Diyeti yapanlar birbirimize destek olalım lütfen. Hadi ama kızlarr
Elma tok tutan bi yiyecek.Bence ara öğünlerinizde elma tüketin.Sadece elma yemek doğru değil.Ben sabah kahvaltısından yaklaşık 3 saat sonra 1 elma yiyorum.Sabah kahvaltımı saat 9-10 gibi yapıyorum.Elmamı da 12:30 - 13:00 gibi yiyorum.Son olarak saat 16:00 - 17:00 arası yemek yiyorum.18:00 den sonra birşey yemiyorum.Çok acıkırsam 1 elma yiyorum o kadar. 3 gün oldu.İlk tartıldığımda 59.6 kg idim.Demin tartıldığımda 58.8 olmuşum.Tek sorunum su içmeyi ihmal etmem.
Bende yarın başlayacağım az sonra gidip yağsız peynirimide alıp gelicem 60.3le başlıyorm umarım faydasını görürüm
arkadaşım bende başlamak istiyorum elmalarım bile hazır ama çevremdekiler veremezsin diyorlar. zoruma gidiyor 69 kiloyum 160 boyundayım ilk etapta 5 kilo versem iyi devam edecem sonra birbirimize destek olursak daha iyi sonuçlar alırız inş
Eveeeeeet! uzun bir aradan sonra tekrar ziyaret ettim kadınlar kulübünü :) tabii bu sırada diyeti miyeti unuttum, homini gırtlak yedim, vee sonuç 88 kilo olmuşum... bravo bana!!! en son 85 idim... resmen vücuduma eziyet ediyorum...
Neyse, tekrar buradayım, ve kurtarıcı elma diyetinin sayfasındayım... kararlar aldım...maydonoz suyu içicem sabah, elma yicem, salatalık ve bol bol su/yeşil çay... umarım faydasını görürüm...bir ara yapmıştım kısa bir süre bu diyeti, acayip fark edilmişti kilo verdiğim... 1 hafta ya da 10 günde 42 bedenden 38 e düşmüştüm...ama elma yemek sıkmıştı bırakmıştım aptal gibi..tekrar başlıycam...moralleri düşürmeyelim... gaza getirelim birbirimizi... ve evet ben de odama zayıf hatun fotoları asacağım..şart artık..umarım o da işe yarar ehehehe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?