Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba bende 5 gün bu diyeti yapmak istiyorum.yarın başlayacağımmm sabah tartılırımm acil kilo vermem lazım

huuu huuuu
sabah tartıldım 60 kiloyum hatta 59,900 gr.. süperrrrrrrrrrrr
2 günde 1,5 kilo gitmiş. harkulade
elma yemekten bıktım , sıkıldım ama sabretcem az kaldı

bende bugün baslıyorum hadı hayırlısı kahvaltı yaptım
2 saat sonra elma yıyecem gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
İlk hafta 4 kilo verdim ikinci hafta ne yazik ki kilo vermem durdu.bu hafta 1 kilo daha gitti yine durdu sanirim bunyemi sasirtmam gerek bugun yine ayni sekilde kahvalti yaptim oglen buglama balik yiyecegim cok ozledim dilimde yara oldu eksi elmadan ooof of ama 5 kiloyu gonderdim ya deger.yarin 5 gunde 5 kilo ya basliyorum bilirum 5 gitmez ama vedalastigim 2-3 olur:) ondanda bunalinca donerim buraya:) 73 kilo ile vedalasirum yesil elma seninle ne sen beni nede ben seni ozleyeyim tamam mi:)

günaydın kızlar...
ben bu çizelgeden oluşturmak istemiyorum. sinir oluyorum çünkü. benim moralim bozuluyor :)
sabah tartıldım, 60,200 olarak ölçtüm. gazamız mübarek olsun

bende bugün baslıyorum hadı hayırlısı kahvaltı yaptım
2 saat sonra elma yıyecem gazamız mübarek olsun

günaydın, ben de bu sabah başladım.
ama diyete hazırlıksız yakalandım. alış veriş yapmam lazım bugün.
evde kepekli ekmek, diyet peynir falan yoktu.

sabah kaltım, limonlu ılık su içtim 2 bardak.
sabah kahvaltımı, 2 dilim normal tost ekmeği ve kaşar peyniri+domatesle yaptığım tost ile hazırladım. kahvaltımı yaptım.

10:00'da televizyonda (beyaz tv) ebru şallıyla pilates yaptım.
şimdi 1 elmamı yedim.
su içtim 2 bardak kadar sanırım bu arada.
şimdi yeşil çayımı yaptım, içicem.

birazdan da markete gidicem kızımla.
bu arada benim pilates pek iyi gitmeyecek anladığım kadarıyla. kızım pek müsade etmiyor.
inatlaşır gibi, benim pilates zamanımda, 2 kere çişi geldi, 1 kere kakası geldi mübarek çocuğun.
geri kalan zamanlarda da sürekli tepeme çıktı, üstümde altımda dolandı.. pek verimli bi pilates saati olamadı yani benimki. toplamda 45 dakika zaten program, benim yapabildiğim 15-20 dakika aralıklarla..

5 günde 5 kilo diyeti nedir?

hangi günler tartılacağımıza siz karar verin işte :) farketmez benim için.
bu sabah tartıldım, bismillah 60,200 gr ile başladım olaya....
boyum 157 cm. yaşım 32

çizelge hazırlamayı bilen varsa aamızda, hazırlayabilir mi acaba?

sabah:
aç karnına 2 bardak ılık limonlu su
kahvaltı

11:00
1 yeşil elma
1 bardak yeşil çay

13:00
....

şeklinde ben kendi kendime günlük tutucam. siz de yazın isterseniz, kaçamaklarımızı görelim, birbirimizden utanıp kaçamak yapmayalım :)))
haydi yarışalım hanımlaarrrrr... :)))

ben sabahları kahvaltıya 1 domates , 1 salatalıgı dilimliyorum üzerinede tuz yerine bol nane serpiyorum ( nane iştahı kesiyormuş, annemden yeni öğrendim ) yanında az peynir ,4 /5 zeytin yiyorum.. ekmek hiç yok
sonra 4 su bardagı ılık yeşilçayımı içiyorum .. sonra durmadan yeşil mayhoş elmalarımı yiyorum... ben elmaları pazardan aldım, sanırım elmalara hastalık vurmuş erkenden tam olgunlaşmadan toplamışlar.. adam 1 tl den veriyordu.. iyilerini seçtim .. 1 kğ a 10 elma düşüyor gün boyunca full elma yiyorum anlıycagınız ... ben intte şu şekilde gördüm ;
1. gün 1 kg elma
2. gün 1,5 kg elma
3. gün 2 kg elma
4. gün 2 kg elma
5. gün 1,5 kg elma
6. gün 1 kg elma sizde bu şekildemi uyguluyorsunuz ?

sabah da ekmek yemezsen, vücudun çok halsiz düşmüyor mu? az da olsa bi karbonhidrat lazım. enerji alıcaz ki, metabolizmayı çalıştıracak enerjimiz olsun. bana böyle gibi görünüyor bu işin mantığı yani. sabahları 2 dilim diyet ekmek gerekli sanırım.

