Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ZAYIFLAMANIN EN İYİ YOLLARINDAN BİRİ, BİR HAFTA BOYUNCA TEK TİP YİYECEK YEMEKTİR.(YANLIŞŞ)

Kilo vermek istiyorsanız diyet programınızı önceden düzenlemelisiniz. Listenin içeriğinin dengeli ve sağlıklı beslenmeye uygun olması gerekiyor. Tek tip besin alırsanız (zayıflıyor gibi görünmenize rağmen) vücudunuz tüm ihtiyacını karşılamayacağı için bünyeniz zayıflar ve hastalıklar ortaya çıkar.

yani kısacası pirinç karpuz elma diyeti hepsi yalan.........

selam kizlar,

ben bu diyete dün basladim cabuk ve sirf 5-6 kilo vermek istedigim icin bu aklima yatti.
tüm gün 4 elma yiyebildim bol su ve yesil cay ictim.

aksam yemeyine salatayi yagsiz yogurt ve suda haslanmis sebzeyle yaptim.
asiri derecede wc ye gittim ve sabah tartildigimda 1,1 kg vermisim.

cok mutluyum ve motive oldum. ama birtek elmayla hayatta ayakta duramam, aksamda yine patates haslarim herhalde.

aranıza yenı katıldım bu dıyete bu sabah ıtıbarı ıle basladım umarım ıyı bı sonuc alırım. tek tek okudum yazdıklarınızı ve ınanamadım dogum yapalı 7ay oldu artık gıtsınn kılolarrr :))) baslangıc kılom 79

Bence bu en fazla 2 gün yapılabilir sonra insan elma kusar. Ben 5 günlük tek tip yiyecek diyeti yapmaya başlamıştım, hailanmış patatese bayılmama rağmen akşam patates görmek istemiyordum, ertesi gün bıraktım zaten.

ben bu sabah dartıldım ve niyeti bozdum artık
bu diyette bu gün itibari ile başladım hafta hafta dartılacam eğer bi haftada 3-4 kilo verirsem devam edecem

YILLARDIR KK NIN OKUYUSUUYUM ARTIK BENDE YAZIYORUM CUNKI SIIZNLE MOTIVE OLMAK ISTIYORUM
BENDE ELMA DIYETINE BASLIYORUM ,YENIK DUSTUM ARTIK,ARASTIRMAKTAN KGVEREMEMEKTEN VE ACIL KG VERMEK ISTIYORUM
HAFTA SONU EVLILIK YILDONUMUMUZ KIYAFETLER PATLIYCAK GIBI 21 EYLUL DG BAKALIM 15 GUNDE NE OLACAK
ILK BIR HAFTA DENIYCEM SONRASINA BAKCAZ ARTIK KILOM 64,100 YARIN BASLIYORUMM BISMIILLAHH

Tam 4 gündür boğazımdan elmayla su ve yeşilçaydan başka bişey geçmedi diyebiirim, öğlen menümde bir kase yoğurtlu yulaf kepeği, akşamda haşlanmış tek tavuk budu. buna ramen bir gram bile veremedim. :2: sorun nedir bimiyorun, tek teselim reglime yakın olduğum için ödem olduğu. reglim başlayıp bitene kadar da devam etcem. inşallah biraz kilo kaybederim yoksa kafayı yiycem ya. Verenler nasıl veriyo anlamıyorum bu kioları :44:

okulların açılmasına bir hafta kaldı ve ben minimum 5 kilo vermeliyim.Dişimi sıkacağım.Şuan maydanoz suyumu içtim birazdan kahvaltı yaparım.Ama içine bol limon sıktım sorun olurmu ?

Elma tok tutan bi yiyecek.Bence ara öğünlerinizde elma tüketin.Sadece elma yemek doğru değil.Ben sabah kahvaltısından yaklaşık 3 saat sonra 1 elma yiyorum.Sabah kahvaltımı saat 9-10 gibi yapıyorum.Elmamı da 12:30 - 13:00 gibi yiyorum.Son olarak saat 16:00 - 17:00 arası yemek yiyorum.18:00 den sonra birşey yemiyorum.Çok acıkırsam 1 elma yiyorum o kadar. 3 gün oldu.İlk tartıldığımda 59.6 kg idim.Demin tartıldığımda 58.8 olmuşum.Tek sorunum su içmeyi ihmal etmem.

