garden nasılsın bende verdiğim kgyu geri aldım ve bend ebaşaldım bugün 1 elmamı yedim bile ben sana eşlik ederim arkadaşım
SELAM CANIM merhaba vallahı oyle bı aldımkı hıc sorma yanı o derece:)
bu hafta elma dıyetı yapayım dedım c.tesiye kadar,cuma sabahıda haberleşiriz bakalım nekadar gıtmıs olacak
çok hırs yaptım.ama ilkgün münasebetıyle kahvaltıda sımıt yedım dayanamadım,sonrasında 1 elma yedım..
sen ne alemdesın görüşmeyelı nasıl gıdıyo hayat
ramazanda nasıl yapılacak bu diyet kızlaarrrr
dolunay kityy nerelerdesınız bakıyorum yoksunuz ben dıyetı bırakmak zorunda kaldım cunku hamıleyım senın o tarıf dolunaycım gebelık rıskınıde arıtıyormus lufen on u buyuk harflerle yaz yok sa ben gebe olmayı hıc beklemıyordum neyse sız devam edıyorsanız kolay gelsın devam eden arkadaslarada alkış yoluıoyorum
hahahahaha ayy canımm inan çok sevindimm yaa biliyorum canım benim zaten gebe kalmak isteyenlerede öneriyodum ama nerden bileyim seninde istekli oldugunu
:)) ama olsun beee sevindim vallahi canim bende bi rahatsızlık geçirdim bıraktım diyeti ama 2.buçuk ay sonra amaliyat olucagım genel cerrahi bölümü amaliyata karar verdi
kilolarım için migde katlama operesyonu geçirecegim sabırsızlıkla o günü bekliyorumm öpüyorum canım seni inşallah hayırlısıyla bebeşini alırsın kucagınaa
Mide katlama ameliyatı mı gerçekten bunu yapmak istiyor musun? Hayırlısı olsun canım ne diyim durumunu bildir canım seni merak etmiyelim
hahahahaha ayy canımm inan çok sevindimm yaa biliyorum canım benim zaten gebe kalmak isteyenlerede öneriyodum ama nerden bileyim seninde istekli oldugunu
:)) ama olsun beee sevindim vallahi canim bende bi rahatsızlık geçirdim bıraktım diyeti ama 2.buçuk ay sonra amaliyat olucagım genel cerrahi bölümü amaliyata karar verdi
kilolarım için migde katlama operesyonu geçirecegim sabırsızlıkla o günü bekliyorumm öpüyorum canım seni inşallah hayırlısıyla bebeşini alırsın kucagınaa
herkes bıraktı mı bu detoksu ne olduuu size?? ben devam ediyorum bugun 63,0 la tartıldım dün biraz yemek yemıstım cunku pazar gunune kadar tartılmıcam bakalıım ne olcak pazar gunu yazarıım
evet canım istiyorum doktorum herşeyi ince ayrıntısına kadar anlattı çok büyük bir risk taşımadıgını felan bu tür amaliyat olan arkadaşlarlada görüştüm hepsi çok memnunlar
hayırlısı bakalım 3 ay sonraya gün vermişti çok yogunluk oldugu için 15 gün geçti bakalım aricaklarr hayırlısı neyse o olsun canım mutlaka yazarım yaa bedoom un senin msn alma imkanı yokmu görüşmek isterim sizlerle ..
devam edenler ya da yeni başlayanlar... durumlar nasıl acaba çok merak ettim :18: bende bayramdan önce bu hafta başlasam mı buna diyorum da son bi kez yorumları almak istedim
valla bende bugün başlıyorum . 5 başarısız tüp bebek deneyimi alınan 30 kilo ve psikolojik sorunlardan sonra bugün bu diyete başlamaya karar verdim. iş yerimde yapan arkadaşlar oldu sporla birlikde çok güzel zayıfladılar .denilenden fazlasını veren bile var. bir sağlık sorunuda yaşamadılar. bende yazıcam sonuçlarımı sizlere. şimdiden herkese hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?