Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

Ne rahatsizligi canim yaa icini bi nebzede olsa rahatlatabilmissem ne mutlu bana

Artık bunları düşünmek yerine kendine ilgileneceğin başka bi şey bul, bir hobi edin mesela geriye dönme artık olan oldu giden gitti güle güle gitsin :) sen kendine iyi bak ve eskisinden daha güçlü ol

Artık bunları düşünmek yerine kendine ilgileneceğin başka bi şey bul, bir hobi edin mesela geriye dönme artık olan oldu giden gitti güle güle gitsin :) sen kendine iyi bak ve eskisinden daha güçlü ol
Aklımı hiç bişeye veremiyorum sürekli düşünüyorum sevmiyorum deseydi ayrılsaydı bu kadar üstelemezdm ama bu şekilde ayrılmak beni mahfetti

Rahatlattın canım teşekkür ederim ben hala anlamıyorum nasıl bu hale geldik diye yengesinde kalmaya başladı değişti
Aahh bi bilsen ne sevgiler ne evlilikler bitiyor nee emekler heba oluyor be gulum sen sukret yol yakinken gercekleri gosterdi Rabbim sana bundan sonraki hayatinda durust insanlarla karsilastirsin Rabbim seni insallah :) en onemliside ailenin onay verdigi biri ile mutlu mesut bi hayatin olsun :)

İnşallah canım teşekkür ederim keşke sevmiyorum deseydi de böyle bitmeseydi başkalarına tercih edilmeseydim keşke

canim sen 5 yil boyunca nasil dayandin? karakterini kisiligini hic anlamadin mi? senin adina cok uzgunum boyle insanlar kendilerini belli eder ilk basta cikip 5 yil devam etmen hata yillarini cope atmissin.

ama coj sukur ki allah seni kurtarmis ya evlenmis olsaydin cok kafani vururdun.

allahim ne erkekler var. erkeklere guvenmek gercekten o kadar zor ki allaha ne kadar sukretsem az beni seven sayan asla aldatmayan kocam var.simdi nerden biliyosun dicen isten eve evden ise kahveye dahi gitmez. mesaiye kaldiginda bile fabrikayi arar sorarim...

allah karsina hayirli insanlar cikarsin hic uzulme daha cok kurtulduguna sevin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…