sevgili elmacıklarım, elma diyetine son veriyorum :)
gerçi zaten son günlerde kahvaltı ve öğle yemeğini hafif bi şekilde yiyerek elma diyetine harfiyen uymuyordumşu an 56 kg'ım ( 1 mayısta verdiğim startla 6 kilo verdim) vermem gereken bi 4-5 kilo kaldı, onu da sporla vermeyi düşünüyorum. yediklerime yine dikkat ederek spora daha fazla ağırlık vericem çünkü sıkılaşmadığım müddetçe kilolar gitse bile bu istediğim bi görüntü oluşturmayacak.
hepinize sevgiler.. başarılar.
son olarak:
* bu diyeti lütfen 10 günden fazla uygulamayın
* kahvaltıyı ihmal etmeyin
Canım aynı sıkıntı bende var gerçekten kilo gidiyor ama sıkılaşma olmuyor aksine sarktıkça sarkıyor kilo vermek beni sevindiriyor ama dediğin gibi istediğim fiziğime dönemiyorum
idailine kavuşan aarkadaşarı tebrik eiyorum ama burda birbirimize destek olarak kilolardan kurtulmak istiyoruz iyi motive ediyoruz arkadaşlarla burda birbirimizi kötü düşüncelerinizi yazmasanızda bizide yolumuzdan ali koymasanızz diye düşünüyorum
Canlarııııım! ben de yarın tekrar başlıycam, bir kaç ay oldu bırakalı, çok şiştim 85den 1 gram aşağı inemiyorum... bu diyeti 1 hafta yapmıştım acayip kilo vermiştim...tekrar denycem...Destek olalım birbirimize...moral motivasyon çok önemli zayıflama konusunda... herkes birbirine gaz versin !!!!( ((
arkadaşlar ya ben regliyim diye kilo verişim durdu sinir oldum diyete devam ediyorum ama kilo verişimde durdu regliyim diye durdu degilmi arkadaşlar cvp verirseniz sevinirim
kitiyyyy bedeommmm nerdesiniz kızlarrr yazmadıgınıza göree diyet bidahaki haftayami kaldı nee
cnm bırkac gundur yogun tempodayım ama elma dıyetını yapamıyorum yanlız dıkkat edıyorum fakat kılo verfemıyorumkitiyy de kaybolmus bırkac gune dönerım arada ugrar sızede bakarım hepınıze kolay gelsın
kitiyyyy bedeommmm nerdesiniz kızlarrr yazmadıgınıza göree diyet bidahaki haftayami kaldı nee
arkadaşlar bu diyeti daha önceden yapmış biri olarak istikrarlı olun derim...ben 88.5 ile başlamıştım bu diyete şuanda 74.5 şim ara verdim biraz vücut toplansın diye o dönem benimle diyet yapan arkadaşım 77 idi şuan 66 kilo...bende onun sayesinde yaptım diyeti..ama öylse sabah akşam elma yemedim..sabah normal kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği ve yumurta ile..daha sonra akşama kadar 6 tane elma 3 litre su ve 2 yeşilçay.. hegünde 1 sat yürüyüş yaptım...güzel tarafıda pazar günleri mola verip istediğin herşeyi yiyorsun...inanın ozaman hiç zorlanmıyorsunuz ...ben ve arkadaşım inanılmaz inceldik..şiddetle tavsiye ediyorum elma diyetini ama dedim şekilde.. akşam uyumdan öncede 54 kaşık yoğut yiyin..mideniz bulanırsa 8 yada 10 tane leblebi yiyin...herkese bol kilo vermeler...
Kim nereye kaybolmuş şekerim 2 gündür misafirdi, gece progrmıydı falan filan giremedim ama devam ediyorummmm. Sizi yalnız bırakırmıyımm
Bu hafta daha iyiyim ama elma yiyesim gelmiyor pek bide tartımın banyonun değişik yerlerinde farklı tarttığını farkettim. 15 Hazirana kadar bırakmadan devam canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?