Eltim ve Kaynım

Hayır kesinlikle onu dile getirmek istemedim. Böyle anlaşıldıysa özür dilerim. Acaba kendini o şekilde mi yüceltmek istiyor manasında demiştim ben.
konuşma tarzını, konuşurkenki tavırlarını bilen sizsiniz, ben hep klasik müzik dinlerim diyen ama sorsanız tek bir cümle dahi bu konuda edemeyen bir yakınım vardı, eltinizde bu minvalde biriyse belki dediğiniz gibi olabilir. Onun haricinde laf arasında bahsediyorsa, bir konu için kanıt manasında söylüyorsa dediğiniz gibi değildir. Çok takmayın, siz biraz zıtlaşmışsınız, her şeyi batıyor muhtemelen. Benim kp'de sürekli benim karım harika yemek yapar, bahar gözlüm benim falan der durur.Eşine kompliman yapıyor aslında. Haa biz çok harika anlaşan bir çiftiz mesajı da veriyor olabilir ama versin ne olacak.Anlaşıyorlarsa anlaşıyorlardır.

kimseye yaranmaya çalışma iyi olmayada çalışma
iyi niyetin suistimal edilir, sinir olduğun ile kalırsın
2niz de çalışıyorsunuz diye kaz gibi yolmasınlar sizi baştan konuş tavrını gardını al
maaş kartını asla eşine verme
çalıştığıma göre akli melekem yerinde değil mi canım birlikte birikim yapalım deyin tek taraflı yapmasına izin vermeyin

Cidden o bölümü kaçırmışım,ne haddine demeye mi getirmiş konu sahibi acaba? Cevapta vermedi bana ama.
Yani arkadaş yeni üyeymiş,kırmakta istemiyorum ama,hani buralarda bir kaç kişinin,"kitap okuyorum" diyene,"hıı tabi tabi,eminim okuyorsundur,gitte tencereni karıştır sen" tavırları var ya,onu hatırladım bir an.Bir kişi ilkokul mezunu bile olsa her konuda okuyabilir,izleyebilir,artı arkadaş 26 yaşında ve avukatmış,uğraştığı konuları biraz garip buldum açıkçası...

çünkü fake ne avukatı ayol avukat insan kendini böyle mi ifade eder

Teşekkür ediyorum nezaketiniz için. Ben biraz farklı ifade ettim kendimi sanırım , yanlış bir izlenim oluşsun istemem. Kimseyi eğitim durumu ile sorgulamayacak kadar olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum.Demek istediğim bu değildi. :) Mazur görün , özür dilerim...

çünkü fake ne avukatı ayol avukat insan kendini böyle mi ifade eder
Yok fake değilim... Fazlaca bir iş yoğunluğum yok küçük bir ilde eş durumundan dolayı Kamu Kurumunda çalışmaktayım. İnanın fake olsam bu kadar cevap vermekle uğraşmazdım. :) 2014 KPSS ile atandım 2015 Ocak'tan bu yana kamudayım. KPSS Merkezi Alım ile devlet kadrosuna yerleştik.

Kurum avukatı olduğum için de mesleğe dair çok birikimim yok , genelde dilekçelerimiz şablon çünkü :) Kendimi ifade edememem de tamamen kişisel , meslekle bağdaştırılmasını kabul etmiyorum :)

Peki başlığı şu şekilde değiştirsek sanırım daha uygun olur ''Eltimi gereksiz yere kıskanıyorum ve küçük görüyorum , söylediği her şeyden bir anlam çıkarıyorum.Bu sorunu nasıl aşabilirim.''

Başlık değil de içerik bu olabilir :)

Kurum avukatı olduğum için de mesleğe dair çok birikimim yok , genelde dilekçelerimiz şablon çünkü :) Kendimi ifade edememem de tamamen kişisel , meslekle bağdaştırılmasını kabul etmiyorum :)
Ben de söylediklerinizi kabul etmiyorum.. Üniversite okumuş, hem de hukuk okumuş, kpss den atanacak kadar yüksek puan almış yani anlaması,ifadesi su gibi olması gereken bi meslek sahibi olsaydınız bu kişisel özelliklerinize de yansırdı.. Eğer kamu kurumları da kendini bile ifade etmekten çok uzakta olan avukatları da kadroya alıyosa yazıklar olsun derim başka da bişey demem.. Bana daha çok 14-15 yaşında tatlı bi kız çocuğu gibi gözüküyosunuz

Bak canım,bu elti sorunları hep oldu,olacak,az çok hepimiz de var.Senin yapacağın şey herşeyi sorun etmemek,gerçekten canın sıkıldığında,eşinden seni korumasını beklemeden,fazla da kırıcı olmadan cevabını vermek.Çünki her veremediğin cevap içinde birikir,eşine patlarsın ve huzurun kalmaz.
Artı düğünü kp yapacaksa sizin düğün işi onun inisiyatifinde demekki,onlardan bir yıl geç olsun ne zararı var.Sen de gez toz bekarlığını yaşa işte...

Kayınvaliden ortalık karıştırıyor

Sen de gerçek bir samimiyet kurmadigindan onyargilisin oda bunu hissediyor görüyor

Görüşmek zorunda değilsiniz

Son Cümleniz için teşekkür ediyorum ama öncesini kabul etmiyorum. Ben çok dağınık anlattım aceleye geldi. Başka bi platformda başka güzel şekillerde ifade etmek dileğiyle :)

Bir de daha ziyade sözlü yargılama uygulandığı için yazı ile dağınık ifade etmişim durumu. Şimdi okuyunca ben de hak veriyorum size... :) Ama inanın fake değilim bunu asla kabul edemem. Kötü bir Avukat diyebilirsiniz :) Ama sahte değilim... Bu konudaki diğer içerikleri okuyup cesaret aldım . Benim o içeriklerden ekstra eksik bir durumum yok bence :) İki lafın belini kırıp derdimi anlatıverdim çok mu kızlar :)

Haayyyy sen çok yaşa ya :) Şimdi ifade ettim sanırım kendimi :)

Kıskançsınız kendinize bir dur demelisiz.
Siz böyle enerji yayarken o kadın sizden tabii uzak durur.
Hayatı bu kadar zorlaştırmayın.
Kendi işinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…