Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Yaa bende aldım elmaları ama başlamadımn p.tesi başlayacağım bu kez kararlıyım umarım vazgeçmem yine :26:

Benimde son 2 günüm var günlerdir diyetteydim yaklaşık 4 kilo verdim ama 3 kilo daha vermem gerek elma diyetine başlıyorum yarın iki gün içinde acilen 2 kilo vermem gerek şimdi gidip sporumu yapayım bakalım pazartesi kaç kilo vermiş olacağım..

mathida11 canım sakım vazgeçme atalım şu kiloları bitsin gitsin....
cnan maaşallah 4 vermişssin ne güzel inşallah benimde olucak :)

mathida11 canım sakım vazgeçme atalım şu kiloları bitsin gitsin....
cnan maaşallah 4 vermişssin ne güzel inşallah benimde olucak :)

Şu sınavı bi atlatayım da Pazartesi'nden itibaren diyet beni bekler artık atmalıyım bu kiloları zaten anlamadım nasıl böyle oldu

merhaba arkadaslar,
araniza yeni katildim ben 79 kiloyum boyum 1.70 elma diyeti cok dikkatimi cekti elmalarimi aldim baslamak istiyorum yarin, baska baslamak isteyen varmi acaba birbizimize destek olmak icin ayni gunde baslayalimki birbirimize biraz goz kulak olalim dikyorum. biktim artik yaw herkez git gide inceliyor ben kilo aliyorum sanki 73 kg olmustum ne guzel saldim kendimi tekrar aldim

Meraba arkadaslar bende bugun ıtıbarıyle elma dıyetıne basladım bana eşlık edecek arkadaslar var mı:)

Kızlar ben dün basladim bugün 2. Gunüm. Aksam beyaz lahana salatası yedim hem barsaklarmi çalıştırdı hem de idrar attırdı!
Beraber devam edelim

ketos:senın kilo kac cnm ya bende bugun basladım da ne ıyıyım ne kötü:)

lütfen bana destek olun gercekten zayıflamak ıstıyorum 55 olsam yeter ama hıc dıyet yapmadm daha önce pes eetmekten korkuyorum bu konuda deyımlı arkadaslar yardımcı olursa cok mutlu olucam:)

cnm sabah bı dılım kepek ekmegı azcık peynır fln yedım bu saate kadarda 3 elma yıyebıldım mıdem almıyo ya o kadar elmayı bı de 3 bardak yesıl cay ıctım off zayıflamak ıstıyorum yorumları okuyunca vazgecme dıyorum yarın sabah artık tartıda az cıkarsam motıve olurum ınsallah sen nasıl yapıosun bugun mu baslamıstın

Meraba arkadaslar bende bugun ıtıbarıyle elma dıyetıne basladım bana eşlık edecek arkadaslar var mı:)

Ben eşlik ederim de öyle sadece yeşilçay elma yemem ama heee :)
Ya bi türlü kilo veremiyorum alt tarafı 5 kg vericem veremiyorum ama.İrade yok bende irade peeehh.
Neyse okul başlıyo artık.Dersler falandı filandı derken yemek yemeye zamanım olmaz amman ne kaaa güzel

Ha bu arada boyum 1.59 kilom 59.Yaş 20.

tamam tatlım o zaman senden yarından ıtıbaren bana katılıyosun dimi

Kızlar lütfen destek olalım birbirimize ne yediğimizi yazalım. Ben bugün yulaf ezmesi portakal elma sonra 2 havuç 1 elma.. Aksam lahana salatası!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…