Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

garden nasılsın bende verdiğim kgyu geri aldım ve bend ebaşaldım bugün 1 elmamı yedim bile ben sana eşlik ederim arkadaşım

SELAM CANIM merhaba vallahı oyle bı aldımkı hıc sorma yanı o derece:)
bu hafta elma dıyetı yapayım dedım c.tesiye kadar,cuma sabahıda haberleşiriz bakalım nekadar gıtmıs olacak
çok hırs yaptım.ama ilkgün münasebetıyle kahvaltıda sımıt yedım dayanamadım,sonrasında 1 elma yedım..
sen ne alemdesın görüşmeyelı nasıl gıdıyo hayat

valal ben toplamda bi 13 kg verdim alışveriş yapma isteğim doğucak hale tam gelmiştimki benim işyerim kapndı benim motivem giti artık kg değiş iş kaygısı sarınca beni hoppp verdiğimin 8 kg sunu geri aldım ve artık sevgilimde bana desteğini çektii ben her sferinde yemeye başalyınca onunda sabrını tükettim anlıycağın bende şu ramazana kadar ödemi atıyım diye başaldım elma ya bozarsam kaçamak yaparsam bende gerisi geliyo o yüzden sadece elma yedim bakalımm sabır ve irade li olmamız lazım şuanki kg 84 dü en son
düşün rejimi bıraktığımda en son 88 den 75 e düşmüştüm şimdi 75 den çıktım 84 e salaklığımında böelsii işte hep aynı hatayı yapıyorum tekra motşive olana kadar alıyomda alıyom boşa gidiyo okadar çaba

hahahahaha ayy canımm inan çok sevindimm yaa biliyorum canım benim zaten gebe kalmak isteyenlerede öneriyodum ama nerden bileyim seninde istekli oldugunu
:)) ama olsun beee sevindim vallahi canim bende bi rahatsızlık geçirdim bıraktım diyeti ama 2.buçuk ay sonra amaliyat olucagım genel cerrahi bölümü amaliyata karar verdi
kilolarım için migde katlama operesyonu geçirecegim sabırsızlıkla o günü bekliyorumm öpüyorum canım seni inşallah hayırlısıyla bebeşini alırsın kucagınaa

kızlar bugun dıyetın ılk gunu ama yarın tum yemeklere saldıracakmısım gıbı bır hıc var ıcımde napsaaaammm kızlarr

Mide katlama ameliyatı mı gerçekten bunu yapmak istiyor musun? Hayırlısı olsun canım ne diyim durumunu bildir canım seni merak etmiyelim

kızlar dün 64,100 başlamıstım bu sabah 62,900 ümm üstelik dün öğleden sonra tonbalıklı sandwıc yemıstım ona ragmen!! bugun daha dıkkatlıyım hadi bakalıım

Mide katlama ameliyatı mı gerçekten bunu yapmak istiyor musun? Hayırlısı olsun canım ne diyim durumunu bildir canım seni merak etmiyelim

evet canım istiyorum doktorum herşeyi ince ayrıntısına kadar anlattı çok büyük bir risk taşımadıgını felan bu tür amaliyat olan arkadaşlarlada görüştüm hepsi çok memnunlar
hayırlısı bakalım 3 ay sonraya gün vermişti çok yogunluk oldugu için 15 gün geçti bakalım aricaklarr hayırlısı neyse o olsun canım mutlaka yazarım yaa bedoom un senin msn alma imkanı yokmu görüşmek isterim sizlerle ..

tsedrm canm..mide katlama amelıyatında kararlımısın ınan bana kılolu olmak belkı guzel bırsey degıl ama amelıyat olcak kadarda kötu oldugunu dusunmuyorum elbetekı karar senın ama bak yavas yavas gıdıyor yanı bılmemkı hayırllısı olsun cnm dılerım ıstedıgın sonucu alırsın msne adresıne gelınce verılıyormu bılmıyorum ama galıba sorun olusur sayet sorun yoksa ben verırım cunku bende sızınle yakından görusmek ısterım

herkes bıraktı mı bu detoksu ne olduuu size?? ben devam ediyorum bugun 63,0 la tartıldım dün biraz yemek yemıstım cunku pazar gunune kadar tartılmıcam bakalıım ne olcak pazar gunu yazarıım

herkes bıraktı mı bu detoksu ne olduuu size?? ben devam ediyorum bugun 63,0 la tartıldım dün biraz yemek yemıstım cunku pazar gunune kadar tartılmıcam bakalıım ne olcak pazar gunu yazarıım

yarından itibaren ben de başlıyorum :) 6 kg vermek istiyorum elmalarımla başarcam sanırım :) sonuçları yazarım buraya

merhaba elma diyeti yapan arkadaslar.uzun bir arastirmadan sonra bende elmayla zayiflamaya karar verdim.tabiiki ramazandan sonra.vermem gereken 15 kilom var.ve desteginizede cok ihtiyacim var.benle bayram sonrasi elmayla zayiflayip güzellesmek isteyen varsa lütfen baslayalim birlikte.yalniz olmuyor arkadaslar destege ihtiyacimiz var.

bağcılar devlet hastanesinde olcaksanız ameliyatı haberiniz olsun belki duymamışsınızdır ama hayatını kaybeden insanlar oldu ihmalden kaynaklanan

devam edenler ya da yeni başlayanlar... durumlar nasıl acaba çok merak ettim :18: bende bayramdan önce bu hafta başlasam mı buna diyorum da son bi kez yorumları almak istedim

devam edenler ya da yeni başlayanlar... durumlar nasıl acaba çok merak ettim :18: bende bayramdan önce bu hafta başlasam mı buna diyorum da son bi kez yorumları almak istedim

valla bende bugün başlıyorum . 5 başarısız tüp bebek deneyimi alınan 30 kilo ve psikolojik sorunlardan sonra bugün bu diyete başlamaya karar verdim. iş yerimde yapan arkadaşlar oldu sporla birlikde çok güzel zayıfladılar .denilenden fazlasını veren bile var. bir sağlık sorunuda yaşamadılar. bende yazıcam sonuçlarımı sizlere. şimdiden herkese hayırlı bayramlar

hadii umarım istediğin gibi olur her şey... benm ki bayramdan sonraya kaldı merakla bekliyorum gelişmelerinii

kızlar bnde çarsamba gunu kesinlikle baslıcam su an 65 kiloyum hedefim 50 kilo :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…