• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin amacı ne

Mesajı merak edip okuyup cevap yazmamak hatta gördüğünüzü anlamasın diye bildirimden okumak bana eltinizden daha art niyetli geldi.
Onun amacı gayet açıkmış ama sizin amacınız ne?
Müsait değilim bugün,işlerim var.
Yeni uyandım şu saatte gelebilirim evi toparlayıp vb bir cümle yazmak ne kadar zor olabilir ki.

Daha hamile bile değildim ben yeni evimi ayırdım evin içinde yaşarken sürkeli gelip yangenin oğlunu döüvücez oğlum gibi saçma sapan şeylrr söylerdi. Kaynanamda seni oğlunla evine yollarız dediğinde sürkeli oğlunu bize yollayıp dedesinin evi değil mi derdi. Evimi ayırdım bu sefer yengenin evini pisleticez yengenin çocuğunu dövüzcez. Hamike kaldım okumsuz olumsuz konuşmalar. Kendini hep üstte görmeler. Erkek çocuk vr ilk erkek torun getirdi diye kendini prenses falan sanmalar. Bundan dolayı arama hayli mesafe koydum
Yalnız kv.ni takdir ettim.
Biz de seni oğlunlaa evine toplarız demiş.
Seni yedirmemiş ona

Eltimin dediği şey oğlum fotoğrafımı çekmişti onun altını değiştirirken sildim dedi aptal herhalde
Aptal mı? Belki siz dönmediğiniz için vazgeçti,alışveriş yapacaktı önceden veya hazırlık yapacaktı.Hem siz sorarken ben senin mesajını bildirim olarak okudum dediniz mi? Bence demediniz hem kendiniz yalan söyleyip hemde eltiniz yalan söyledi diye kızıyorsunuz. Hem mesajını önemseyip bir cevap yazmadınız hemde şimdi aptal diyorsunuz. Bazen gerçekten hayret ediyorum. İnsanlardan soğuyorum.

Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
Bi arayın söyleyin bence ben de sinir olurdum geç gördüm canım siz buyrun gelin kusura bakma diyin isterseniz

Arayıp durumu açıklayın.Umursamadığınızı düşünmüştür.Mesajımı görüpte yanıt vermeyen kişilere bende çok sinir oluyorum,soğuyorum

Ve daha doğmadı ben hamile bile değilken. Yengenin evini pisleticez oğlum. Bize çok nazar değiyo elanur. Oğlumda hrp nazar var elanur. Çok kasıntı bi insan sürekli eşini öve över ben eşimin bi iyi yanını söyleyim hemen benim eşimde öyle der bahsetöeye başlar. Şimdiye kadar aes çıkarmıodum ama gına geldi artık
Sen cok dolusun hic gorusmeyin bence ama sen de az degilsin inanilmaz kinci icinde buyuten bi yapin var

Neden bu kadar evirip çeviriyorsunuz. Mesajını gördüm,silmişsin,ne oldu?yemek iptal mi falan diye açık açık sorun.

Belki sonrasinda ekstra bir durum olmus ve davetten vazgecmistir ve oglum resim atti demek zorunda kalmistir. Sonucta sizi yemeğe gönül rızası ile çagiracakti. Sizde zaten onu çokta onemseseniz msj ina bakip cevap verirdiniz. Bence şu süreçte fazla ortaligi bulandirmayin. Allahtan eltim yok böyle bizans oyunlarını kafam kaldırmazdı. Salak demenizde cok cirkin.

İyide yeni uaynmıştım normalde mesaja cevap vermemzlik eden biri değilim. Yeni uayndım kahvaltı ettim evi topladım.
Yani Yen'i uyanmış olmak kahvaltı yapacak olmak vs mesaja cevap yazmaya engel değil ki tekrar söylüyorum ona göre hazırlık yapılır kalkıp da akşama cevap verirsen o da gelip gelmeyeceğinizi bilemediğinden hazırlık yapamaz. Yani ben kendi adıma söyleyeyim bu tarz benden haber beklenen benim yazacağım mesaja göre şekillenecek işlere uyanır uyanmaz görür görmez cvp yazarım

Bence hata sizde. Neticede telefonunuza bakmışsınız. Olur ya da olmaz yazmak 10 saniyenizi alır. Kadın ona göre gününü şekillendirecek siz dönmeyince silmiş. Sıcağı sıcağına uzatmadan arayıp konuşun olsun bitsin.

bence asil niyeti belli olmayan sizsiniz,

eltiniz muhtemelen plan degistirdi, hazir siz de mesaji gormediniz diye sildi,
gormus olsaydiniz da belki kusura bakma ama plani degistirdim diye yazacakti.

Ama siz okuyup, okumadim modunda bariz bilerek birakmissiniz.
yemek davetine hemen cevap vermek gerekir, ya da davet eden kisiye ne zaman cevap vereceginizi soylemelisiniz ki ona gore planini yapsin o kisi de. Tamam o da sizi gec davet etmis evet ama sonucta sormus yani, hayir demek de gayet olagan.

Back
X