Elmanaz valla moral oldu yazdıkların. İnsan bazen daralıyor. Ama elmadan fenalık geldı ben artık meyvaları çeşitlendiriyorum. Yalnız hersene deli gibi kiraz yerdim şu son 3 akşamdır gece kiraz yedim biraz yavaşlattı galiba beni. Yoğurt yatmadan yenince gaz yapmıyomu bende yapmıyor gaz falan..inan bende hiç umutlu değildim...bu sitede bir arkadaşım vardı antsibel diye onun sayesinde yaptım bende:) azimli ol ve inan ...ben şuan bile kendime diyorum cezalıyım ben haftanın 6 günü elma diyeti 1 günde vücudu şaşırtmak ve bıkmamak adına mola verr...yanlız çok şey bekle kaç kilodasın bilmiyorum ama öyle haftada 5 kilo yok 7 kilo verdim diyelere inanma..bizim kadar istikrarlı yapan yoktu belkide diyeti hatta bir ara sabah akşam yürüyordum ben arkadaşımın sayesindeozamanlarda bile 3 kilo ya da 2.5 kilo bazı hafta 1 kilo bile verdiğim oldu...sonuç ortada 88.5 den geldim ben bu noktalara şimdi biraz mola verip tekrar devam edeceğim...KENDİNE İNAN DEVAM ET...ACELEYE GEREK YOK ....
cnm bırkac gundur yogun tempodayım ama elma dıyetını yapamıyorum yanlız dıkkat edıyorum fakat kılo verfemıyorumkitiyy de kaybolmus bırkac gune dönerım arada ugrar sızede bakarım hepınıze kolay gelsın
hahahaha birde yatagın üstüne koyda tartıyı ordan dene inan daha az kiloda çıkarsınnn
Elmanaz valla moral oldu yazdıkların. İnsan bazen daralıyor. Ama elmadan fenalık geldı ben artık meyvaları çeşitlendiriyorum. Yalnız hersene deli gibi kiraz yerdim şu son 3 akşamdır gece kiraz yedim biraz yavaşlattı galiba beni. Yoğurt yatmadan yenince gaz yapmıyomu bende yapmıyor gaz falan..inan bende hiç umutlu değildim...bu sitede bir arkadaşım vardı antsibel diye onun sayesinde yaptım bende:) azimli ol ve inan ...ben şuan bile kendime diyorum cezalıyım ben haftanın 6 günü elma diyeti 1 günde vücudu şaşırtmak ve bıkmamak adına mola verr...yanlız çok şey bekle kaç kilodasın bilmiyorum ama öyle haftada 5 kilo yok 7 kilo verdim diyelere inanma..bizim kadar istikrarlı yapan yoktu belkide diyeti hatta bir ara sabah akşam yürüyordum ben arkadaşımın sayesindeozamanlarda bile 3 kilo ya da 2.5 kilo bazı hafta 1 kilo bile verdiğim oldu...sonuç ortada 88.5 den geldim ben bu noktalara şimdi biraz mola verip tekrar devam edeceğim...KENDİNE İNAN DEVAM ET...ACELEYE GEREK YOK ....
Tecrubenin sesimi canim
Daha once aklima gelseydi denerdim,ama bu denemiycem anlamina gelmez hihihi..
Pztesi degisik yerlerdeki kilomu vercem begendigini yazarsin
Bu hafta iyi gitmedigini hissediyorum galiba biraz disiplini kaybettim. Diyetin ozune geri donuyorum.galiba kilom durdu bu hafta.Cay+elma+protein. Bence diyeti cesitlendirmeye baslayinca metabolizma sasiriyor.
selam kizlar
ben bugun 5 gunumdeyim ve muthis kilo verdim sizede tavsiye ediyorum mesajlarinizi okudum moraliniz neden bozuk
ben pazartesi gunu tartilicam size kac kilo verdigimi soylecam,lutfen devam edin pes etmeyin aramizda sadece bugun yiyemedim elma cunku yine misafirlikteydim ve yine yemek yedim ama az
iyi ki yardım edin, motive edin demişim heee !!!! acil durum dedim sizlerden destek almak istedim yeme etme diye...ama kimse bana bişiy yazmamış.. anlaşıldı kimse kimseyi motive etmiyor etmeyecek de :/ en güzeli kendi başına yapmak ! hadi hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?