bu iş epey kolay olcak zannetmiştim, canım sıkıldıkca elma yerim diyordum ama insan sıkılıyormuş, acıkıyormuş yaa :44: bugünüm epey zor geçti, hani içecekler olmasa çok daha fena .. yarın daha kolay geçer diye tahmin ediyorum :26: . .. yani inaşşallah öle olur neyse yaaa zaten topu topu 6 gün... 1i gitti kaldı 5 gün
hayırlısııııı
kızlar ya hangi elmayı yiyoruz yeşil demiş arkadaş ama 2 çeşit yeşil elma var biri sarımsı yeşil var diğeride parlak mayhoş yeşil hangisi ? eğer oysa o burda bi yerde bulabildim kilosu 1.5-2 tl haftada 10 kilo gitse 20 tl hangi elmaa yapan faydasını gören olduysa hangi elma kullandıını yazsa ?
selm bende hepsi olmasada sayfalarrı okudum diyetle başim dertte ama elmayı çok seviyorum ondan okudum deniyebilirim 1 hafta yanlız merak ettiğim acaba bayrama kadar kac kiko verırım
ben bi kaç gun sonra regl olacam aca ba başliyayım mi yoksa bittikten sonra mı başlıyayım etki eder mı etmez mi bilemedim ki cevabınızı beklıyorum teşekurler şimdiden
sen de benimle beraber yarın başla canım haftaya salıya kadar bitmiş olur heralde ve verdiğin kilo belli olur =)
beyazcımbence hazır 2 gün dayanmışken az daha sabret derim ben .. zaten 6 gün...
motive olmak için aynanın karşısına geç sağdan soldan taşan yağlarına bak.. ben öle yapıyorum, çok sinir bozucu
yani hiçç takatin kalmadıysada ekmek filan değilde mesela öğlen 1 kase çorba iç veya 1 kase sulu yemek ye, o şekilde açlığını geçiştirmeye çalış, hem midende rahatlar..
tabi yine en doğrusunu sen bilirsin canım
merhaba hanımlar,
valla bugün diyetimde 2. günüm.
haftasonu karar verdim, bu kilolardan kurtulmaya.
hemen diyet topiklerini dolanmaya başladım.
2 gündür dolanıp bakınıyorum, ne var ne yok diye...
bu arada 2 gündür, çok su içiyorum, yeşil çay demliyorum içiyorum 3-4 kupa.
başka da bişey yapmadım henüz.
ne yapayım bilemiyorum.
yeşil elmayı severim.
acaba denesem mi?
bu diyete ilk başlayan arkadaşlar süper azimle başarmışlar. azimleri ve birbirlerine olan destekleri çok hoşuma gitti.
görüyorumki, yeni başlayan arkadaşlar var şimdi. haydi biz de bi grup olalım... yapalım şu işi...
vermem gereken 10-12 kilo var. son 1 aydır tartılmadım :) bi fikrim yok tam tekmil kendimle ilgili.
ama cuma gününü, sizinle birlikte, ilk tartılma günü yapalım biz de... ne dersiniz,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?