Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

Kimse bi baskasina yasattigini yasamadan olmez kuzum sen icini ferah tut hem de erkenden kurtulmussun Allah korumus beterinden. Beteri dedigim de mesela evlenirdin falan sonradan cikardi bu pisligim kari-kizla samimi olmalari falan :/ ayy aman aman canim benim Rabbim uzak tutsun daglara taslara dusman basina.. Sen dua et bol bol hakkinda hep hayirlisini iste Allahtan..

Ben seviyodum hiç hayırlısı demedim hep o olsun o olsun dedim. Çevremde o kadar güzel kalpli insanlar var ki ailem başta olmak üzere hep benim için dua ettiler demek ki hayırlı değilmş olmadı. Ben ona üzülmüyorum keşke böyle bitmeseydi keşke napıyosa baştan yapsaydı ailemin karşısına çıkmadan iş ciddiye binmeden yapsaydı inan ki bu kadar üzülmezdim. Ama şuan daha tam atlatmış sayılmam üzülüyorum gerçekten ben bu kadar basit bi insan değildim yaşadıklarımız 3 5 günde silinip atılacak kadar değersiz değildi. Gelip geçici bi insan değildim ben üzülüyorum gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke napıyosa baştan yapsaydı ailemin karşısına çıkmadan iş ciddiye binmeden yapsaydı inan ki bu kadar üzülmezdim
Canim sana suan da boyle geliyo ama suan bile bastan kurtulmus sayilirsin sen emin ol. Ve bi seyden daha emin ol sen gelip gecici bi insan degilsin evet ve bunlari hak edicek bi insan da degilsin..keske olmasaydi olmasaydi deme kalp bu hayirlisini dilemeyi bilmez hep icinden gecen olsun der ama hakikaten de hayirlisini istemek cok onemli.. Rabbim senin icin en hayirlisi neyse onu versin sana, hayirli kisilerle karsilastirsin.. Uzulme diyemem mutlaka uzuluceksin ama gecicek bi sure sonra..

Çok teşekkür ederim zaten artık eskisi gibi değilim hayırlısını diliyorum hayırlısını istiyorum bunların hepsi rabbimin beni koruması ondan uzaklaştırması için oldu belki de bilemeyiz. Ama gururum kırıldı.. Er yada geç pişman olacak biliyorum ama rabbimden tek isteğim onun pişmanlığını benimde görebilmem içim ancak o zaman soğur.

Son durum ne haber aliyo musunuz ondan? İnsallah kopek gibi pisman olur da gelip size yalvarir bi tekme de siz atin allah o gunleri de gostersin mustehak bunlara
İnşallah canım daha bişey yok herşey aynı sadece eskisi kadar o kızl ilgili söz paylaşmıyo hatta 1 aydır en son bi resim paylaşmış o kadar. Ama içimden bir his pişman olacak diyo.

bak bi şarkı sözü vardı o cuk oturur "senin için harcanan zamana yazık sen en güzel duyguların katilisin." işte bu tam o beyinsize göre kusura bakma canım çok sinirlendim. tabiki pişman olucak her erkek olur. giden kaybedendir

Yook canım ne kusuru istediğin hakareti edebilirsin. Hiç yakıştıramadım hala da şaşkınım nasıl bana bunu yaptı diye

İnşallah canım ama ben o cicim aylarınıda anlamıyorum ben asla bi anda kendimi birine kaptıramam nasıl yapıyolar aklım almıyo

Sen aklı selim bi insan olduğun için aklın almıyor. Tam bir ergen ruhlu karşı taraf.
Sabır en acı meyvedir. Biliyorum moralin çok bozuk ama bu yapılanlar seni olgunlastiracak ve tecrübe kazanacaksın.
Daha temkinli olacaksın. Sağlam adımlar atacaksın. O zaman kolay kolay kirilmayacaksin.

Evet öyle ne kadar acı bişey yaşamış olsam da bana tecrübe kazandırdı daha da olgunlaşıyorum bu sayede. Tek isteğim pişmanlığını da görmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…