canım benim boyum kısa biraz.o yüzden kilomu dengede tutmam lazım sürekli.üst bölgemde bi sorun yok.belim 63cm ama basenlerim ve bacaklarımdan sorunum var.eritmem lazım biraz :) sen kaç kilosunki diyet yapıyosun?
Yarın başlıyorum yeter artık. Sıkıldım insanların laflarından sözlerinden..
Bende tekrardan başlamak istiyorum artık
Diyeti yapanlar birbirimize destek olalım lütfen. Hadi ama kızlarr
Akşam 6 değil 8 den sonra birşey yenmicek canım. Ben kapanışı 7.30da bir elmayla yaptım
Yapıcaz canımCanım ben normal kahvaltımı yapıyorum yine peynir,zeytin,domates,salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği çay gibi
Fazla kilolarımla başım dertte diyip 2 ay önce zayıflamaya karar verdim ve 2 ayda 14 kilo verdim. En iyi ihtimalle vermem gereken 16 - 17 kilom daha var ve buradaki elma diyetinden çok etkilendim. Dedim ben bu 16 kiloy 3 ayda vereceğime, 1 ayda hatta daha kısa sürede versem ne güzel olur. eşime anlattım, hemen 2 gün önce akşamın bir vakti gittik bir markete, aldık 5 kilo elma. Eşim dedi ben de uygulayacağım diye, tamam dedim. Başladık diyete. Yaşadıklarım:
1- Büyük bir yoksunluk hissi, canım her şeyi istedi.
2- Yoğun bir açlık.
3- Elmalar insanın midesini buruyor. Ben tüm elmaları yiyemedim. 1. gün 5 elmanın 4'ünü, 2. gün 8 elmanın 6'sını anca bitirebildim, daha fazlasını midem almadı.
4- Tek tip beslenme insanı mutsuz hissettiriyor.
5- İdrarımda yoğun bir yanma hissi (başkalarında oluyor mu bilemiyorum, eşimde yok) oluştu, kaldı ki bol su içtim (3 litre kadar su ve 1 litre kadar da yeşil çay)
6- Vücudum güçten takatten düştü ve 2 aydır hemen her akşam yürümeme rağmen (yani vücudum yürüyüşe alışkın) elma diyetini yaparken yürüyecek takati bulamadım.
7- Vücut direncim düştü ve hastalandım, bademciklerim şişti, bütün etlerim didik didik oldu ve ağrıdı.
5 kilo elma, 2 kişiye 2 gün gitti, hatta 3 tane arttı ben yiyemediğim için.
Ben 1. günün sonunda sadece 600 gr verdim, eşim 1,1 kg verdi.
Ben 2. günün sonunda 300 gr verdim, eşim hiç vermedi.
Sonuç olarak 2 günlük ızdıraptan sonra elma diyetine veda ettim. Bu diyetle kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ama bana göre hiiiç deil.Ben bildiğim yoldan devam edeyim. Kolay gelsin size arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?