bende bugün baslıyorum hadı hayırlısı kahvaltı yaptım
2 saat sonra elma yıyecem gazamız mübarek olsun
İlk hafta 4 kilo verdim ikinci hafta ne yazik ki kilo vermem durdu.bu hafta 1 kilo daha gitti yine durdu sanirim bunyemi sasirtmam gerek bugun yine ayni sekilde kahvalti yaptim oglen buglama balik yiyecegim cok ozledimdilimde yara oldu eksi elmadan ooof of ama 5 kiloyu gonderdim ya deger.yarin 5 gunde 5 kilo ya basliyorum bilirum 5 gitmez ama vedalastigim 2-3 olur:) ondanda bunalinca donerim buraya:) 73 kilo ile vedalasirum yesil elma seninle ne sen beni nede ben seni ozleyeyim tamam mi:)
ben sabahları kahvaltıya1 domates , 1 salatalıgı dilimliyorum üzerinede tuz yerine bol nane serpiyorum ( nane iştahı kesiyormuş, annemden yeni öğrendim ) yanında az peynir ,4 /5 zeytin yiyorum.. ekmek hiç yok
sonra 4 su bardagı ılık yeşilçayımı içiyorum .. sonra durmadan yeşil mayhoş elmalarımı yiyorum... ben elmaları pazardan aldım, sanırım elmalara hastalık vurmuş erkenden tam olgunlaşmadan toplamışlar.. adam 1 tl den veriyordu.. iyilerini seçtim .. 1 kğ a 10 elma düşüyorgün boyunca full elma yiyorum anlıycagınız ... ben intte şu şekilde gördüm ;
1. gün 1 kg elma
2. gün 1,5 kg elma
3. gün 2 kg elma
4. gün 2 kg elma
5. gün 1,5 kg elma
6. gün 1 kg elma sizde bu şekildemi uyguluyorsunuz ?
bende akşam eşimle yemege oturmak zorundayım, yoksa yemiyorzaten diyet yapmamı hiç sevmiyor elmalarımı dilim dilim tabaga doğruyorum o yemek yerken bende elma yiyiorum napıym ....
bu arada ben ekmek yemeyi çok önceleri kesmiştim, o yüzden alışığım , ama tabiki bu diyetle birlikte beni çok zorluyor, acıkıyorum...
neyse ya sızlanmıyayımaz kaldı...
hap hiç kullanmadım ama sürekli haberlerde duyuyoruz ne kadar kötü etkileri oldugunu,insanlar ölüyorlar ,Allah korusun.. büyük konuşmıym ama ben kullanmam , bence sizde kullanmayın..
ben de aynı şekilde, eşimle oturup kendim elma yiyebilirim. Ama kızım, ben elma yerken, kendisi yemek yemez. Zaten gırtlaksız evlat, bir de akşam yemeğine engel olmıyım diye ben de akşamları onlarla beraber bişeyler atıştırmak zorunda kalıcam gibi.
Ama tabi ekmeğe falan hiç dokunmadan.
Zaten uzun süre önce ben de ekmeği azaltmıştım. Salataları söğüş yapıyorum. çok gerekirse, nar ekşisi ile tatlandırıyorum biraz...
Alıştık yani bu yağsız hayata ev halkı olarak.
Ya bismillah dedim başladım bugün... Haydi hayırlısı deyip 1 hafta deneyeceğim bakalım.
Inşallah çok bunaltmaz bu elma meselesi...
Hap konusunda haklısınız, çok duyuyoruz, o sebeple hiç cesaret edemiyorum.
Ama duyunca birilerinden, falanca marka hapla kilo vermiş diye... Aklıma girmiyor değil yan...
Bugün, 11 - 13 - 15'te elmalarımı yedim. 17 elmasını bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?