Bende yarın başlayacağım az sonra gidip yağsız peynirimide alıp gelicem 60.3le başlıyorm umarım faydasını görürüm

arkadaşım bende başlamak istiyorum elmalarım bile hazır ama çevremdekiler veremezsin diyorlar. zoruma gidiyor 69 kiloyum 160 boyundayım ilk etapta 5 kilo versem iyi devam edecem sonra birbirimize destek olursak daha iyi sonuçlar alırız inş

Bende yarın başlayacağım az sonra gidip yağsız peynirimide alıp gelicem 60.3le başlıyorm umarım faydasını görürüm

arkadaşım bende başlamak istiyorum elmalarım bile hazır ama çevremdekiler veremezsin diyorlar. zoruma gidiyor 69 kiloyum 160 boyundayım ilk etapta 5 kilo versem iyi devam edecem sonra birbirimize destek olursak daha iyi sonuçlar alırız inş

İnşallah sonuç alırız Ben başladım bugun sabah kahvaltı tabağımda domates salatalık kepekli tost ekmeği ile yapılmış peynirli bir tost vardı başka bi şey yemedim henüz şimdiye kadar su içtim o kadar birazdan bi elma yesem iyi olacak çok acıkmadan yemek lazım yeşil çay aldım onuda içersem bence yarar ama ben kendime pek güvenmiyorum 2 günden sonra fıs bırakıyorum diyeti falan :26:

amaniiiiinn bende başlicam buna yaa hatta bugün başlicam kahvaltımı yapmıştım artık elma yicem bütün gün. 1.80 boyum var 80 kiloydum allem attim kallem ettim 72 kiloya düştüm 60-65 e düşmem lazım 2 ay sürem var hem eski sevgilimden intikam alcam hehehe :)) şuan arkadaşız kışın gelicek yanıma gelince görsün bakalım ben kimmişim odamada zayıf kızların fotosunu astım morel olsun diye off zayıflasam çok güzel olcam yaa zaten beyaz tenli yeşil gözlüyüm elmacık kemiklerimde var ama hep o kilolar mahvediyooooo ((

Eveeeeeet! uzun bir aradan sonra tekrar ziyaret ettim kadınlar kulübünü :) tabii bu sırada diyeti miyeti unuttum, homini gırtlak yedim, vee sonuç 88 kilo olmuşum... bravo bana!!! en son 85 idim... resmen vücuduma eziyet ediyorum...
Neyse, tekrar buradayım, ve kurtarıcı elma diyetinin sayfasındayım... kararlar aldım...maydonoz suyu içicem sabah, elma yicem, salatalık ve bol bol su/yeşil çay... umarım faydasını görürüm...bir ara yapmıştım kısa bir süre bu diyeti, acayip fark edilmişti kilo verdiğim... 1 hafta ya da 10 günde 42 bedenden 38 e düşmüştüm...ama elma yemek sıkmıştı bırakmıştım aptal gibi..tekrar başlıycam...moralleri düşürmeyelim... gaza getirelim birbirimizi... ve evet ben de odama zayıf hatun fotoları asacağım..şart artık..umarım o da işe yarar ehehehe :))

bende bu gün yarın diye diye hep atladım
elmalarım masada duruyo
kendimize eziyet etmekten başka birşey yok
bende kararlıyım ama nedense bi takıntım var biriyle yaparsam daha çok motife oluyorum

Bu sabah 1 portakal yulaf ezmesi ve kahve ictim
Öğlen karışık salata yağ ve sirkeli
Aksam 2 elma ve lahana salatası
Allahım bana yardım et tam 40 gunüm var cok zayifliyim

Kizlar merhaba ben de 160 boyunda60 kiloyum. Bugünden itibaren başladım.bugün sabah tostla kahvaltı yaptım bir de çabuk çorba içtim. Akşama kadar iki elma yedim diyete basliyorum diye baslamadim güne doğaçlama gelisti ama yarın basliyorum. Az önce tartda 59dum. Oluyor tabi böyle az yediğim gunlerde 59 hattâ 58 cikabiliyorum. Sizde de oluyor mu?
Bakalim en az 50 olana kadar devam edicem hedefm 47

aylardır yarım yamalak diyet yapa yapa sonuç olarak başladığım kiloya geri döndüm 78!!!! zaten kaç aydır en fazla 74'e inmiştim.... 36 beden pantalonlarım elbiselerim beni bekliyor dolapta hala... ben nasıl bu hale geldim ya? tutmazsam boğazımı olcağı bu! neyse olan oldu ve elma diyetine karar verdim bugünde başladım 78 kilo ile! sabah iki dilim kepek ekmeğinden light peynirli tost arasına iki dilim domatesimi yedim şimdide elmamı yedim 1 bardak yeşil çay içtim daha 2 tane daha içmem lazım artık ilerleyen saatlerde suyu söylememe gerek yok herhalde... ben başladım arkadaşlar gelin sizde yapalım hep beraber birlikten kuvvet doğar değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…