Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ahhh canım dedimya ben pc özürlüyüm diye.yaparken profili açıcammı,neyi nereye eklicem.sen yapsan güzelim yaaaa.kilomu biliyosun.hedefimde52 sana zahmet.....sende baya vermişsşnnn baktımda darısı başıma bacımmmmm....alkışlıyorum seniiiii

merhaba arkadaşlar

ben de 1 haftadır elma diyeti yapıyorum 4,5 kg verdim, umarım devamı gelir, bıkana kadar bırakmayı düşünmüyorum..

beni de listeye alırsanız sevinirim :)

herkese kolay gelsin

merhaba arkadaşlar

ben de 1 haftadır elma diyeti yapıyorum 4,5 kg verdim, umarım devamı gelir, bıkana kadar bırakmayı düşünmüyorum..

beni de listeye alırsanız sevinirim :)

herkese kolay gelsin

canpekmez hoşgeldin aramıza.çok güzel vermişsin.tebrik ederim canım.darısı başımıza.kaç kiloydun.bende bugün başlıcaktımama elma bulamadım.....ama bişiyde yemedim.açımmmmmmm.karalıyım çünki.bakalım bide marketlere bakıcam.sen nasıl uyguladın kaçamak falan yaptınmı elma yeşilmi kırmızımı hadi bize kolay gele
öptümmmm

bu sabah 83.5 i gordum ama malasef bugun diyeti bozmak zorunda kaldim yarinda yapamam disarda olacagim butun gun neyse pazartesi tekrar basliycam

bu sabah 83.5 i gordum ama malasef bugun diyeti bozmak zorunda kaldim yarinda yapamam disarda olacagim butun gun neyse pazartesi tekrar basliycam

özelden sana mesaj atamadım tatlım.konu malıum olan. profilime girip sen yapsan.ama yapmasanda anlarım canlarım.ben bide lahana suyu içmeye başladım.elma diyetinede başlayamadım.ama bu sabah 77.600 çıktım.ama yarın sabah hem spora hem diyete başlıycam.trt 3de saat 8de bi programa rasladım bu sabah.hem plates hem kardiyo hareketleri var.süper bişi yani ilgilenirsen canım.

özelden sana mesaj atamadım tatlım.konu malıum olan. profilime girip sen yapsan.ama yapmasanda anlarım canlarım.ben bide lahana suyu içmeye başladım.elma diyetinede başlayamadım.ama bu sabah 77.600 çıktım.ama yarın sabah hem spora hem diyete başlıycam.trt 3de saat 8de bi programa rasladım bu sabah.hem plates hem kardiyo hareketleri var.süper bişi yani ilgilenirsen canım.

kızlar ben tekrar başladım bugün itibariyle diyete 5 saatte 1 elma yiyerek günde 3 elma yicem böylece hem karataya hem atkinse hemde bu diyete uymuş olucam çok mantıklı geldi bana :)

Kizlar bu ara o kadar kılo aldım ki herkes yazın zayıflar ben tam tersi,7 kg vermem lazım..
1 kg elmamı yeşil çayımı aldım yarın sabah başlıyorum!!!
Beni yalnız bırakmayın lütfen!!

ketos bende başladım canım birlikte devam edelim en fazla 3 elma ye sana önerim çok acıkıcaksın ama inan dayanırsan birden zayıflıcaz :)

ketos bende başladım canım birlikte devam edelim en fazla 3 elma ye sana önerim çok acıkıcaksın ama inan dayanırsan birden zayıflıcaz :)

Cok sevinirim! Çünkü birbirimizden sorumlu olacağız, bozmayız..
Yarın sabah tartiliyorum ve elmamı yiyorum:) aksam yürüyüş yapalim

Sabah 11de uyanabildim.. Maydonoz (saPlariyla) 1 limon taze nane 4 kiraz ve bol kiraz sapı hepsini suda hasladim ve süzdüm...
Kızlar bunu su olarak iciyorum
1 elmamı yedim yeşil çayımı ictim!!
Bugün güzel bir gün zayıflamaya başlamak icin!! :))
Raporunu bekliyorum Canim:)

süpersin canım bende biraz önce kalktım kahve içtim elma kalmamış evde alıcam bugün o yüzden 3 yumurta yedim biraz peynirle proteinleri sende yiyebilirsin hiçbi zararı olmaz merak etme

süpersin canım bende biraz önce kalktım kahve içtim elma kalmamış evde alıcam bugün o yüzden 3 yumurta yedim biraz peynirle proteinleri sende yiyebilirsin hiçbi zararı olmaz merak etme

Ayyy Canim cok sevindim ben de kahveyi sutsuz nasıl içeceğim diye kara kara düşünüyordum:))
Tesekkur ederim..tartım bozulmuş tartilamadim

olsun haftaya tartılırsın sütü faza tüketme ama çok az karıştırınca bile tadı güzelleşiyor kahvenin bide tatlandırıcı tavsiye ederim tadı güzelleşiyor hemde karbonhidrat yok içinde kilo aldırmaz

evet yararı say say bitmiyo yumurtayı yağsız yeme canım yağ yiyebilirsin fakat zeytinyağı ve tereyağı kullan kesinlikle kilo yapmaz hiç korkma

Son düzenleme:
Evden çıkmadan 2. Elmamı yedim.. Simdi kahvemi iciyorum acmiyim eveeeeettrr!!! Herkes deli gibi tatli yiyor ama dayanmalıyım 3. Günde hissetmeyecegiz innaaa zayıfladılar insan diyete daha bağlanıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…