Supersin sakin vazgecme.ilk gun bir sekilde geciyor fakat benim 3.gunun gecesi resmen yeme atagim oldu gittim geldim buzdolabina ama yemeden yattim 10-15 dakika suruyor boyle durumda benim olayim aklina gelsin ve bozma resmen bildigin agliyordum! Bu arada bu sabah 74 gosterdi tarti:) Gece regly olmama ragmen.Elmacilar neredesiniz, bu sabah 2 dilim kepek ekmekler kahvaltımı yaptım ardından elma öğlen yine elma:) doğru yolu buldum:)
Aynı durumdayız canim 1,60 59 kg memnun oldum:) bugün başla..kızlar bende 59 kiloyum...boyum 1.60 yanlarım fışkırıyor resmen :) bi 8 kilo versem yeter... arkadaş 6 günde verdiğini söylemiş ama sağlıklı mıdır acaba?sarkmalar olabilir mi vücutta? diyeti yapanlar bilgilendirebilir mi?
İyi sayılır canim ya, artık sadece elma yapmaya karar verdim. Öğlen salata fln yok!
İnşallah hızlı gecer günler:)
Sen ne durumdasın?
Aynı durumdayız canim 1,60 59 kg memnun oldum:) bugün başla..
Benim cildim o kadar düzeldi ki inanamıyorum, kimyasal peeling yapacaktım vazgeçtim!
selam kizlar ben dün Elma diyetine basladim ama sadece güne 4Elmadan fazla yiyemiyorum dün 2saat yürüyüs ve evdede spor yaptim bugünde ayni sekilde yaptim 3bardakta yesil cay iciyorum 2bardak kahve ve 2 litre su sabahta tost domates salataliklan kahvaltimi yaptim ve 2gündür yapmama ragmen az önce dartildim 53,500kg dan 52.200kg yani 2 günde 1,300kg gitti süper vallahi tavsiye ediyorum 49 olursam durucam ve bu 3 kiloyu tam 2 haftadir veremiyordum elmanin sayesinde 4günde gider insallah
pazardan 8 kg yeşil ekşi elma aldım "çıldırmış olmalıyım" 6 gün uygulıycam bakalım 4 kilo verebilicemmi.. bugün ilk günüm yeşilçayımda var, zaten ben herzaman yeşilçay içerim, boşaltım sistemini süperrr bir şekilde çalıştırıyor ..
01.10.2012 kilo 61,5
07,10,2012 kilo ?
beyaz09
merhaba
ok ! anlaştık1 hafta boyunca birbirimize full destek birlikten kuvvet doğar ,şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum arkadaşım..
biz bu kiloları yeneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?