Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Canım aynı sıkıntı bende var gerçekten kilo gidiyor ama sıkılaşma olmuyor aksine sarktıkça sarkıyor kilo vermek beni sevindiriyor ama dediğin gibi istediğim fiziğime dönemiyorum

Canım aynı sıkıntı bende var gerçekten kilo gidiyor ama sıkılaşma olmuyor aksine sarktıkça sarkıyor kilo vermek beni sevindiriyor ama dediğin gibi istediğim fiziğime dönemiyorum

evet canım spor olmadan kilo vermek sadece tartıda belli oluyor :) önemli olan dışarıdan nasıl göründüğün. bu yüzden elma diyetine son veriyorum. hafif hafif yiyerek spor ağırlıklı bi diyet uygulayacağım. zaten kaç aydır az çok yerine oturdu yeme düzenim. dün Jillian Michaels 30 Day Shreda başladım, bi ay kadar yapıcam, bakalım :)

idailine kavuşan aarkadaşarı tebrik eiyorum ama burda birbirimize destek olarak kilolardan kurtulmak istiyoruz iyi motive ediyoruz arkadaşlarla burda birbirimizi kötü düşüncelerinizi yazmasanızda bizide yolumuzdan ali koymasanızz diye düşünüyorum

geçmiş mesajlarımı kontrol edersen, ben 20 günü aşkın süredir elma diyeti yapıyorum zaten :) verdiğim çoğu kilo bu diyet sayesinde oldu. ancak şu an sıkılaşmak istiyorum ve istediğim kiloya da kavuştum. bu yüzden diyeti bırakıyorum. size de tavsiyem belirlediğiniz makul bi kiloya ulaşınca elma diyetini bırakmanız. zaten uzmanların çoğu tek tip beslenmeyi önermiyor. bunda kızacak bi durum yok.sizin sağlığınızı tehdit etmemesi için söylüyorum.. her neyse herkese diyetinde başarılar.

Canlarııııım! ben de yarın tekrar başlıycam, bir kaç ay oldu bırakalı, çok şiştim 85den 1 gram aşağı inemiyorum... bu diyeti 1 hafta yapmıştım acayip kilo vermiştim...tekrar denycem...Destek olalım birbirimize...moral motivasyon çok önemli zayıflama konusunda... herkes birbirine gaz versin !!!! ( ((

Aaaaa kızlaaaaaar!!!! ama olmuyor ki böyle ! hani birbirimize destek olacaktık? ben başladım bugün elma diyetine.. sabah 2 dilim çavdarlı ekmekten yapılmış beyaz peynirli yağsız tost ydim... ardından 1 tne elma... tabii su içiyorum bu sırada :) bir kaç saat sonra bir kaç kaşık yoğurt yedim.. üstüne de 1 eğlma.. bol su :) şimdi yeşil çay içicem... üstüne 1 elma tekrar yiycem... yalnız elmalarım bitmek üzere, markete gidip alsam fena olmıycak

arkadaşlar ya ben regliyim diye kilo verişim durdu sinir oldum diyete devam ediyorum ama kilo verişimde durdu regliyim diye durdu degilmi arkadaşlar cvp verirseniz sevinirim

arkadaşlar ya ben regliyim diye kilo verişim durdu sinir oldum diyete devam ediyorum ama kilo verişimde durdu regliyim diye durdu degilmi arkadaşlar cvp verirseniz sevinirim

tekrardan hoşgeldin aramıza canımmm inşallah pazartesine kadar güzel sonuç alirsinn

kitiyyyy bedeommmm nerdesiniz kızlarrr yazmadıgınıza göree diyet bidahaki haftayami kaldı nee

cnm bırkac gundur yogun tempodayım ama elma dıyetını yapamıyorum yanlız dıkkat edıyorum fakat kılo verfemıyorumkitiyy de kaybolmus bırkac gune dönerım arada ugrar sızede bakarım hepınıze kolay gelsın

