Eltim ve Kaynım

Kalabalık ortamlarda bir araya gelince sürekli "Bi kitapta şunu okudum bir belgeselde bunu izledim " deyip duruyor. Kaynım da "Y AblanıZ çok güzel sarma yapar eli çok lezzetli " bilmem ne sürekli böyleleri

Arkadaşlar yazacaklarım uzun biraz kısım kısım yazıyorum kusura bakmayın
sizin bu kisim kisim yazmalariniza kimse yorum yapmaz
once bi site kurallarini okuyun
sonra acilmis konulara bakin insanlar nasil yaziyor
yasiniz kac allah askina 15 mi? ki 15 yasindaki cocuklar bile daha duzgun anlatiyor derdini

Ayri gitsinler ne guzel iste, esinle beraber kol kola gidin... Hayirli yolculuklar sizede deyip gecin.. Bence cok takıyorsun kafana.. Ikinizde kamu gorevlisiymisiniz, ne guzel..

yasiniz kac allah askina 15 mi? ki 15 yasindaki cocuklar bile daha duzgun anlatiyor derdini
Uyarinizi dikka
Uyarinizi dikkate alayım o halde. Laf lafı açar da öyle yazılır sanmıştım. Kusura bakmayın

Tesekkur
Ayri gitsinler ne guzel iste, esinle beraber kol kola gidin... Hayirli yolculuklar sizede deyip gecin.. Bence cok takıyorsun kafana.. Ikinizde kamu gorevlisiymisiniz, ne guzel..[/QUOTE çok teşekkür ederim. Aslında "Meseleleri mesele yapmazsak ortada mesele kalmaz " tabii. Çok ciddi bi sorun da değil. Yalnızca burada da paylaşmak istemiştim ben.

Bir de şey var şimdi bize sormadan etmeden düğün yaptılar.Eşimle onu konuşuyoruz bazen. Acaba bunu mu kıskandım diye
Sormadan etmeden diye yazıp durmuşsun da, herkes tüm kardeşlerinden icazet almak zorunda değil.

Zaten eşinin buyuguymus.
Siz ondan önce nisan yaparken kendisinden izin aldınız mi?

Kalabalık ortamlarda bir araya gelince sürekli "Bi kitapta şunu okudum bir belgeselde bunu izledim " deyip duruyor. Kaynım da "Y AblanıZ çok güzel sarma yapar eli çok lezzetli " bilmem ne sürekli böyleleri
Adam belki karısını onure etmeyi seviyor :) eşiniz sizi övmüyor diye suç eltinizin mi?
Birde düzenle diyerek konuyu düzenlemenizde fayda var. Bütün yazacaklarınızı paragraflar halinde tek yerde birleştirin.

Sormadan etmeden diye yazıp durmuşsun da, herkes tüm kardeşlerinden icazet almak zorunda değil.

Zaten eşinin buyuguymus.
Siz ondan önce nisan yaparken kendisinden izin aldınız mi?
Evet aldık hatta abisi yapabileceğim bir şey var mı diye de sordu. Sorun icazet değil aslında şöyle düşünün bizim belli bi geçmişimiz var eşim askere gitti geldi göreve başladı birikim yaptı . Ama hiç hesapta yokken bunlar çıktı . Yoksa elbette gelip izin alsınlar demiyorum ki ☺

Adam belki karısını onure etmeyi seviyor :) eşiniz sizi övmüyor diye suç eltinizin mi?
Birde düzenle diyerek konuyu düzenlemenizde fayda var. Bütün yazacaklarınızı paragraflar halinde tek yerde birleştirin.
Teşekkür ediyorum. Bu onore etmek değil ama. Eşim elbette beni de övüyor ama bu kast ettiğim şey övgü değil. Şimdi şu durum hoş olur mu sizce? Kaynım diyor ki " Benim eşim çok güzel mercimek çorbası yapar " eşim de şunu mu desin " benim hatun da çok güzel börek açar " bunun sonu yok ki

Ben açıklama yapayım o halde. Eltim onunla baş başa kaldığımızda çok soğuk davranıyor fakat kalabalık ortamlarda çok sıcak davranıyor acaba sorun bende mi

Bence sen boşuna evhamlanıyorsun. :KK12:
Turuncumsu Turuncumsu nun da dediği gibi eşin seni hiç başkasının yanında onure ediyor mu ?
Bence sizdeki asıl mesele bu , onlar sohbet etmeye çalışıyorlar. :işsiz:

Merhaba arkadaşlar çok taze katıldık aranıza ve hepimizin bildiği üzere tipik bi elti sorunu ile karşı karşıyayım. Yalnız şöyle de bir durum var bizim ilişkimizde daha ziyade ben eltimi Kıskanan bi pozisyondayım. Olayımız şöyle; benim eşim (eş ataması için nikâh kıydık fakat düğünü henüz yapmadık kısmetse bayramda olacak ) 3 erkek kardeş. En büyük kaynım bekar benim eşim en küçükleri. Ortanca da evli zaten. Ben ve eşim iyi bir kamu kurumunda kamu görevlisi olarak çalışmaktayız . Evli olan kaynım özel sektörde eltim ise çalışmıyor. 2 yıllık Yüksekokul mezunu. Birbirimize şimdilik yakın illerde oturuyoruz . Ayda birkaç defa bir araya geliyoruz . Bunlar sürekli kendilerinden bahsediyorlar kendilerini ön plana çıkartıyorlar. Eşim de böyle şeylerden çok rahatsız olur. Bense genelde onları bozmamaya çalışarak "Aa ne güzel düşünmüşsünuz çok iyi " falan diyorum. Ama eltim bir türlü istediğim sıcaklığı göstermiyor bana.

