Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Elmacilar neredesiniz, bu sabah 2 dilim kepek ekmekler kahvaltımı yaptım ardından elma öğlen yine elma:) doğru yolu buldum:)
Supersin sakin vazgecme.ilk gun bir sekilde geciyor fakat benim 3.gunun gecesi resmen yeme atagim oldu gittim geldim buzdolabina ama yemeden yattim 10-15 dakika suruyor boyle durumda benim olayim aklina gelsin ve bozma resmen bildigin agliyordum! Bu arada bu sabah 74 gosterdi tarti:) Gece regly olmama ragmen.

kızlar bende 59 kiloyum...boyum 1.60 yanlarım fışkırıyor resmen :) bi 8 kilo versem yeter... arkadaş 6 günde verdiğini söylemiş ama sağlıklı mıdır acaba?sarkmalar olabilir mi vücutta? diyeti yapanlar bilgilendirebilir mi?

Son düzenleme:
Aynı durumdayız canim 1,60 59 kg memnun oldum:) bugün başla..
Benim cildim o kadar düzeldi ki inanamıyorum, kimyasal peeling yapacaktım vazgeçtim!

İyi sayılır canim ya, artık sadece elma yapmaya karar verdim. Öğlen salata fln yok!
İnşallah hızlı gecer günler:)
Sen ne durumdasın?

canımya iyi ama halsizlik başladı gibi artık pazar günü dartılacam ben gecen kışın isveç diyeti yapmıştım. 66 kilodan 62 kiloya kadar düştüm 9 günde ondan dolayı kilo vereceğime inanıyorum artık inşallah sonuna kadar devam eder

ya ben fırsat bulamıyorum yediklerimi yazmaya.
Elma falan yalan oldu ama bişeyde yediğim söylenemez.Okulda dersten çıkıp derse girince yemek yemeye fırsat bulamıyo insan.Dün sabah zeytinyağına yumurta kırdım şekersiz çayla.Öğlende bi ice tea içtim sonra birşey yemediğimi fark ettim saat olmuş dohuzzz :)
Çayla bi kaç abur cbur atıştırdım.
Dün okulda bi arkadaş sana ne olmuş? kilo almışsın dedi ağzını yırttırı vericedim.
Bunu söyleyende bi erkek yani

Demin tartıldım 58.3 gözüküyo.Benim su içmem lazım suuu suuuuuu.

Sakın moralini bozma canim erkekler bazen moral bozmak icin soyluyor. Ben de dün dayanamadım activia Yedim bir suru kraker yedim

Son düzenleme:
ekşi elma seviyorum günde 1 tane yiyorum, dedim internete bakem bu kilo yapıyormuy mu?
aaaaaaaaaa bide ne göriym diyeti bile varmış hehehhehe süperrrrrr!!!
benimde tam olarak 4 kilo fazlam var 62 kiloyum 58 olmam lazım, daha fazla zayıflayınca çirkin oluyorum ..
Şekerler, maşallah forumda biiiiiiiiiisürü sayfa olmuş -Allah zeval vermesin
bu yüzden bana biriniz diyeti tam olarak yazabilirmi acaba

Aynı durumdayız canim 1,60 59 kg memnun oldum:) bugün başla..
Benim cildim o kadar düzeldi ki inanamıyorum, kimyasal peeling yapacaktım vazgeçtim!

elma dışında bir şey yemek yok mu? ne kadar sürüyor bu diyet kaç gün yani?
kilo vernce sarkman oldu mu canım....

