- 14 Mart 2013
- 7.908
- 3.964
- 448
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Orasi kesin zaten :) onun icin dedim ya sakin kabul etme geri donmek isterse falan diye :) o gorucek dunyanin kac bucak oldugunu pisman olucak naptim dicek kiymetini anlicak ama is isten gecmis olucakAtlatıcam bugünleri inşallah. Ama içimde öyle bi his var ki ve ben bundan eminim çok pişman olucak mutsuz olucak buna eminim
Evet kurtuldum kurtulmasına da göz yaşlarımın çektiklerimin hesabı sorulmadan tamamen kurtulmam mümkün değilYengeyle çıkacak sandım kiiii kardeşiymiş. Oh dedim önce bir. :) Kardeş kardeş evlensin onlar, sen önüne bak. 3 günde olacak iş değildir o, kim bilir ne zamandır o gözle bakıyor kıza sapık. Kurtulmuşsun.
Ama şaşırdım normalde hiç dönüp bakmayacağı bi kızGözü zaten kızdaymış bu işler malesef böyle emeğe filan bakmıyo adam üç gün tanıdığı kadın içn otuz yıllık karısını boşuyo burası böyle bi dünya
İnşallah canım dua et bana olur mu bi gün dünya gözüyle bi göreyim pişmanlığını başka bişey istemiyorumOrasi kesin zaten :) onun icin dedim ya sakin kabul etme geri donmek isterse falan diye :) o gorucek dunyanin kac bucak oldugunu pisman olucak naptim dicek kiymetini anlicak ama is isten gecmis olucak
Evet dinlemedim başıma gelene bakAnneler hissediyor kesinlikle.. Yüzde bir milyon...
Hic merak etme goruceksin o gunu mutlakaİnşallah canım dua et bana olur mu bi gün dünya gözüyle bi göreyim pişmanlığını başka bişey istemiyorum
Yok canım asla yapmam nefret ediyorum ondan midem bulanıyo kabul etmem bu kadar şeyden sonra tek isteğim pişmanlğını görmek onuda zaten görücem eminim buna ama ne zaman bilemem belki evlenir öyle yaşar pişmanlığımı belki çok yakında bilemeyiz bunu ama eminim adım gibiHic merak etme goruceksin o gunu mutlakasen yeterki kabul edip barisma girisiminde bulunma boylelerine tekrar sans mans verilmez
Ben hep yanlış düşünüyorum yengesi sonuçta falan dedim öyle bişey olsa abisi aynı ortamda brakmaz dedim ama ne bilim haklı değilmiyim senceFilm gibi gercekten aski-memnu ya benziyor..
evt seni anliyorum kendini boyle hissetmeni bende olsam kendimi aptal gibi hissederdim.
sukretki evlenmeden gercek yuzunu gormussun Allah korumus seni.
İnan bana goruceksin bu dunyada kimsenin yaptigi yanina kar kalmiyor iyilik yapana iyilik kotuluk yapana kotuluk yeri ve zamani rabbim bilir sen Allah a havale et O bilir ne yapicaginiYok canım asla yapmam nefret ediyorum ondan midem bulanıyo kabul etmem bu kadar şeyden sonra tek isteğim pişmanlğını görmek onuda zaten görücem eminim buna ama ne zaman bilemem belki evlenir öyle yaşar pişmanlığımı belki çok yakında bilemeyiz bunu ama eminim adım gibi
Sağol Allah razı olsun canım okumadan geçmedin yorum yapıp içimi rahatlattın gerçekten çok kötüydüm dertleşmeye ihtiyacım vardıİnan bana goruceksin bu dunyada kimsenin yaptigi yanina kar kalmiyor iyilik yapana iyilik kotuluk yapana kotuluk yeri ve zamani rabbim bilir sen Allah a havale et O bilir ne yapicagini
Kendimi suçladım hep bazen aldattığını hissediyodum çünkü abartılcak derecede ilgisizdi tehdit ettim 2 3 kere hattı kırarım ayrılırım diye yapma etme dedi engel oldu bu son olayda beni suçladı kuzenime demiş ki en ufak şeyde hattı kırarım diyo evlenince babasının evine de gider demiş bende kendimi suçladım bu sebepleHiç suçlama kendini, terbiyesiz ucuz kurtulmuşsun, dua et Allah kurtarmış seni.
Bilmiyorum ben mi kötü düşünüyorum ama olanlar bu işte onu gösteriyoBu bir kamuflaj olmasın
Bu kadar çok yenge lafı oluyorsa
Ben hep yanlış düşünüyorum yengesi sonuçta falan dedim öyle bişey olsa abisi aynı ortamda brakmaz dedim ama ne bilim haklı değilmiyim sence
İnşallah canım belki günaha giriyorumdur ama bi kere pişmanlığını göreym herkesin gerçek yüzünü göstersin rabbim içim öyle soğur ancakSen dogru dusunmussum ama insanlara guven olmuyor malesef demekki yengesi kardesine yol yapiyormus ondan zirt pirt cagriyormus. Bosveeer dunyada erkekmi kalmadi. Yuva yikanin yuvasi olmaz derler Allah biyerden cikartir bunlarin acisini
Amin sağol herkes aynı şeyleri diyo ama benimde tek isteğim pişmanlığını görmekNe kadar karaktersız ınsanlar var allahın sevgılı kuluymussunda kurtulmusun boyle bı ınsanla evlensen nolurdu aldatılp uzulurdun rabbım herkesı ıyı ınaanlarla karsılastırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?