selaaaam elmaci güzelleri hayirli bayramlar.nihayet ramazani hayirlisiyla tamamladik.tam gaz elma diyetine basliyorum .haydeeeeee
kızlar ben insallah istediğim kiloyu verirsem tekrar ve 2 katını almamak korumak için diyetisyene gidecegim çünkü zayıfladıktan sonra hep elma yememki ben normal yeme seklime geri dönerim
selam canim zaten elma diyeti bizim icin bir baslangic olacak.once midemizi az yemeye alistiracaz sonra zaten yavas yavas normale doneriz.hem kilo verdigimiz zaman bu bizi dahada motive edip eskisi gibi olmamak icin yemege saldirmayiz.insallah...ama diyetisyene gitme imkanin varsa cok iyi.listeni bizimlede paylas olurmu.
tamam canım bide 6 dan sonra bi sey yemiyoruz degl mi yarın baslıcam çok heyecanlıyım ya onca ugrastan sonra kilo verme ama 1 haftada... bu çok iyi olcak sen kac kilosun canım
Slm arkadaşlar bende bugün başlayacam başlayan arkadaşlar varsa birlikte aşlayıp destek olalım ben 160 cm boyunda ve 68.5 kiloyum 15 kilo verene kadar devam edecem bende 90 kilodan bu kiloya düştüm birileriyle yapınca hırs yapıyorum.
1 hafta denyıp tarılıcam tartım vucuttkı yag, kas, su ve kemık olçumu yapıyor ...
yagdan değilde kasdan gıderse sizide bilgilendırırim.çunku bu cok önemlı kasdan giderse kesınlıkle bırakırım sizinde bırakmanızı onerırım kılar...umarım yaglarımızdan kurtuluruz
kılo:67
boy:170cm
kızlar bugün 1. günümdü tartıldım bi gram bile verememişim aksine almısım oofff ya bütün hayallerim söndü
arkadaşım öyle hemen kilo vermek kilo vermek olmaz haftada 1 tartıya çık çünkü kilo 6. günden sonra gitmeye başlıyor.
kızlar bugün 1. günümdü tartıldım bi gram bile verememişim aksine almısım oofff ya bütün hayallerim söndü
ben de yarın başlayacağım Allah'ın izniyle :) 48 kiloyum.43e düşmem lazım.6 gün sonra sonucu yazarım :) gerçekten kilo verebilecekmiyim merak ediyorum
inanmıyorum saka mı yapıyosun 48 den 43 e düşmek .... artık sende şişmansan zayıflamak istiyosan biz neyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?