Ben dayanamayıp öğlen yada aksam salata yiyorum ama normalde sadece elma yapmak lazım
Sarkmam olmadı henüz o kadar zayıflamadım:)

selam kizlar bende yarin basliyorum elma diyetine ben 1.56boyunda 53,5kiloyum suanda Ramazanda 58olmustum 1aydir diyet yapiyorun ancak 5kilo verebilidim halen diyetteyim ama su 3kiloyu bir türlü veremedim hedefim 50kilo olmak ama bende göbek var anca 50olursam göbek gider..
size sorum ben yesil elma bulamadim bugün aldigim elmalarin yarisi yesi yarisi kirmizi yani karisik renkli elmalar tam kirmizi degil bunlanda olur insallah bide ben 2bardak kahve 2bardakta yesil cay icsemde olur heralde yani illede 4bardak yesil cay icmek zorunda degilim günde en az 2litrede su iciyorum 1aydir.
bakalim insallah bu hafta o 3kiloyuda veririm elma diyetiylen..

günaydın kızlar bende dün okudum yorumları bir heyecanlandım falan :) 96.5 la bugün elma diyetine başladım stajım okul deshane var ama size gün gün kilo bildirimi yapmaya çalışıcağım :)

selam kizlar ben dün Elma diyetine basladim ama sadece güne 4Elmadan fazla yiyemiyorum dün 2saat yürüyüs ve evdede spor yaptim bugünde ayni sekilde yaptim 3bardakta yesil cay iciyorum 2bardak kahve ve 2 litre su sabahta tost domates salataliklan kahvaltimi yaptim ve 2gündür yapmama ragmen az önce dartildim 53,500kg dan 52.200kg yani 2 günde 1,300kg gitti süper vallahi tavsiye ediyorum 49 olursam durucam ve bu 3 kiloyu tam 2 haftadir veremiyordum elmanin sayesinde 4günde gider insallah

slm arklar.. sayfanın tümünü okudum ve altın bulmuş gibi oldumm.. bu siteyi cok seviorum.. bicok kez diet yapmya karar verip basaramamış olanlardanımm.. gecen ay hamile kaldım ve düsük yaptımm moralimm cok bozuktu gittigim dktr kilo verirsem bidahaki hamilelik döneminin daha saglıklı gececegini söyledi... ve sizin yorumlarını okuyunca cok mutlu oldum ve hemen uygulamaya karar verdimm... kilomm suanda 98 yasım 21 boyum 1.74 boyum uzun oldgu icin cevremdeki insanlar kilomun cok farkında degiller ama tartıya cıkınca hazin sonucu görünce cok üzülüorum .. bnm sadece psikolojik destege ihtiyacım var ve sizin orda oldugunuzu bildikce paylasımlarımızı birbirimize sundukca basaracagıma inanıorumm ...... hepimızın ıns basarı ve azım ıle zayıflamamızı dılıorumm allah yardımcımız ve destekcımız olsun (amin)

pazardan 8 kg yeşil ekşi elma aldım "çıldırmış olmalıyım " 6 gün uygulıycam bakalım 4 kilo verebilicemmi.. bugün ilk günüm yeşilçayımda var, zaten ben herzaman yeşilçay içerim, boşaltım sistemini süperrr bir şekilde çalıştırıyor ..
01.10.2012 kilo 61,5
07,10,2012 kilo ?

merhaba ziraatcitys bende bugün bu diyete başladım ve baslangıç kilomuz aynı sayılır bende 61 kilo ile başlıyorum bir hafta boyunca burdan konuşup birbirimize destek olalım mı???

beyaz09
merhaba
ok ! anlaştık 1 hafta boyunca birbirimize full destek birlikten kuvvet doğar ,şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum arkadaşım..
biz bu kiloları yeneceğiz

beyaz09
merhaba
ok ! anlaştık 1 hafta boyunca birbirimize full destek birlikten kuvvet doğar ,şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum arkadaşım..
biz bu kiloları yeneceğiz

anlaştık bende daha iyi motive olurum böyle. yanlız ben her saat yazamam ama akşamları muhakkak bakarım buraya cevap yazarım merak etme. gündüzleri çalışıyorumda...

bu iş epey kolay olcak zannetmiştim, canım sıkıldıkca elma yerim diyordum ama insan sıkılıyormuş, acıkıyormuş yaa :44: bugünüm epey zor geçti , hani içecekler olmasa çok daha fena .. yarın daha kolay geçer diye tahmin ediyorum :26: . .. yani inaşşallah öle olur neyse yaaa zaten topu topu 6 gün... 1i gitti kaldı 5 gün
hayırlısııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…