Yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz. Bu aralar sık giremesekte diyete devam ediyoruz. İtiraf etmek gerekirse aramızdaki en azimli ve diyete hakkını veren kişi Dolnay. Arkadaşlar hedeflediğimiz kilolara ulaşacağımıza inanıyorum ben . Bu diyet vucudu ve metabolizmayı şoka uğratarak çzüyor. Ben ilk 4 gün şiddetli baş ağrısı ve tansiyon problemi yaşadım. Bir gün araba kullanırken gözlerim kararınca protein ve başka meyveler de ekledim menüme. Yeşil çey ve liptonun kiraz saplı çayını en az 4 bardak ve mümkünse yatmadan ılık olarak içtim. Tavsiyem kafeini sınırlamanız. Dolnayın tarif ettiği çayı içemedim biir türlü ama içerseniz daha iyi.
Diyeceğim o ki sabır gerekiyor ve ilk hafta zor oluyor. Hepimizin metabolizma hızı farklı , vermesi gereken kilo farklı. Vücudunuzu dinleyn ve sabırlı olun.Mide küçülüyor birazda kararlılıkla çok sıkmadan kilo vermeye devam ediyorsunuz.
Herkese başarılar arkadaşlar..
kızlarr sizleri böyle azimli gördüm çok sevindim yeminleee bu hafta kilo veremedim ben ama hiç üzülmüyorum peste etmiyorum inanın 1 ay gibi kısa sürede 13 kilo verdim elbet vücüt direnecek bir dahaki hafta sonunda iyi sonuç alacagıma eminim pes etmeden çıktıgımız bu yolda azimlee devam edelimm
kızlar daha önce yaptım bu diyeti işe yaramıştı tekrar yapmaya başlıyorum haftaya bildirim yapacağım sizlere zaten her gün okuyorum bu sayfayı dolunay arkadaşımıza nazar değmesin devamı gelsin diyorum herkese başarılar bu diyeti denesem mi diyen arkadaşlarada tavsiye ediyorum
eftalim hemen hemen aynı kilodayızz varmısın bacım yarışaaa ne dersinn :)) bu ay sonunda çift rakamları görelim 99 da olsa iyidir he ne dersinbütün arkadaşlarım çok azimli maşallah yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz pazartesi tartı günümüz bu haftayı iyi degerlendirin pazartesi mutlu mutlu yazalım :)
pazartesi 84.5 ile basladigim diyetimde bugun 83.7 oldum 3. gunumdeyim bugun
tebrikler canım.bende elma diyeti yapmaya karar verdim.bana uyan bi diyet.ben öyle öğlen sunu yicen akşam şunu yiyicen diyen diyetlerden nefret ederim.arada protein katıp yapmayı düşünüyorum(tavuk,balık)gibi.sende yeni başlamışsın bende yarın başlıycam.birbirimze destek olalım.. hatta yarışalım derim ben,sanada uyarsa.sabah kalkar kalkmaz sıcağa yakın sirkeli su içersen hem yağ yakarsın hemde iştahını kesersin.nacizane tavsiyem sana.yarışa varmısın?iki kişilk
hosgeldin canim aynen bende sen gibiyim bu diyet cok kolayima geliyor acikmaya baslayinca bir elma yiyorum sabahlari içiyorum canim elma sirkesini faydasi oldumu olmadimi bilmiyorum ben bu cumaya kadar sabahtan aksama kadar elma yemeyi dusunuyorum kahvalti yapmadan cumartesi pazar ara verip pazartsei aynen senin dedigin gibi protein takviye edecegim 79 a dusesiye kadar tiksinmezsem elma yiyecegim sen kac kilosun bu arada kac yasindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?