Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

olsun canım 2 de versek yeter bir: haftadaa bu hafta bende kendimden oanca o kadar bekliyorum

şuan burda kim varsa bana yardım etsin acil durum!!!!!! annem mercimek ve makarna yapmış, salata yoğurt ve kola da koymuş masaya ... offf napıııcaaaaaam biri beni durdurmazsa bişiy ddemezse yemeğe planlıyrm ouffff

hahahaha birde yatagın üstüne koyda tartıyı ordan dene inan daha az kiloda çıkarsınnn

Tecrubenin sesimi canim
Daha once aklima gelseydi denerdim,ama bu denemiycem anlamina gelmez hihihi..
Pztesi degisik yerlerdeki kilomu vercem begendigini yazarsin

diyete girren tüm arkadaşlara benden tavsiye bir haftada incecik olacağınıza asla inanmayın vucudun kendini toparlaması 1 ayı bulur yani hemen sonuc almaya çalışırsanız sadece hayal kırıklığı yaşar üstüne fazlasıyla geri alırsınız.... bende bu hafta vereceğimden hic umutlu değilim bakalım en azından almayacagımıda cok iyi biliyorum

Son düzenleme:
Bu hafta iyi gitmedigini hissediyorum galiba biraz disiplini kaybettim. Diyetin ozune geri donuyorum.galiba kilom durdu bu hafta.Cay+elma+protein. Bence diyeti cesitlendirmeye baslayinca metabolizma sasiriyor.

Bu hafta iyi gitmedigini hissediyorum galiba biraz disiplini kaybettim. Diyetin ozune geri donuyorum.galiba kilom durdu bu hafta.Cay+elma+protein. Bence diyeti cesitlendirmeye baslayinca metabolizma sasiriyor.

Aynen disiplini kaçırdım bende verme durdu (

Son düzenleme:
selam kizlar
ben bugun 5 gunumdeyim ve muthis kilo verdim sizede tavsiye ediyorum mesajlarinizi okudum moraliniz neden bozuk
ben pazartesi gunu tartilicam size kac kilo verdigimi soylecam,lutfen devam edin pes etmeyin aramizda sadece bugun yiyemedim elma cunku yine misafirlikteydim ve yine yemek yedim ama az

kızlar bende diyete başlamak için finallerin bitmesini bekliyordum, hadi beni de aranıza alın. :) baştaki yorumlara bakılırsa cumadan cumaya bilgi veriliyor sanırım ama sonradan degişti mi gün? Neyse ben yarın başlıyorum

kilom: 73
hedef: 61

sana bütün kalbimle katılıyorum canım istikrarın ve sabrın içinde kutluyorum pazartesi tartı gününde görüşürüz

iyi ki yardım edin, motive edin demişim heee !!!! acil durum dedim sizlerden destek almak istedim yeme etme diye...ama kimse bana bişiy yazmamış.. anlaşıldı kimse kimseyi motive etmiyor etmeyecek de :/ en güzeli kendi başına yapmak ! hadi hoşçakalın

yettim gıı bi durr ne bu şidett sanki ben koydum önüne yiyecekleri canım şaka bi yana yeni yazılar gelince eski sayfalarada bakmıyorum ben açıkcası kusura bakma görmemişim az tut sende agzını yeme canımm biede dur diyen yok falla ama durmadan dinlenmeden diyete devam öölmek var dönmek yok

Arkadaşlar, 6 aylık bir bebeğim var. Doğumdan beri Regl olmuyordum, Bugün oldum çok sevinçliyim ya anlatamam. Karnım hep şişkin gibiydi acaba bu dönemden sonra iner mi ne dersiniz? İnşallah kilo vermem de normalleşir :))))))))))))))))))))

Selam kızlar bende kilo vermek istiyorum. Bugün okudum yorumlarınızı hemen başladım elma diyetine benide gruba dahil edebilirmisiniz?

iyi akşamlarrr anommm bizim kızlar nelerede yahu bakiyım bakıyım kimsecikler yazmıyo bişey nere gitti benim azimli istikrarlı bacılarım
bi sirkelenin kendinize gelin bakiyimm

merhaba,ben yeniden geldim,ben de yarindan itibaren katilmak istiyorum.kizmin dogum gunune kadar 5 kilo vermem lazim.iinsallah bu sefer migrenim insafa gelir de beni uzmez.
boyum 1.60-------kilom 60.4---------hedefim 55 .
HER KESE KOLAY GELSIN

kızlarr ben de bugün başlıyorum artık :)) bugun aç karnına tartıldım sabah 61 kilo geldim , sabah plates yaptım biraz ısınma harektleriyle beraber aç karnına suyumu içtim ve 5 kaşık müsli yedim light sütle 2 saat falan oluyor ama hala acıkmadım ama sımdı bır tane elma yıyeceğimm:) bir de gecen hassas tartıyla tartılıordum sımdıkı normal tartı ve 61 gösteriorr hassas tartı sınırlerını bozuyor sız hangısınde tartılıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…