selam kizlar ben uc gundur diyeti bozdum ama cok sukur kilo geri almamisim simdi hala 69 kiloyum ve bugun geri basladim ;bu kez kesinilkle birakmak yok size carsamba gunu kac kilo verdigimi yazicam :tam iki haftam kaldi tatil icin hadi kizlar sizin yorumlarinizi bekliyorum
SIZCE BIR HAFTADA KAC KILO VERICAM SIZIN TAHMINIZI BEKLIYORUM
dolunay bır sorum daha var ben senın su bıtkısel cayını aldım ama dedıgım gıbı salama cay formatına sokmuslar yanı 1cay kasıgı kadar mazeme var her bır cay ıcın yeterlımı sen ayrı ayrı koyuyordun ya hepsınden bır tutm dmısın 9 cesıtın bır tutamı 1 yemek kasıgı yapar sayet bosaysa ugrasmayayım bende senın gıbı acık alayım zaten ne tadı var ne kokusu
Bedooommm nerelerdesin forum eski hızını kaybetti valla. sallama çayı önermem tek tek alıp yaptıgında tadı kokusu farklı oluyor. ne alemdesin cnm
iyiym cnm ugraslarım cok gıremıyordum gercı sızde gırmıyorsnuz fazla bakıyorumda bu sefer dıyetım ıyı gıdıyor sabah kalktıgımda 1.100 grm gıtmıstı bu sefre basarcam ınanıyorum dolunay yokmu cvp yazmıyor bana
Arkadaslar alindimi simdi ben araniza :)) kimseden cevap gelmeyince yazamadim birsey.
dolunaycım senden bırsey rıca edıcem malum en fazla kıloyu sen verıyorsun senden rıcam gn boyu neler yapıyorsun yanı nasıl beslenıyorsun spor yapıyormusun sabah kacta kalkıyor neyle gune baslıyorsun ne olur banada söyle malum obezlıkten kurtulmak ıstıyorum ayrıntılı anlatkı bende aynı seylerı yaparak senın verdıgın kıloyu yakalayayım
cnm alındın tabı aramıza neden alınmayasın kac kıloyla nezamn basladıgını ytaz aslında lıste yapıyoruz ama buaralar kızlar ugramıyor sen yaz lıste yapıldıgında adını gırerız hadı bol şans
canım haftada 4 gün çalışıyorum ben pazartesinden perşenbeye kadar o günler sabah 7 de uyanıyorum yarım saate evden çıkmam gerektigi için hemen hazırladıgım çaydan ılıtıp bir bardak içiyorum ve çıkıyorum işe vardıgımda peynir zeytin ve domates yiyorum ondan sonraa akşama kadar inan birşey yemiyorum desem yeri arada elma ve yogurt dışında zaten artık bir tabakta çorba içsem davul gibi hisediyorum kendimi sanki dünyayı yemişim canım bedommum inan 10 gün mideyi küstürdünmü sonra kendin önüne ballar kaymaklar konulsa istemiyosun ne başim dönüyo nede başka birşey ilk 15 gün baş agrım hiç geçmedi ama öldüm öldüm dirildim ama şimdi hiç birşey yok açlıktan ölünmüyomuş yani tabi arada agzıma bişeyler atıyorum meyve ama çayı ihmal etmeyin çay çok önemli yesenizdee o korur sizi ve hazır kesinlikle almayın otları ayrı ayrı alın ve kendiniz yapın
canım haftada 4 gün çalışıyorum ben pazartesinden perşenbeye kadar o günler sabah 7 de uyanıyorum yarım saate evden çıkmam gerektigi için hemen hazırladıgım çaydan ılıtıp bir bardak içiyorum ve çıkıyorum işe vardıgımda peynir zeytin ve domates yiyorum ondan sonraa akşama kadar inan birşey yemiyorum desem yeri arada elma ve yogurt dışında zaten artık bir tabakta çorba içsem davul gibi hisediyorum kendimi sanki dünyayı yemişim canım bedommum inan 10 gün mideyi küstürdünmü sonra kendin önüne ballar kaymaklar konulsa istemiyosun ne başim dönüyo nede başka birşey ilk 15 gün baş agrım hiç geçmedi ama öldüm öldüm dirildim ama şimdi hiç birşey yok açlıktan ölünmüyomuş yani tabi arada agzıma bişeyler atıyorum meyve ama çayı ihmal etmeyin çay çok önemli yesenizdee o korur sizi ve hazır kesinlikle almayın otları ayrı ayrı alın ve kendiniz yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?