Eltimin Yuvasini dagitti....

Anlayacagi da yok zaten... Bende siddete karsiyim ama gercekten dovulesi bir kadin...
Bakalim, insallah teyze sahip cikarda bir seyler duzelir.
Ama is koca da bitiyor malesef, onun tepkisini koyup bir "dur" demesi lazim.
Halbu ki kaynim da cok sinirli bir insan, iki laf edemezsin ne zaman tersleyecegi belli olmaz.
Fakat ben hayret ediyorum bu kadin hem 2 oglunu hem de kocasini nasil bu kadar sindirmis.
Aklim almiyor...

En başta eşini sindirdiyse, çocuklar da öyle büyümüştür
Onlara bu normal geliyodur yani
Ama bi yaştan sonra eğriyi doğruyu anlamak, haksızlığa dur demek zor olmasa gerek
İnşallah teyze sayesin de geç te olsa gözü açılır kaynının

Çocuğa çok üzüldüm, annesini kaybetme korkusu var denmiş

Evet, malesef oyle bir durum var.
Bir tek benim evime geldiklerinde salonda yalniz oturabiliyor.
Cizgi film izleyebiliyor, baska yerde annesinin yanindan ayrilmaz.
Anne nereye, o da oraya...
Benimle iletisimi iyidir, cocuklari cok severim ve sevdirmiyorsa kendini zorlamam.
Basindan beri onun istegine gore davrandigim icin, beni seviyor...
Kendi evladim olsa bu kadar severdim bende, cok masum bir cocuk masallah...

Cocugun bunu yasamasi normal, evde kavgalar hep cocugun onunde oluyormus.
Bir de kayinvalidem boyle yapinca, cocuk iyice anneyi kaybetme korkusu yasamaya basladi.
Baba ayri huzursuzluk yaratiyor, babaanne ayri, cocukda sasirmis nasil davranacagini.
Son gunlerde uyku duzeni de bozulmus.
Normalde aksam 9 - 9 bucuk gibi yatan cocuk, 2lere kadar uyumamaya baslamis.
Yazik, olan ona oluyor iste...

Son düzenleme:

Ettim etmesine de, yine de sevemiyorum görünce yakın davranamıyorum maalesef, sinir oluyorum rahat tavırlarına, oturmaya geleceğiz diyorlar günlerden pazar, akşam 8' de geliyorlar, saat 9-10-11-12 halam sonra diyor ay bu saatte de gidemeyiz ki, oğlunun arabası var almaya gelmezmiş, 1-2 saat otururuz dedik ama bak saat kaç oldu diye gülüşmeler, sonra çantasından pijama çıkarıyor ben pijama getirmiştim yanımda diye, biz sabah işe gideceğiz kardeşim okula kimse yok evde onlardan başka, kalkmışlar kahvaltı yapmışlar oturmuşlar halam, babamın halası ve halasının kızı sonra gitmişler. Aynı şeyleri bizim sevgilimle ailelerimizi tanıştırma gecemizde de yaptılar, akşam geldiler misafir gibi, herkes ikramları hazırlar, bir oraya bir buraya koştururken biz, bi halam aaa benim tabağımda ondan yok, koşuyor mutfağa ben ondan almamışım diye, olacak iş değil yani.

Benim annem biz küçükken çok hastalanmış, babaannem çok uğraşmış annemle, annem bana bunları kim yapıyorsa (büyü, muska) felç olsun inşallah diye çıkmış ağzından birden, babaannem 2 sene sonra felç olup 19-20 sene o şekilde yaşamıştı. Kızları çok sert davranırdı, annem de herşeye rağmen kızı gibi, annemi her gördüğünde ah kızım diye ağlardı, kızları bişey dediğinde yine annemin gözlerinin içine bakardı, kafa sallardı ah ah der gibi..

Zor şeyler, Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi büyüdüm, evlenecek yaşa geldim çok daha iyi anlıyorum annemi..

Son düzenleme:

Cehalet insane herseyi yaptirir, insanin cahilinden korkacaksin...
Bu yasananlarda bunun en buyuk ornegi malesef.
Tabii insan yakin davranamiyor o ayri, bende yakin davranamiyorum.
Merhaba merhaba o kadardir benim baba tarafimla iletisimim.
Hepsinden nefret ediyorum...

Sen de ona gore mesafeni kurarsin... Her zaman iyilik iyi sonuclar dogurmuyor malesef.
Iyilikten maraz dogar diye de bir laf vardir, cok dogru bir soz bence.
Sadece gereken ilgiyi gosterirsin yeter bence... O bile cok bazen...

Annenin yasadiklarini Allah sana yasatmasin insallah...

Amin hiç kimseye yaşatmasın inşallah..

