Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bence en az 4 kilo verirsin.kacamak yapmazsan daha kolay ouyor.

dolunay bır sorum daha var ben senın su bıtkısel cayını aldım ama dedıgım gıbı salama cay formatına sokmuslar yanı 1cay kasıgı kadar mazeme var her bır cay ıcın yeterlımı sen ayrı ayrı koyuyordun ya hepsınden bır tutm dmısın 9 cesıtın bır tutamı 1 yemek kasıgı yapar sayet bosaysa ugrasmayayım bende senın gıbı acık alayım zaten ne tadı var ne kokusu

Iyi aksamlar arkadaslar,

ben Sinem, yaklasik 4 aydir aldigim su 8 kg dan kurtulamadim. Aksine dahada yiyesim geliyor. Adeta ipin ucunu kacirdim galiba. Ve bugün bu Foruma üye oldum. Yesil elma diyetiniz gördüm. Basarilari okudum- harika. Bende araniza katilmak istiyorum, müsade varmi?

Bedooommm nerelerdesin forum eski hızını kaybetti valla. sallama çayı önermem tek tek alıp yaptıgında tadı kokusu farklı oluyor. ne alemdesin cnm

Bedooommm nerelerdesin forum eski hızını kaybetti valla. sallama çayı önermem tek tek alıp yaptıgında tadı kokusu farklı oluyor. ne alemdesin cnm

iyiym cnm ugraslarım cok gıremıyordum gercı sızde gırmıyorsnuz fazla bakıyorumda bu sefer dıyetım ıyı gıdıyor sabah kalktıgımda 1.100 grm gıtmıstı bu sefre basarcam ınanıyorum dolunay yokmu cvp yazmıyor bana

ve evt galıba tek tek almalıyım ama bızım burada aktarların oldugu sok bızım evden cok uzak malum bebkte var gıdemıyorum Artık bır ayar verıp gıdıcem yapcak bısey yok

Arkadaslar alindimi simdi ben araniza :)) kimseden cevap gelmeyince yazamadim birsey.

cnm alındın tabı aramıza neden alınmayasın kac kıloyla nezamn basladıgını ytaz aslında lıste yapıyoruz ama buaralar kızlar ugramıyor sen yaz lıste yapıldıgında adını gırerız hadı bol şans

sonunda artık kafaya koydum ben de başlıyorum kaç gundur aksatıyordum bugun 61 kiloyla başladım haftaya perşembe tartılcamm kızlarrr hepimize kolay gelsinnn:)

sonunda artık kafaya koydum ben de başlıyorum kaç gundur aksatıyordum bugun 61 kiloyla başladım haftaya perşembe tartılcamm kızlarrr hepimize kolay gelsinnn:)

kızlar mrb bende ne yaparsam yapayım bogazıma dur diyemeyenlerdenim ama şöle bi baktım baya güzel kilo vermişsiniz bende hemen yarın bu diyete başlıyorum hadi bakalım inş. bu sefer olurdaaa 85 kilodan 60 inerim hadi bakalım rastgele:)yalnız bu arada benim evimde net yok anneme geldikçe giriyorum kilo verdikçede yazarım inş. sürekli eksik eksik:)........................

canım haftada 4 gün çalışıyorum ben pazartesinden perşenbeye kadar o günler sabah 7 de uyanıyorum yarım saate evden çıkmam gerektigi için hemen hazırladıgım çaydan ılıtıp bir bardak içiyorum ve çıkıyorum işe vardıgımda peynir zeytin ve domates yiyorum ondan sonraa akşama kadar inan birşey yemiyorum desem yeri arada elma ve yogurt dışında zaten artık bir tabakta çorba içsem davul gibi hisediyorum kendimi sanki dünyayı yemişim canım bedommum inan 10 gün mideyi küstürdünmü sonra kendin önüne ballar kaymaklar konulsa istemiyosun ne başim dönüyo nede başka birşey ilk 15 gün baş agrım hiç geçmedi ama öldüm öldüm dirildim ama şimdi hiç birşey yok açlıktan ölünmüyomuş yani tabi arada agzıma bişeyler atıyorum meyve ama çayı ihmal etmeyin çay çok önemli yesenizdee o korur sizi ve hazır kesinlikle almayın otları ayrı ayrı alın ve kendiniz yapın

Tesekür ederim canim :) cok sevindim bak

Ben dün basladim bu diyete, yalniz ilk günden sadece elma ile yapamadim ve kendime Kneckebrot (almanyada kuru ekmek) aldim. Birtanesinde 30 kcal var. dün herhalde 10 tane felan yedim etti 300 kcal... tabi üstündede tavuk salami vardi al ordanda bir 600 kcal... tahinen biraz fazla kacti. Ama bugün daha dikatli olcam insallah.

Dün tartilmistim: 61,200 kg
Boyum: 162 cm
Hedefim: bir ayda 55 kg (SIZCE BASARABILIRMIYIM BUNU)

Ama kesinlikle basarmam gerekli arkadaslar, tatil vakti geldi, deniz, kumsal, bikini :)))) desteginize ihtiyacim var.

Herkese basarilar diliyorum bu yolda.

Saygilar...

Dolunaycigim sen hangi caydan bahsediyorsun, yesil cay dimi. Eger kendi karisiminsa neler kulaniyorsun o cayda? Vallahi tebrik ediyorum seni, su ilk iki haftayi bende bir atlatsam... :)

hangi çaylar canım benbeşibiryerde aldım hepsi ayrı ama fazlaiçmedim kabız yaptıbeni ama biberiyeyle yeşil çaı ara dademliyorum

selam kizlar yine ben bugun diyete geri basladim 12 gunum kaldi hala kilom 69 ,iyiki geri kilo almadim
dolunay sen kac gunde kac kilo verdin toplam onu yazarmisin ve sence 12 gunde kac kilo verebilirim boyum 1.62 kilom 69
12 gun sonra dugun var CEVABINI BEKLIYORUM
HEPINIZE KOLAY GELSIN BEN ELMAYI RENDELIP YIYEBILIYORUM ANCAK VE CAY ICEMIYORUM FORMA CAY ICIYORUM ODA GUNDE EN FAZLA IKI TANE

Yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz. Bu aralar sık giremesekte diyete devam ediyoruz. İtiraf etmek gerekirse aramızdaki en azimli ve diyete hakkını veren kişi Dolnay. Arkadaşlar hedeflediğimiz kilolara ulaşacağımıza inanıyorum ben . Bu diyet vucudu ve metabolizmayı şoka uğratarak çzüyor. Ben ilk 4 gün şiddetli baş ağrısı ve tansiyon problemi yaşadım. Bir gün araba kullanırken gözlerim kararınca protein ve başka meyveler de ekledim menüme. Yeşil çey ve liptonun kiraz saplı çayını en az 4 bardak ve mümkünse yatmadan ılık olarak içtim. Tavsiyem kafeini sınırlamanız. Dolnayın tarif ettiği çayı içemedim biir türlü ama içerseniz daha iyi.
Diyeceğim o ki sabır gerekiyor ve ilk hafta zor oluyor. Hepimizin metabolizma hızı farklı , vermesi gereken kilo farklı. Vücudunuzu dinleyn ve sabırlı olun.Mide küçülüyor birazda kararlılıkla çok sıkmadan kilo vermeye devam ediyorsunuz.
Herkese başarılar arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…