Kalabalık bir ortamda muhabbeti sürekli kendilerine çeviriyolar . Eşim diyor ki "Ortanca Abim küçükken de böyle idi. Artık kıskançlık mı bir şeyin ezikliği mi bilmiyorum ama. " diyor. Ben de eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum. Hem ailedir abisidir hem de bizim ilişkimiz zarar görmesin diyorum. Ama böyle de içim içimi yiyor. Eltim kayinvalideme "Sen onları daha çok seviyorsun zaten " falan diyormuş . Halbuki öyle bir şey yok eşim evin en küçüğü olduğu için biraz daha üstüne düşülüyor o kadar. Üstelik bunların ilişkisi birden bire oldu ve hemen evlendiler biz de onların yüzünden 1 yaz ertelemek durumunda kaldık Düğünümüzü

Şimdi şöyle söyleyeyim size benim kaynım 2016 Temmuza kadar X isimli bi kızla görüşüyordu bayağı da ciddiydi hatta kayinvalidem ve kayinbabami da tanıştırdı kızla. Sonra biz 2016 agustos ayında nişan yaptık. Kaynım da 2016 Eylülde Y isimli bu kızla nişan yaptı ve evlendiler

Bize hiç sormadan etmeden düğün dernek kuruldu 2017 de düğün yaptılar. Ev bak vs alındı edildi. o tarafta düğünler biraz ağır geçtiği için de biz 1 sene daha beklemek durumunda kaldık bu yaza olacak inşaallah düğünümüz. Bizim sorun burada basladi

Bir örnek vereyim size biz bu haftasonu kayinvalidemlere süpriz yapıp memlekete gideceğiz . Eltimlere de sorduk Gelmek ister misiniz diye. Düne kadar Hayır siz gidin dediler. Bu sabah aradı eltim diyor ki "Abin bana süpriz yaptı haftaya bir gün de biz gideceğiz memlekete " dedi

Ben onun cildini falan daha çok beğeniyorum daha güzel bi kadın. Acaba onu mu cekemiyorum diye düşündüm ☺

Bir de şey var şimdi bize sormadan etmeden düğün yaptılar.Eşimle onu konuşuyoruz bazen. Acaba bunu mu kıskandım diye

Aynen çünkü biz 2012 den beri Beraberiz onlar ise 2016 Ağustos falan

Ben açıklama yapayım o halde. Eltim onunla baş başa kaldığımızda çok soğuk davranıyor fakat kalabalık ortamlarda çok sıcak davranıyor acaba sorun bende mi

Evet aldık hatta abisi yapabileceğim bir şey var mı diye de sordu. Sorun icazet değil aslında şöyle düşünün bizim belli bi geçmişimiz var eşim askere gitti geldi göreve başladı birikim yaptı . Ama hiç hesapta yokken bunlar çıktı . Yoksa elbette gelip izin alsınlar demiyorum ki ☺

yeni üyemizin şu ana kadar bu topikte yazdıkları. arka arkaya okuyunca daha anlamlı oluyor... nedir bu bdvdeki elti-kaynana-görümce çekişmeleri.. insanı evlilikten soğutuyosunuz haa... :KK45:

Teşekkür ediyorum. Bu onore etmek değil ama. Eşim elbette beni de övüyor ama bu kast ettiğim şey övgü değil. Şimdi şu durum hoş olur mu sizce? Kaynım diyor ki " Benim eşim çok güzel mercimek çorbası yapar " eşim de şunu mu desin " benim hatun da çok güzel börek açar " bunun sonu yok ki
"ayy çok severim bi gün yap da biz de tadalım" desin ya da deyin mesela :KK66: Çok tuhaf bi bakış açınız var.. Benim eltilerimden biri de çok güzel hamur işi yapar hep konuşulur ortamlarda.. herkes över ben daha çok överim (ben kek bile yapamam).. Konuştuklarınız bi mantığa oturan şeyler değil resmen yazmak için yazmışsınız konu açmak için açmışsınız ve bence hiç inandırıcı değilsiniz :KK66:

Madem esin askere gitti geldi göreve başladı. Ee birikimi de vardı. Neden 1 yıl beklediniz?

Gayet onlardan 2 3 ay sonra evlenebilirdiniz.

Merhaba arkadaşlar çok taze katıldık aranıza ve hepimizin bildiği üzere tipik bi elti sorunu ile karşı karşıyayım. Yalnız şöyle de bir durum var bizim ilişkimizde daha ziyade ben eltimi Kıskanan bi pozisyondayım. Olayımız şöyle; benim eşim (eş ataması için nikâh kıydık fakat düğünü henüz yapmadık kısmetse bayramda olacak ) 3 erkek kardeş. En büyük kaynım bekar benim eşim en küçükleri. Ortanca da evli zaten. Ben ve eşim iyi bir kamu kurumunda kamu görevlisi olarak çalışmaktayız . Evli olan kaynım özel sektörde eltim ise çalışmıyor. 2 yıllık Yüksekokul mezunu. Birbirimize şimdilik yakın illerde oturuyoruz . Ayda birkaç defa bir araya geliyoruz . Bunlar sürekli kendilerinden bahsediyorlar kendilerini ön plana çıkartıyorlar. Eşim de böyle şeylerden çok rahatsız olur. Bense genelde onları bozmamaya çalışarak "Aa ne güzel düşünmüşsünuz çok iyi " falan diyorum. Ama eltim bir türlü istediğim sıcaklığı göstermiyor bana.
eltin tepsin emi seni:işsiz:

Back
X