptım mideye bu gün tam gaz devam arkadaşlar listeyi tekrar oluşturucamm herkes kiloalarını yazarsa sevinirimm

Eveet kizlar hafta sonu baya kotu gecti hep disardaydik biraz kacti tabii.ne kadar dikkat etsende olmuyor. Dolayisiyla 2.300 gitti. Eger disiplinli davrandaydim 3.5 rahat verirdim. Ama tabi kilo fazlaysa gidende daha fazla oluyor. Ama disina cikinca olmuyor. Bu hafta daha siki ve disiplinli davranarak 30 hazirana kadar kalan 7.5 kilomu vermeye and iceriiiiiim.
Ne mutlu diyetteyim diyene

geçen haftaya kaçamakla devam edn arkadaşlarım :)) sabah sıkı bir kahvaltı kızartma hariç herşeyi yiyin için kepek ekmegiyle
sonra elma yemeye devamm çok aç hisettiginizde erik kayısı yiyebilirsiniz ben öyle yaptım kilosu çok olanlar yemeyi 6 da bitiriyo az olanlar 7 de
ve ilaveten mate çayı..bilye kekik..çoban çökerten..barut agacı kabugu...yeşil çay...sinirli ot..biberiye..funda yapragı..cinnema bu otları aktardan temin ediyoruzz...aynı şekile kilo fazlası olan günde 5 bardak kilosu daha az.olanlar.günde.2.veya.3 bardak tüketmek kaydıyla içiyoruz herkesi tebrik ederimm 1 kiloda olsa giden bizden gidiyor :)))

gazan mübarek olsun canımm 2.500 iyi valla arada kaçamakla aferinn sene :) geçen hafta hiç spor yapmadım bu hafta sproda yaparak 8 kiloyuda atmak
istiyorumm idaelim o yönde bakalım nolcek yaşayacaz görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…