Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sabah...
1 bardak şekersiz çay
1 dilim esmer ekmek
peynir
salatalık
şu anda elmamı yiyorum ama ekşi elma değil.şugarlı bu :)
yarın bazaardan ekşi elma alacağım :)

Dün gece karnım acıktı ama ben ne yaptım? Yemedim tabiki de!Uyuyana kadar kitap okudum

Aferin dunyanın göbek deliği, gözüm üstünde ona göre:)
Ben de sabah cok az Light sutle yulaf ezmesi portakal yedim 1 saat sonra elmamı yedim.
Öğlen yagsiz salata yedim ( diyet yaptığımın bilinmesini istemiyorum)

diyete başlayanlar olmaz ne güzel yalnız değilim :) arkadaşlar azimli olun neticesi güzel olucak 4. günüm 78 kilo ile başladım sabah tartıldığımda 75 dim her tartılmamda 1er kilo gidiyor şaka gibi ama her gülün dikeni olduğu gibi bununda gece boyunca süren açlık

Pinkpc sadece elma mı yiyorsun? Ya ben salata da yiyorum

evet diyeti aynen yapıyorum sabah iki dilim kepekli ekmekten yağsız beyaz peynir ile tost ve domates yiyorum sonra 2 saatte bir yeşil elma yalnız elmayı yediğim zaman ilk gün mideme oturdu bende yarım yiyorum.7 den sonrada ağzıma lokma koymuyorum.3 lt su ve 4 fincan yeşil çayııda gün içerisine bölüyorum.

Ben de yarın sabah bu diyete başlamayı düşünüyorumç ancak benim mide asidim fazla ve bu yüzden kırmızı elma yemem gerekiyormuş. Kırmızı elmada daha fazla şeker olduğu için kalorisi de daha fazla. Ne yapsam bilemedim.

Bu diyeti kırmızı, tatlı elmayla yapan var mııııı?

canım elmanın kalorisi kırmızı veya yeşil diye hesaplanmıyor. eğer yeşil elma rahatsızlık veriyorsa kırmızı elmada tüketebilirsin sonuçta kaloriyi ve elmanın bağırsak üzerindeki etkisinden dolayı bu diyeti oluşturmuşlar.

Elmacilar neredesiniz, bu sabah 2 dilim kepek ekmekler kahvaltımı yaptım ardından elma öğlen yine elma:) doğru yolu buldum:)

İyi sayılır canim ya, artık sadece elma yapmaya karar verdim. Öğlen salata fln yok!
İnşallah hızlı gecer günler:)
Sen ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…