Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kilzar moralim cok bozuk
bugun dayanamadim ve yedim esim ise gitmedigi icin
neyse yarin tarti gunu yarindan ihtibaren daha birakmicam diyeti
her hafta size kilomu yazicam

kızlar okudum hepınızı dolunay ve kittyy tartılmanın yenı yöntemlerını bulmuslar sahlı amuda kalkıp tek elımızı cekersek kac kılo farkeder gulmekten bayıldım sızeneyse ALLAHın ıznıyle engec carsamba ama tahmınım salı gerı dönuyorum busefer daha ıstıkrarlı ama kararlıyım dolunayın ılk hafta verdıgı kılo kadar vercemtabı ınsallah:26::26:hepınızı desteklıyor ve alkıslıyorum

gunaydin her kese,hadi yeni diyet haftasi basladi,ben kararliyim,insallah veririim.bugun ne yedim:
2 bardak su,1dilim peynir,yarim domates ve salatalik,bi de ustune cay.simdi de 1 elma,az da kiraz yedim

Maaalesef canlarım bu hafta 1 kilo verdim diyetide tamamen bozdum. 71 kılo dolunay yaz arkadaşım...
Bu hafta diyet bozulmiyceek ve adam gibi kilo verilcek. Dolunay o çayı ben içemedim ya hiç canım istemiyor o cayı içmek. Gerçekten işe yarıyormu o cay kendimi zorlamama değer mi yani .. eğer diyorsanki iç kızım işe yarıyor zorlayıp iççem arkadaşım. Bide sabahtan bir günluk yapıp akşama kadar ılıtıp içebilirim heralde. Galiba demlenirkenki kokusu hoşuma gitmiyor. O kokuyu almazsam içebilirim.

kilzar moralim cok bozuk
bugun dayanamadim ve yedim esim ise gitmedigi icin
neyse yarin tarti gunu yarindan ihtibaren daha birakmicam diyeti
her hafta size kilomu yazicam

canım moralın bozulmasın haftada 1 gün metabolizmayı canlandırmak için abartmadan bizde yiyoruz.

canım moralın bozulmasın haftada 1 gün metabolizmayı canlandırmak için abartmadan bizde yiyoruz.

cevabin icin tesekurler ama dun yedigim icin 2 kilo geri almisim
bugun tartildim ve kilom 69 yani 3 kilo vermisim bir haftada
neyse ki bu hafta cok kararliyim sadece 17 gunum kaldi dugune insallah 10 kiloyu veririm sence mumkun mu

Canim bir Gunde iki kilo alinmaz yarin sabah ac karnina bir daha tartil muhtemeln vucudun su tutmustur. 17 gunde 10 kilo kolay bir hedef degil. Genelde ne kadar fazla kilon varsa o kadar cok veriyorsun . Dolnay ilk haftadiyete tam uyarak 6 kilo verdi.demekki olabiliyor. Sen motivasyonunu kaybetme. Yesil caysiz asla olmuyor. Bide su 9 bitkiden hazirlanan cay var ise yaradigini soyluyorlar. Ben aldim ama icemiyorum. Yesil cay+ lipton kiraz sapli form cayini karistirip iciyorum oda iyi geldi bana gobegi indirdi baya

merhaba kızlarrr herkesin yazısını okudum burda olmanıza çok sevimdim tek tek yorum yapamadım kusura bakmayın işten geldim çok yorgunum:2: gelirken eczaneye ugradım ve bu günki kilomuda ögrenmiş oldum 105 kilo gösterdi ibre buda demek oluyoki tmı tamına 13 kilo vermiş bulunuyorumm hiç bozmadan sıkı bir şekilde devam ediyorum kitiycimm canim bebegim çay o kadar faydalıki diyet yapmadan bile verirsin bende çaliştigim için 1 litre suya yapıp gün boyu içiyorum içine limon sık öyle iç tadı daha güzel oluyo bu ayın sonuna kadar 90 ları görücem kızlar çok inat ettim aynı istikrarı hepinizden bekliyorum listeyide oluşturamıcam kusra bakmayın bi arkadaşımız yaparsa memnun ourum