ben bugün başladım.
sabah 11:00 de ve şimdi 13:00'de 2 tane elmamı yedim. 1 yeşilçay içtim. şimdi 1 bardak daha içicem nasipse.
bu arada markete gidip geldim.
light peynir ve ekmeğimi aldım. elmalarımı doldurdum dolaba :)
başka da bişey lazım değil zaten malum :))))
ama elmaları kiloyla hesaplamadım.
aldım işte bi 10 tane kadar iri yeşil elma.
bitince yine giderim yarın alırım diye düşündüm. hem hareket olur bana markete gidip gelmek.
ben taneyle yicem elmalarımı :))) hesabıma göre, sabahtan başlayarak (11 - 13- 15-17-19-21 saatlerinde) 6 tane elma yiyebiliyorum zaten. daha fazlasına vakit yok :)

ama ben akşamları sanırım kaçamaklı olucam. eşim, tek başına yemek yemeyi sevmez. bir de ailece ancak akşam masasında görüşüyoruz. kızım da güzel yiyor hepberaber olunca. o sebeple, akşamları bişeyler yemek zorunda kalıcam gibi. ben elma yerken, kızım yemek yemez çünkü.

bir de ben bişey sorucam kızlar..

aranızda daha önce herhangi bir zayıflama hapı kullanmış olan var mı?
memnun kaldınız mı? memnunsanız neydi o?

ben de kullansam mı diye düşünüyorum ama, yan etkilerini düşünüp vazgeçiyorum. bilemiyorum..... ne yapsam ki acaba?

çünkü bu elma diyetine sürekli devam edilmez yani. mantıksız bişey.
zaten internetten baktım bi, 6 gün uygulanabilecek bir diyet bu. fazlası zararlı olabilir gibi.

neyse.. bakalım, 1 hafta bi deneyelim bakalım, sonrasını sonra düşünürüz:))

bende akşam eşimle yemege oturmak zorundayım, yoksa yemiyor zaten diyet yapmamı hiç sevmiyor elmalarımı dilim dilim tabaga doğruyorum o yemek yerken bende elma yiyiorum napıym ....
bu arada ben ekmek yemeyi çok önceleri kesmiştim, o yüzden alışığım , ama tabiki bu diyetle birlikte beni çok zorluyor, acıkıyorum...
neyse ya sızlanmıyayım az kaldı...
hap hiç kullanmadım ama sürekli haberlerde duyuyoruz ne kadar kötü etkileri oldugunu,insanlar ölüyorlar ,Allah korusun.. büyük konuşmıym ama ben kullanmam , bence sizde kullanmayın..

ben de aynı şekilde, eşimle oturup kendim elma yiyebilirim. ama kızım, ben elma yerken, kendisi yemek yemez. zaten gırtlaksız evlat, bir de akşam yemeğine engel olmıyım diye ben de akşamları onlarla beraber bişeyler atıştırmak zorunda kalıcam gibi.
ama tabi ekmeğe falan hiç dokunmadan.
zaten uzun süre önce ben de ekmeği azaltmıştım. salataları söğüş yapıyorum. çok gerekirse, nar ekşisi ile tatlandırıyorum biraz...
alıştık yani bu yağsız hayata ev halkı olarak.

ya bismillah dedim başladım bugün... haydi hayırlısı deyip 1 hafta deneyeceğim bakalım.
inşallah çok bunaltmaz bu elma meselesi...

hap konusunda haklısınız, çok duyuyoruz, o sebeple hiç cesaret edemiyorum.
ama duyunca birilerinden, falanca marka hapla kilo vermiş diye... aklıma girmiyor değil yan...

bugün, 11 - 13 - 15'te elmalarımı yedim. 17 elmasını bekliyorum :)

benimde 1. Günüm bitti sanırım hiç acıkmadım yarın merak edıyorum nekadar vermişim 1 günde

Kizlar cuma günü baslamistim Elma diyetine ama ben sadece günde 4elmadan fazla yiyemedim siz sakin öyle yapmayin fazla yemek daha iyi ve ben bugün sabah yani diyetin 6.gününde dartildim 53.500kg 50kg olmusum süper birsey 6günde 3.5kilo verdim heralde artik devam etmem istedigim kiloya geldim ama tabi kendime dikkat edecem az yicem ve elmalarimida yerim artik hergün elma gercekten cok ise yariyor ben yanindada yürüyüs spor da yaptim hergün

demiştimya benim elmalar küçük sürekli sık sık yiyorum diye , çok çok afedersiniz ama elma yerken midem bulandırıyor yaaa... :26: ama arkadaşta sürekli elma yiyin yazmış zaten ...
neyse bugün 4. gün ,bugünü saymazsak yalnızca 2 günüm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…