Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sampiyon Dolunay vaktin olunca listeyi bi duzenlede canim yeni katilan arkadaslarla guncellensin ne yaptik topluca gorelim . Basada beni yaz bozanlarin basina ne gelcek anlasinlar. Ibreti alem olsun
Bu arada cay icilmiycek gibi degil 3 kere ac karnina icicem. Accik limonda ekledim. Tarcin kabuguda attim. Yalniz biberiye tansiyonu yukseltir sorunu olan arkadaslar dikkatli olsun.

Sporla cok daha iyi olur canim sicaklarda basti keskem 1 ay evvel baslasaydik di mi?
Erikle kayisi iyi fikir kirazda yiceeem. Bu hafta cik azimliyim gazam mubarek olsun !

evett şimdilik tartıya çıkan arkadaşları ekliyorum diger arkadaşlarda yeni kilolarını yazınca ekliyecegim..

bedoom....başlangıç....121>>>118.300 gr

dolunay başlangıç.......115>>>108.600 gr

kittyy başlangıç.......74.5>>72.00 gr

kubrangr başlangıç......75.0>>71.500 gr

inna başlangıç......74>>>73.800 gr

buse77..başlangı........72>>>>70.00 gr

dolunayperi başlangıç...97>>>94.00 gr

şu an bendekiler bunlarr kilolarını yazan arkadaşlarr listeyi yenileyebilirsinizz

Son düzenleme:
Sporla cok daha iyi olur canim sicaklarda basti keskem 1 ay evvel baslasaydik di mi?
Erikle kayisi iyi fikir kirazda yiceeem. Bu hafta cik azimliyim gazam mubarek olsun !

olsun canım başladık ama bırakmayalım bırakınca gene aynı şekle girmek çabuk oluyo yaz meyvelerinden tüketin valla benim yedigim erigin hadi hesabı yok devamlı elimde kemiriyorum :))) 2 rakamlara ineyim resimlerimide eklicem degişimin mucizesi diyee :)))baksın ibrek alsın millet

bende aranıza katılmak istiyorummm :) şimdiye kadar kendi çabalarımla 6 kilo verdim ama sizinle daya iyi şeyler başarabilirim listeye kendimide ekledim
bedoom....başlangıç....121>>>118.300 gr

dolunay başlangıç.......115>>>108.600 gr

kittyy başlangıç.......74.5>>72.00 gr

kubrangr başlangıç......75.0>>71.500 gr

inna başlangıç......74>>>73.800 gr

buse77..başlangı........72>>>>70.00 gr

LaViNya07..başlangıç.....65>>>..... :)

sana dedim bn bozdum bebemm :) ama yine başladım bugün tatlı meyve ye geçer krizin gerçi bn direkt tatlı yemiştim de neysee :)

bozmakta istemiyorum hasta oldugum halde bugun 3 kılo gtmış sporda yapıyodum şimdi ne oluck bılmıyorum sen neden bozdunkii surda 5 gn daha sabır etcektık 10 gun olcaktıı

kızlar hepınızı tbredyrm hersey daha guzel olcak bende az kılo gıttı ama yınede sevınıyorum cunku hıc gıtmemesınden ıyıdır hadı hepınıze kolay gelsın

merhabalar kızlar hepinizi teker teker tebrik ediyorum valla bende çok dikkat ettim aslında ama ancak 61.3 olmuşum ve bugunde yas pasta yedim azıcık :) ama olsun yınede 1.1 de hıcte kotu değil benm için

ya kizlar bugun misafirlikteydim ve mecburen yaklasik 15 tane cigkofte yedim sizce birsey oldu mu diyet bozuldumu moralim baya bozuldu
ama soz yarin cok dikat edip sadece elme yiyecam

ya kizlar bugun misafirlikteydim ve mecburen yaklasik 15 tane cigkofte yedim sizce birsey oldu mu diyet bozuldumu moralim baya bozuldu
ama soz yarin cok dikat edip sadece elme yiyecam

Hay maşallah daha nolsun canım ya :))) az da değil 15 tane. Dikkat etmezsen verdiklerinin çoğunu alırsın üstüne hemde seni çekememiş ev sahibi demek ki yemiyeydin :)

bende saldım biraz karatay gibi yiyorum bazen tam elma diyeti yapıyorum kızlar 2 kg gitti :) bugün karbonhidrat önleyici aldım inşallah işe yarıyordur :)

kizlarrr acil cevap verinnnnnn..
ben bugun diyete basladim ama regl de olmustum karnim zaten agriyordu sabah 2 elma yeyince daha cok agrimaya basladi halbuki az ekmek yemistm.
hasta oldugum icinmi elma karnimi agritti ac karna elma yeyince sizinde karniniz agriyormuuu ya napicami bilemedim o yuzden aksam normal yemegimi yedimm.
lutfen cevap verinn off

Canım Bence REgl Oldugundan Kaynaklı Bir Durum. Sabah Kahvaltını Yapıp Elma Yediysen Hiç Bİr Sıkıntı Olacagıını Sanmıyorm..Aç Karnına Yemediğimden Kestiremiyorm Ne Diyeceğimi ...

sevgili elmacıklarım, elma diyetine son veriyorum :)

gerçi zaten son günlerde kahvaltı ve öğle yemeğini hafif bi şekilde yiyerek elma diyetine harfiyen uymuyordum şu an 56 kg'ım ( 1 mayısta verdiğim startla 6 kilo verdim) vermem gereken bi 4-5 kilo kaldı, onu da sporla vermeyi düşünüyorum. yediklerime yine dikkat ederek spora daha fazla ağırlık vericem çünkü sıkılaşmadığım müddetçe kilolar gitse bile bu istediğim bi görüntü oluşturmayacak.

hepinize sevgiler.. başarılar.

son olarak:

* bu diyeti lütfen 10 günden fazla uygulamayın
* kahvaltıyı ihmal etmeyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…