- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
yeni konu açmak istemiyorum canım dertleşmeye ihtiyacım vardı. çok özlüyorum o pisliğiNokta derken???
yeni konu açmak istemiyorum canım dertleşmeye ihtiyacım vardı. çok özlüyorum o pisliği
Nefret ettim yengesinden de yengesinin ailesinden de hep onların yüzünden olduCanım benim çok zor git ağzının üstüne patlat bir iki tane
Nefret ettim yengesinden de yengesinin ailesinden de hep onların yüzünden oldu
Benim ki düzgün bi işi yok matbaa gibi bişeydi galiba tam hatırlamıyorm. Kız beni biliyodu bütün herkes biliyodu isteme oldu.Hep mi, ciddi misin?
Arkadasın da gevşek bence. Sevdiğin için kurup kurup duruyorsun. Özlem gibi bir duyguyla baş etmek ne zordur.
Şimdiki çıktığı kız seni biliyor muydu?
Kız okuyor demiştin. Senin ki ne ile meşgul?
Benim ki düzgün bi işi yok matbaa gibi bişeydi galiba tam hatırlamıyorm. Kız beni biliyodu bütün herkes biliyodu isteme oldu.
İnşallah canım yengesi olacak kadın hala paylaşımlara son sürat devamCanım incittigi yerden incinecek hiç şüphen olmasın
İnşallah canım yengesi olacak kadın hala paylaşımlara son sürat devam
Değiller zaten canım zoruma giden bunu onun anlamaması oda böyle şeyleri sevmezdi ama nedense karı kılıklı bişey oldu çıktıBunlar normal aile değiller.
Görme, duyma , bilme...
Basitlik tavan yapmış.
Değiller zaten canım zoruma giden bunu onun anlamaması oda böyle şeyleri sevmezdi ama nedense karı kılıklı bişey oldu çıktı
Valla bilmiyorum canım emin değilim ama ayrılmışlar galibaOrjinali öyleymiş sen görememişsin canım, yoksa böyle 90 derece dönülmez.
Şuursuz bi de isteme olayı, aileler biliyor.
Senin bilmediğin bi şeyler var bence.
Valla bilmiyorum canım emin değilim ama ayrılmışlar galiba
Emin değilim canım o yüzden sevinemiyorum. Gerçi ayrılmalarına da sevinmem evlenseydide görseydi gününü o zaman anlardı işte benim kıymetimi2+2= 4 canım nolacak
Jet hızıyla başlayan jet hızıyla biter
Bir de hemen birini buldum imajı vardı çok sürmez yerle bir olur.
Emin değilim. Kız yeni resimler paylaşıyo beğenmemiş ve eski sevgilimin babası kızın duvarına yazmıştı o yazıda kalkmış emin değilim tam galiba ayrılar.son durum ne oldu?
devam ediyormu o kızla?
eden bulurmuşEmin değilim. Kız yeni resimler paylaşıyo beğenmemiş ve eski sevgilimin babası kızın duvarına yazmıştı o yazıda kalkmış emin değilim tam galiba ayrılar.
Daha bulmadı ki canım hala o aileyle içli dışlı benim çektiğimin yanında ayrılmaları hç bişey hatta ona ödül. görsün nasıl bi pislik için beni üzdüğünüeden bulurmuş
dönse kabul edecekmişsin gibi hissettim nedenseDaha bulmadı ki canım hala o aileyle içli dışlı benim çektiğimin yanında ayrılmaları hç bişey hatta ona ödül. görsün nasıl bi pislik için beni üzdüğünü
Yok o kadar gurursuz değilim sürünmesini isterim sadece =)dönse kabul edecekmişsin gibi hissettim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?