ben 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum şuanda dün başladım ona.Haftaya elma diyetini yapıcam sadece elma olduğu için korkutuyor biraz sürekli yaparsak sağlığımızdan olmayalım birde ben 1 hafta elma diyeti 1 hafta diğerini yapmayı düşünüyorum o yüzden sağlığım bozulmaya çok müsait uzun süre yapanlar varsa sağlığıyla ilgili bilgi verirse çok sevinirim ben sporda yapamıycam çünkü boyun fıtığından ameliyat oldum herşey yasak hareket anlamında

Büyüksün Dolunay tebrik ederim canım.
Sen bu azimle 1 aya 80leride görürsün. Çay tavsiyesini uygulayyacagım. darısı başımızaa. Bende haftaya iyi başladım iyi gidiyorum. Benim toplamda 10 kilo hedefim oldugu için daha ağır gidiyor ama gidiyor canım

slm kızlar bu sabah ıtıbarıyle tekrar aranıza donuyorum ve daha ıstıkrarlı yanlız tek sorunum var hala regl olamadımbende pıko varda oyuzden sıs bır vazıyete gezıyorum dolunaycım cayıda aldım salama cay formatına sokmuslar yanı nekadar kulanıcagımı sormıycam sanayoksa sormaya hazırlanıyordum yanlız bır sorunum daha var ben 119.900 gerı olmusum gercı tok karına tartıldım ama..buarada baktım lısteyle kımse ılgılenmemıs herkes kılosunu söylerse yenı kılolarını ben hazırlarım bırınızde duzenlersınız lıste önemlı cunkı ınsanı tetıklıyor ..kararlıyım buhafta sıkı yapıcam yenı bır hayat prograamı varya onu ızlıyordum hepsı aynı seyı söyluyor yuzun guzel azda kıloversen super olursun,sana kılo yakısıyor dıyorlrmıs cevrelerındekı ınsanlar hepsı su sözu kulandılar meger benı kandırıyorlarmıs nekadar kötu gorunuyormusum dedıler cok etkılendım cunku benım cevremdekılerde bana aynı seylerı söyluoyorlar galıba onlarda yalan söyluyor bıraz öz guvenımı etkıledı ama beynımede dank ettı ılk hedefım 100 altına dusmek yapacagım yapacagız herkes ıdaal kılosuna kavusması dılegıyle hepımıze alkıs yoluyorum

selam kizlar ben uc gundur diyeti bozdum ama cok sukur kilo geri almamisim simdi hala 69 kiloyum ve bugun geri basladim ;bu kez kesinilkle birakmak yok size carsamba gunu kac kilo verdigimi yazicam :tam iki haftam kaldi tatil icin hadi kizlar sizin yorumlarinizi bekliyorum
SIZCE BIR HAFTADA KAC KILO VERICAM SIZIN TAHMINIZI BEKLIYORUM

dolunaycım senden bırsey rıca edıcem malum en fazla kıloyu sen verıyorsun senden rıcam gn boyu neler yapıyorsun yanı nasıl beslenıyorsun spor yapıyormusun sabah kacta kalkıyor neyle gune baslıyorsun ne olur banada söyle malum obezlıkten kurtulmak ıstıyorum ayrıntılı anlatkı bende aynı seylerı yaparak senın verdıgın kıloyu yakalayayım

KIZLARRRRRRRRRRRRRR,,,,,COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMM:
BUGUN TOKKARINA TARTILDIM,tartim yok,annelmerde tartildim,biliyormusunuz kac kiloyum?????????
pazar gunu 60.400----------bugun 58.400

yani 2 kilo 2 gune.boyle giderse basaricammmmm.size de kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…