Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

karatay diyetinde elma yediğimizde hemen midemiz kazınır yazıyordu haklı galıba cunku hıcbısey yemesem bıle acıkmıyorum bazen ama elma yedıgımde resmen kazınıyorum napsam bilemedimmm kızlar

Kızlar bir yerde okumuştum eğer mideniz kaziniyorsa bu iyiye işaret demekki yediklerimizi yakıyorsunuz:))
2. Günüme 2 yumurta ve biberler yaptıgım omletle başladım.. Hadi bakalım bu arada göbeğim hemen utandı içeri kaçtı:))

oh 2 günde 2 kilo vermişim bence elmaya çok yüklenmeyelim yanında mutlaka protein yiyelim kızlar böylece ketosise girmiş oluyoru ve hep yağ yakmış oluyoruz idrarınızda kögtü bir koku oluyor o zaman yağ yakıyorsunuz demektir

Slmlar hafta sonu ara vermiştim bugun tekrar başladım sabah special k yedim öğlenden sonrada 3 elma iki tanede kaysı 2 fincan kahve 1 fincan form cay 1 buçuk Lt su herkese bol kilo vermeler

canım special k da şeker var oyüzden kilo veremezsin ve çabuk acıkırsın onun yerine yoğurt ye bence ve yulaf ezmesi.tatlım naptın ya :2: olsun aynen devam edelim nolur

ben bugun 4.gün kafama göre beslenip 2 kilo verdim. kafama göre dedğim bişeye bağlı olmadım. sen anlatırmısın bana neler yapıyosun kaçıncı günün kaç kilo gitti?

canım3. günüm ve 2 kilo gitti protein yiyorum sürekli peynirler lor etler balık serbest ama 5 saatte 1 yiyorum ve 8 den sonra yemiyorum 3 domates 1 elmada gün içinde yiyorum :)

selam kızlar,

geçtiğimiz hafta elma diyetini yaparak 4,5 kilo vermıstım her sey cok guzel gıdıyordu
ama babam amelıyat oldu ve arada cok kacamaklarım oldu, babam bugun taburcu oldu.. yarın duzenlı olarak baslıyorum.

ben sabahları kahvaltımı cok guzel yapıyorum, gunde 2 lıtre lımonlu yesıl caylı su ve 0,5-1 litrea arası su ıcıyorum..
acıktıkca yesıl elma yıyorum..aksam 8den sonra hıcbır sey yok..

yarın devam edecegım.

su an 95 kıloyum ılk hedefım 90 kılonun altına gırmek..

lıste yapan var mı?
eger yok ıse ben ustelenebılırım bu gorevı!!

cok cok optum herkesı!!!

arkadaşlar,

liste yapan yok ise ben liste yapmaya gönüllüyüm..

yaptığımız diyetleri ne kadar kilo vermek istediğimizi, şu an kaç kilo olduğumuzu, ve hedefi belirtin ben de liste yapıyım,

hepimiz için çok iyi olur sanki :)

dolunay kityy nerelerdesınız bakıyorum yoksunuz ben dıyetı bırakmak zorunda kaldım cunku hamıleyım senın o tarıf dolunaycım gebelık rıskınıde arıtıyormus lufen on u buyuk harflerle yaz yok sa ben gebe olmayı hıc beklemıyordum neyse sız devam edıyorsanız kolay gelsın devam eden arkadaslarada alkış yoluıoyorum

selamm kızlar , bu diyeti yaptıktan sonra verdıgımız kıloları gerı alır mıyız benım 10 kılo kadar fazlam var yanı gerı alması cok kolay olur diyeti bıraktıktan sonra nasıl bı beslenme duzenınde olmalıyız acaba cunku sonucta ne yersek yıyelım dıyette yedıgımızden fazla olucak :44:

merhaba kızlar bende bi kaç gündür başlığı takip ediyorum. bugün başladım diyete. umarım devam edebilirm. sexybebek in fotosunu aradm ama bulamadım kaçıncı sayfada falan olduğunu biliyor musnuz, çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…