Kaynana beceriksizmiş ve cahil zaten bir baltaya sahip olamayan erkek çocukların çoğu esnaf oluyor
çoğuda bağkur dahil ödeyemiyor ,
öğlene kadar yatmalar, kira parasını ,ödememek oğlunu adam edememiş kaynanadan ne beklenir ki bir o kadarda oğlu suçlu ve tembel sırtını aileye dayamış , eltinizin işi zor bu aileyle

şimdi iyice şoka girdim

Şu mesajdan sonrasını okumadım. Ne pişkin bir kadınmış kayınvaliden Eltinize ve evladına da çok üzüldüm. Belli ki siz merhamet sahibi bir insansınız. Eltinizi de seviyorsunuz. Ne insanlar var eltilerinin yuvası huzursuz diye, dağlıyor diye içten içe göbek atan sevinen.. Allah yardımcısı olsun eltinizin.. Kayınvalideye de Allah akıl fikir versin..

Son düzenleme:
Olan oldu zaten, bugun eltime ugradim.
Esyalarini toplamis annesine gidiyor yarin.
Evin huzursuzlugundan, kayinvalidemin bu tavirlarindan, telefonlarla tacizlerinden yorulmus.
Cocugunu alip gidecek... Birseyler duzelmeden de donmeyecegim dedi...

Allah hakkinda hayirlisini versin, fakat umutsuz ve bosanirsakta bosaniriz diyor...

Eltin içlm üzüldüm ama öğlene kadar yatan koca, kira parasını veremeyen koca aileye sırtını dayamış adam birde cazgır,kavgacı kaynana bütün bunlar çok zaten orda kalsa sağlığından olacak kesin , bence doğru yapmış

Hayırlısı
Bazen böyle ayrılıklar, karşı tarafın paraşütlü jetonunun düşmesine sebep olur.

Hayırlısı
Bazen böyle ayrılıklar, karşı tarafın paraşütlü jetonunun düşmesine sebep olur.

O jeton düşmeyecekse de düşmesin hep yerinde kalsın.
Anasının evine gitsin bakalım birbirlerini kaç gün çekecekler.
Giderken kv ye bir paket kına göndermek lazım.
Yuvayı dağıttı, yaksın kınasını.

Evet jeton hala düşmezse bu bi yol ayrımı da olabilir
Tercih eşine kalmış, kendi bilir

Kına iyi fikir :13:

merhaba canım tüm sayfaları okudum ve kayınvalidene şok oldum.bunları gördükçe korkmuyor musun?anladığım kadarıyla senin eşinde anneci ama senide seviyor.ee peki annesine laf söylenince kızmıyor mu?nasıl mesafeli duruyorsun?size gelip gitmiyo mu?

Eltim icin bu noktada dileyebilecegim tek sey, Rabbim kendisi ve evladi icin ona en hayirlisini nasib etmesi.
Kararini vermis, artik annesinde. Esi bir is duzeni kurmadan ve evini kayinvalidemin yakinindan tasimadan donmeye niyeti yok. Insallah bu fikrinden caymaz, esi onu kandiripta ayni seyleri yasamasina sebep olmaz insallah....

Bence de bu vermis oldugu karar en dogru karar. Eger esi de bu konuda aklini basina toplamayacaksa, belki de ayrilik onlar icin en hayirlisi olacaktir. Allah bahtlarini acik eylesin, dualari insallah Kabul olur ve yuvasini kurtarir...

Evet bende korkuyorum, ama korkunun ecele faydasi yok.
Kayinvalidem ile gorusuyorum, bu konulardan haberimin oldugunun farkinda degil.
Ailede enteresan bir duzen var zaten, herkes herseyi bilir ama hic kimse birsey bilmez...
O yuzden bilmiyormus gibi yapiyorum, nabza gore serbet veriyorum.
Eltimin benden farki, o iyi davrandiklarinda da iyi davraniyor, kotu davrandiklarinda da iyi davraniyor.
Benim farkim, bana iyi davranirlarsa orta halli davraniyorum, kotu davranirlarsa tum kapilarimi kapatiyorum, nalet bir insana donusuyorum, gecerli sebeplerim oldugu icin de esim bana tavir alamiyor bu konuda... Ona da resti cekiyorum... Bu yuzden iyi davranmak zorunda kaliyorlar.
Diger yandan hamd olsun benim ailem benim yanimda. Eltimde de boyle bir sorun vardi, annesi babasi biraz fazla basi bos biraktiklari icin oluyor bunlar bence...

Yine de bu kadinin ne yapacagi belli olmaz. Rabbim firsat vermesin, fakat ben tetikteyim...
Sanirim hamileligimin vermis oldugu durumla da alakali olarak bana bu ara bulasmiyorlar.
Hayirlisi ile dogum yapayim, sanirim ondan sonra bana sira gelecek...

Kaynından pek umutlu değilim ama hayırlısı olsun

bir erkekte bir sürü şeyi tolere edebilirim. sadece çalışmamasının benim açımdan mantıklı bir nedeni yoktur..işi vardır ayrılmıştır arıyordur, çabalıyordur.. bu tamam. ama buradaki örnek gibi bir erkekle ben normal arkadaş dahi olamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…