Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayrıca diğer forumlarda bu diyeti yapanlar verdikleri kiloları geri aldıklarını yazmışlar. bizde de oldu mu böyle birşey???

bırakınca dana gibi yenirse bütün diyetlerden sonra kilo alınır tabiki ama normal yersen almazsın :)

bu elmalar bizi şeker komasına sokmasın? size de çok şekerli gelmiyor mu? (evet yeşil elma yiyorum ekşi)

kızlar ben fazla uymama ragmen 1 ay da 6 kilo verdim demek ki tam manasıyla uysam kaç kilo vericem ramazandan sonra kesin uymayı düşünüyorum şimdilerde yine boşladım malum yaz meyveleri dondurmalar felan derken ama kilo da almadım iyi gidiyo yani işler

ben kahvaltı yapmadan günde sadece 4 elma yemeyi deneyceğim bugün arkadaşlar.. 1 elma yedim ve şu anda tokum .. yarın sabah tartılcam işe yaradıysa devam edicem .. şuanda 58.3 kiloyum

arkadaşlar şu anda bu diyeti yapan var mı? ben sınava hazırlanıyodum o yüzden inanılmaz kilo aldım bugün 2. günüm öğlen tartıldığımda 1,200 gram vermiştim. birlikte yapalım yapan varsa destek olalım birbirimize

arkadaşlar şu anda bu diyeti yapan var mı? ben sınava hazırlanıyodum o yüzden inanılmaz kilo aldım bugün 2. günüm öğlen tartıldığımda 1,200 gram vermiştim. birlikte yapalım yapan varsa destek olalım birbirimize

selam bende bugün başladım elma diyetine cok acıktım amatatilde kiloaldım en az 5 kilo vermem lazım.

Inanamiyorum bedoooommmm!!! Hayirli olsun canim cok sasirdim. Ben seyahatteydim 15 gundur giremedim ve ilk aldigim haber supriz oldu. Cayla ilgisi var mi gercekten. Bende tam olarak yapamadim zaten seyahatte mumkun degil. Ama en azindan kilo almadim. Simdi meyve agirlikli gidiyorum. Aman diyim dikkat et hamilelikte kilo almamak mumkundegil bari dikkatli git. Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Arda ne olur iyi hbrlerini ver dogumdan sonra yine destek iluruz birbirimize. Arkadaslara ekliycem seni hbrlesiriz canim . Opuyorum kendine iyi bak.

Ruya o fotograflar fake cikmis. Diger arkadaslari motive etmek!!! icin baskasinin fotolarini yuklemis. Ortaya cikinca baya bir olay olmustu. Diyet sonuc veriyor ama tek elmayla gitmiyor, yavas yavas protein ve sebze eklemekte fayda var. Kolay gelsin.

ne yaparsam yapım bi türlü olmadı kızlar gunde 4 km mi koşmadıa m diyetisyene mi gitmedim ilaç mı kullanmadım kendımı aç mı bırakmadım neler neler ama canıma tak etti yaa herkes zayıfla diye başımın etini yiyor üstüne gittikçede olmuyor bugun gıttım 1 kilo yeşil elma aldım ve başlıyorum hep birlikte güzelleşelim elma yıyınce daha da cok acıkıyorum amani dayanıcam midem küçüldüğünde daha az yerim sonuçta ilerde yapabıldıgım kadar yapacagım güzel kıyafetler,mini etekler bizimde hakkımız :82::82:

ben yarın başlıyorum kızlaaaar.benimde yıllarım diyet yapmakla geçti.5 kilo vermem lazım.inşallah bu işi 1-2 haftada halledicem.kaç kilo verdiğimi verdikçe yazıcaam.

ben bu diyeti bir yıl önce yapmıştım arkadaşlar,çok güzel kilo verdiriyor,ama bir süre sonra verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım, kilo verdikten sonra da dikkat etmek çok önemli....

günaydın hanıomlar
ben bugün elma dıyewtıne baslıyorum,c.tesi sabahına kadar 3 kılo atmış olmam lazım(iddiaya girdim)
1 haftada 3 kılo içinde en iyi diyet bu sanırm,ctesi sabahına kadar elma dıyetı yapıcam sonrası zaten ramazan.varmı bana eşlık eden ve bu diyeti şuan yapanlar 1 haftada verdıgınız kılo nekadar deneyımlerınızı paylaşırmısınız

garden nasılsın bende verdiğim kgyu geri aldım ve bend ebaşaldım bugün 1 elmamı yedim bile ben sana eşlik ederim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…