Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben insallah istediğim kiloyu verirsem tekrar ve 2 katını almamak korumak için diyetisyene gidecegim çünkü zayıfladıktan sonra hep elma yememki ben normal yeme seklime geri dönerim

kızlar ben insallah istediğim kiloyu verirsem tekrar ve 2 katını almamak korumak için diyetisyene gidecegim çünkü zayıfladıktan sonra hep elma yememki ben normal yeme seklime geri dönerim

selam canim zaten elma diyeti bizim icin bir baslangic olacak.once midemizi az yemeye alistiracaz sonra zaten yavas yavas normale doneriz.hem kilo verdigimiz zaman bu bizi dahada motive edip eskisi gibi olmamak icin yemege saldirmayiz.insallah...ama diyetisyene gitme imkanin varsa cok iyi.listeni bizimlede paylas olurmu.

tamam canım bide 6 dan sonra bi sey yemiyoruz degl mi yarın baslıcam çok heyecanlıyım ya onca ugrastan sonra kilo verme ama 1 haftada... bu çok iyi olcak sen kac kilosun canım

tamam canım bide 6 dan sonra bi sey yemiyoruz degl mi yarın baslıcam çok heyecanlıyım ya onca ugrastan sonra kilo verme ama 1 haftada... bu çok iyi olcak sen kac kilosun canım

bayramdan sonra başlıyor anladığım kadarı ile herkes ..o zaman yarı n hepimiz için mikemmel bir gün olcak demekki ..
yani hepimizin yeni görünümlü hayatı başlıyor . herkese başarılar şimdiden . görüşelim gün gün .

Slm arkadaşlar bende bugün başlayacam başlayan arkadaşlar varsa birlikte aşlayıp destek olalım ben 160 cm boyunda ve 68.5 kiloyum 15 kilo verene kadar devam edecem bende 90 kilodan bu kiloya düştüm birileriyle yapınca hırs yapıyorum.

merhaba arkadaslar bende kahvaltyla beraber baslamış oldum...

kahvaltı öğünüm:

2 adet zeytın.
bir çatal peynır :) .
sivri biber, domates , salatalık.
1 tane haslamıs yumurta.
1 dılım cavdar ekmegı.
ve karısım cay.

kılo:67
boy:170cm

1 hafta denyıp tarılıcam tartım vucuttkı yag, kas, su ve kemık olçumu yapıyor ...
yagdan değilde kasdan gıderse sizide bilgilendırırim.çunku bu cok önemlı kasdan giderse kesınlıkle bırakırım sizinde bırakmanızı onerırım kılar...umarım yaglarımızdan kurtuluruz

çok iyi ya 90 kilodan 60 lara düşmüssün ama ben dayanamıcam galiba sürekli içimden bi sey yemek geliyor offff

Son düzenleme:

insallah yaglarımızdan kurtuluruz kızlar

kızlar bugün 1. günümdü tartıldım bi gram bile verememişim aksine almısım oofff ya bütün hayallerim söndü

kızlar bugün 1. günümdü tartıldım bi gram bile verememişim aksine almısım oofff ya bütün hayallerim söndü

niye üzülüyosun daha ilk günden.çok su içtiğin için fazla çıkmışsındır tartıda.sabah aç karnına tuvalete gidip de tartılman lazım.ben de yarın başlayacağım.bakalım ne olacak

ben de yarın başlayacağım Allah'ın izniyle :) 48 kiloyum.43e düşmem lazım.6 gün sonra sonucu yazarım :) gerçekten kilo verebilecekmiyim merak ediyorum

ben de yarın başlayacağım Allah'ın izniyle :) 48 kiloyum.43e düşmem lazım.6 gün sonra sonucu yazarım :) gerçekten kilo verebilecekmiyim merak ediyorum

inanmıyorum saka mı yapıyosun 48 den 43 e düşmek .... artık sende şişmansan zayıflamak istiyosan biz neyiz

inanmıyorum saka mı yapıyosun 48 den 43 e düşmek .... artık sende şişmansan zayıflamak istiyosan biz neyiz

canım benim boyum kısa biraz.o yüzden kilomu dengede tutmam lazım sürekli.üst bölgemde bi sorun yok.belim 63cm ama basenlerim ve bacaklarımdan sorunum var.eritmem lazım biraz :) sen kaç kilosunki diyet yapıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…