Merhaba Souvvenir
Ne için sayıyor ki
eğer durduk yere böyle davranıyorsa ilerde sana sıçramayacağını zannetmem. Burada tek çözüm eşler. Eşiniz sizleri ezdirmeyecek ve mümkün mertebe görüşüp samimi olmamak gerek..
Merhaba canim, Bir anlasam... Bende anlamiyorum malesef...
Ben boyle bir insan gormedim hayatimda... Nasil insanlara karismisim diyorum...
O aksam eve geldigimizde, esim durumlarin hic birini bilmiyordu. Sordu niye bugun bi haller vardi eltinin uzerinde diye, bende bilmiyor musun diye sordugumda bilmiyormus... Oturdum anlattim... Cekine cekine anlattim... Biz bile tartistik dusun yani...
Sebep ne peki
Ana konu ne saydırdığı kısımların
Eltin iyi yine eve alıyo onu, ben olsam almam
Adabıyla gelmeyi bilmeyen gelmesin
iste asil problem esinden de kaynakli bir noktada. esi cok aksi bir insan, benim esimin tam tersi, kardesler ama bu kadar mi farkli olurlar... Esi diretiyor, gelicekler edecekler diye. Eltim yuz vermiyor onlara, selam dahi veresi yok... Ama napsin bir cocugum var diyordu... Ama artik oyle bir noktada ki, bosanacagim diyor...
Oglu gecen gun diyor ki babaannesine (kv'me) "seni sevmiyorum ben, cunku sen anneme bagirdin!" hersey cocugun onunde yasandigi icin. ve kayinvalidemin cocuga cevabi "aaa niye boyle diyorsun yavrum, ben sana bize geldiginde izah ettim, annen de yapti bana" ve bu cocuk 6 yasinda daha... Bu nasil bi zihniyet...
Ben olsam dedigin gibi, eve almayi birak, sokakta gorsem donup bakmam...
iste asil problem esinden de kaynakli bir noktada. esi cok aksi bir insan, benim esimin tam tersi, kardesler ama bu kadar mi farkli olurlar... Esi diretiyor, gelicekler edecekler diye. Eltim yuz vermiyor onlara, selam dahi veresi yok... Ama napsin bir cocugum var diyordu... Ama artik oyle bir noktada ki, bosanacagim diyor...
Oglu gecen gun diyor ki babaannesine (kv'me) "seni sevmiyorum ben, cunku sen anneme bagirdin!" hersey cocugun onunde yasandigi icin. ve kayinvalidemin cocuga cevabi "aaa niye boyle diyorsun yavrum, ben sana bize geldiginde izah ettim, annen de yapti bana" ve bu cocuk 6 yasinda daha... Bu nasil bi zihniyet...
Ben olsam dedigin gibi, eve almayi birak, sokakta gorsem donup bakmam...
O zaman eltin haklı
Kaynına anneciği ile mutluluklar
Ayıp ya torununu bile dolduruyor
Her büyük, olgun olamıyor maalesef
eltin için çok çok üzüldüm.bir tarafta kocası bir tarafta k.validesi hangisiyle uğraşsın kadıncağız..ama eltinin yerinde olsam çocuğumu o eve göndermem kadın zehirli yılan gibi çocuğu da zehirleyecek.
ayrıca burada eltisini düşmanı gibi gören,mutsuzluğuyla mutlu olan ne üyeler gördük senin yaklaşımın çok güzel
Hımm şimdi anlaşıldı
Bence de sebep bileziklerin geri istenmesinden kaynaklı
Ne tuhaf insanlar
Millet kendi bileziğini istedi diye üstüne kondukları yetmiyo bi de olay çıkartıyolar
Eltin de keşke hiç onlara emanet etmeseydi bileziklerini, kurdun eline kuzu verilmiş sanki
eltin yuvasımı dağılıyor yoksa kutuluyormu bilemedim şimdi bu hayatta çekilmez yanı neresınde tutsan elinde kalıyor bu kadın neye dayanarak çekecek bu dertleri bazı evliliklerın bıtmesı daha hayırlı
Ya iste, kendi tecrubelerini hep benimle paylasti. Zamaninda bana demisti "sakin bileziklerini, altinlarini onlara emanet etme, ustune yatarlar" diye... Gel gelelim kendisi ayni seyi yapmamis, saf niyetli biraz malesef, tecrube ile ogrenmis herseyi... Yasadiklari zaten dudak ucuklatan cinsten...
Benim de yasadigim bir altin mevzusu var kayinvalidem ile. Patronum evlendigimizde dugun hediyesi bana bir kolye hediye etmisti. Altinlari dugun gunu kayinvalidem almisti, biz balayina gidecegimiz icin evde durmasin dedi esim, bende Kabul etmistim. Sonra kayinvalidemden altinlari aldik, hepsini. Fakat Patronumun taktigi kolye yoktu iclerinde. Kayinvalideme 3 ay boyunca sordum "buldun mu" diye... Yok ben sana verdim onu dedi...
8 ay sonra bana bir aksam yemege gelmislerdi, babamda amerikadan izne gelmisti o donem... kolye kayinvalidemin boynundaydi...Onu da geri aldim tabii... Fakat siz dusunun nasil zihniyette bir kadin oldugunu...
İnsanlar nasıl evlatlarının yuvalarını bozarlar aklım almıyor ya bozulacak olsa bile kurtarmaya çalışmaları lazım büyük olarak. Sorun gelinin altınları istemesi sanırım; ama k.validen geldiğinde ne söyleyip kavga çıkartıyor? Sadece altınlardan mı kavga ettiler.
Nasıl yani size hediye edilen kolye k.validenin boynunda, nasıl bir zihniyettir ya. İnşallah yuvaları dağılmaz, eşiyle mutlu olurlar. İşin büyük kısmı da eşe düşüyor, ailesiyle konuşup net bir şekilde tavrını mesafesini koyması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?