Bende her diyeti yarim yamalak yapip birakan biri olarak suan uygulamakta oldugum diyette de bol elma oldugundan size katilabilir miyim kizceler :)
Ben suan sacma gelcek belki ama 1 haftada mucize bekliyorum :) yararli denilen herseyin listesini yaptim..lahana suyu,sogan suyu.sirkeli su.ilik limonlu su.maydonoz suyu.elma.kayisi.....Bildiginiz gibi bunlarla ilgili bircokk topik var..Bende sabahlari bir tencereye lahana yapraklarini,maydonozu ,dereotunu,sogani koyup kaynatiyorum..Sonra ocaktan alip icine elma sirkesi ve 1 limon katiyorum..Gun icinde bu karisimi iciyorum..aksam 7 ye kadar bitiyor..1 litre falan oluyor hemen hemen..Kahvaltimi greyfurt.kayisi ve elmayla yapiyorum..Birde Ofise geldigimde ilk is kahve iciyorum..Aliskanlik...
Karnim aciktikca kucuk eksi elmalardan yiyorum..elma arkasi 1 kayisi yiyorum..
Gun icinde 2-3 lt su tuketiyorum (bilincli degil,suzu yasiyamiyorum,illa onumde olcak) 5-6 bardak yesil cay tuketiyorum... Dolnay arkadasin verdigi karisim cayindaki otlarin adini yazdim,TR ye indigim gun hemen alip basliycam...Aslinda ben nerdeyse 2 aydir diyetteyim..yani bi dyetteyim bi degilim..Dengesizlestim iyice :))
Bugun tam anlamiyla 63 kiloyla basladim..boyumda 1.55 ..Suan ofisteyim..
Sabah 1-2 dilim greyfurt yedim..3 kayisi 1 dene de elma..Ofiste de kahvemi ictim.. (bagirsaklar bu sekilde super calisiyor,problemi olanlar deneyebilir)
Kahveden sonra yesilcayimi ictim...
Birazdanda lahanali antik-guntik suyumu iccem...
Boyle iste arkadaslar..Benide alin araniza ..Bende yaziyim elmalarin akibetini size:)))

arkadaşlar bu diyeti daha önceden yapmış biri olarak istikrarlı olun derim...ben 88.5 ile başlamıştım bu diyete şuanda 74.5 şim ara verdim biraz vücut toplansın diye o dönem benimle diyet yapan arkadaşım 77 idi şuan 66 kilo...bende onun sayesinde yaptım diyeti..ama öylse sabah akşam elma yemedim..sabah normal kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği ve yumurta ile..daha sonra akşama kadar 6 tane elma 3 litre su ve 2 yeşilçay.. hegünde 1 sat yürüyüş yaptım...güzel tarafıda pazar günleri mola verip istediğin herşeyi yiyorsun...inanın ozaman hiç zorlanmıyorsunuz ...ben ve arkadaşım inanılmaz inceldik..şiddetle tavsiye ediyorum elma diyetini ama dedim şekilde.. akşam uyumdan öncede 54 kaşık yoğut yiyin..mideniz bulanırsa 8 yada 10 tane leblebi yiyin...herkese bol kilo vermeler...

Son düzenleme:

Kim nereye kaybolmuş şekerim 2 gündür misafirdi, gece progrmıydı falan filan giremedim ama devam ediyorummmm. Sizi yalnız bırakırmıyımm
Bu hafta daha iyiyim ama elma yiyesim gelmiyor pek bide tartımın banyonun değişik yerlerinde farklı tarttığını farkettim. 15 Hazirana kadar bırakmadan devam canlarım

Elmanaz valla moral oldu yazdıkların. İnsan bazen daralıyor. Ama elmadan fenalık geldı ben artık meyvaları çeşitlendiriyorum. Yalnız hersene deli gibi kiraz yerdim şu son 3 akşamdır gece kiraz yedim biraz yavaşlattı galiba beni. Yoğurt yatmadan yenince gaz yapmıyomu?

evet kesinlikle devam edin! bugün ikinci günüm benim...
sabah 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koyup tost yaptım yağsız... bir kaç saat sonra da fasulye kavurmuştu annem, ondan biraz tırtıkladım 1,5 dilim ekmekle :/ ama suyumu içiyorum bol bol... elmalarım bitmişti ancak alabildim çıkıp da :/ şuan 1 elma yedim ama daha en az 2 elma daha yemem lazım :)) ha bir de 2 tane kayısı yedim... hadi herkes gün içinde yediklerini yazsın :)

hahahaha birde yatagın üstüne koyda tartıyı ordan dene inan daha az kiloda çıkarsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…