- 13 Kasım 2014
- 316
- 101
- 48
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
canım dua ederim ve de her daraldığında yazabilirsin bana dinlerimİnşallah bana dua et nolur
Mutsz olucaktım zaten belli bişey bu ama benim mutsuzluğuma karşılık mutlu olmaları beni üzüyo
Kardeşinin eşiyle çıkmak çok büyük bir saçmalık, çok canı yanar daha sonra. Kolay kolay mutlu olamaz. Ayrıca bence yengenizi kıskanmanız da boşuna değildi. Kadınlar hissediyor. Çok benzer bir his eski erkek arkadaşımlayken yaşamıştım. En yakın arkadaşımdan hoşlandığını düşünüyordum ama hem kabullenmek istemedim, hem böyle bir şey olmasını gururuma yediremedim ve ne yazık ki daha sonra gerçek olduğunu öğrendim. Emareler tam da sizin anlattığınız gibiydi.
Arkadaş tamam da bu yengesi hadi yengesine de tamam diyelim kardeşiyle çıkmak neyin nesi eğer yanlış düşünüyosam insanların günahını alıyosam rabbim beni affetsin ama öyle hissediyorum bide düşüncem şu bu yengesindeki sıcaklığı sevdi kardeşide öyledr ona benziyodur niyetiyle ona yanaştı şuan onu sevdiğini düşünüyo yanlışmıymKardeşinin eşiyle çıkmak çok büyük bir saçmalık, çok canı yanar daha sonra. Kolay kolay mutlu olamaz. Ayrıca bence yengenizi kıskanmanız da boşuna değildi. Kadınlar hissediyor. Çok benzer bir his eski erkek arkadaşımlayken yaşamıştım. En yakın arkadaşımdan hoşlandığını düşünüyordum ama hem kabullenmek istemedim, hem böyle bir şey olmasını gururuma yediremedim ve ne yazık ki daha sonra gerçek olduğunu öğrendim. Emareler tam da sizin anlattığınız gibiydi.
bir kere yenge oynak kızım....o yengeye elti olmadığın için önce ona şükret... sevgilin onlarda kalmaya başlayınca değişti diyorsun ya... işte o oynak yenge topluyor kardeşlerini eve.... senin aptal sevgilini de abluka altına alıyorlar... gırgır şamata... espriler.. el kol şakaları... senin salakta keyif alıyor işte bunlardan... o kızla uzun süreli birliktelik mi düşünüyorsun tabi ki hayır... yakında onunda kokusu çıkacak... ama yengede kardeş bol heralde diğer kız kardeşiyle de çıkar seninki... sen kurtulduğuna dua et.. aile komple bozuk...
Allah razı olsun teşekkür ederim bişey olursa haberdar ederim sende aynı şekilde derdini kendi derdimmiş gibi dinlerim her zamancanım dua ederim ve de her daraldığında yazabilirsin bana dinlerim
Ama şaşırdım normalde hiç dönüp bakmayacağı bi kız
hay ben onun kafasınaErkek kafası işte bi anlık heves de olabilir
Arkadaş tamam da bu yengesi hadi yengesine de tamam diyelim kardeşiyle çıkmak neyin nesi eğer yanlış düşünüyosam insanların günahını alıyosam rabbim beni affetsin ama öyle hissediyorum bide düşüncem şu bu yengesindeki sıcaklığı sevdi kardeşide öyledr ona benziyodur niyetiyle ona yanaştı şuan onu sevdiğini düşünüyo yanlışmıym
Kız üniversite okuyo evlilik düşünüyomuş onunla da ne olacak sonu çok merak ediyorumbenimde aklımdan aynı şey geçti :)
Evet öyle tabi ama o kızla mutluluklarını gördükçe kendimi kötü hissediyorum bazen ağlıyorumıyyy bu ne bee.. iyi ki ayrılmışsın boşver, ailenin kıymetini anlamanda yardımcı olmus
karaktersiz çocukla olsa noluur olmasa noolur..Evet öyle tabi ama o kızla mutluluklarını gördükçe kendimi kötü hissediyorum bazen ağlıyorum
Evet herşeyi biliyo ama hattı mı kırdığım için 1 2 aydır konuşma fırsatımız olmadı bu konu hakkındakuzenine şikayet etmiş ya seni kuzen biliyor mu bu yeni durumları .
Haklısın ama kim benim yerimde olsa hazmedemez kabullenemezdi pişmanlığını görmek istiyorum sadece benkaraktersiz çocukla olsa noluur olmasa noolur..
ya insan kardeşim dediği kızla beraber olur mu ?
sen daha iyilerini göreceksin, dur daha, yasın kaç sanki....
Kimse için kötü bir şey temenni etmek istemem ama gitsin başkasının başını yaksın.Kız üniversite okuyo evlilik düşünüyomuş onunla da ne olacak sonu çok merak ediyorum
Bende öyle ağzımdan çıkan laflara dikkat ediyorum beddua etmiyorum ama benden helallik almadan mutlu olamasın ya benim pişmanlığımı yaşamadan ölmesinKimse için kötü bir şey temenni etmek istemem ama gitsin başkasının başını yaksın.
haklısın canımm... merak etme pişman olacak..Haklısın ama kim benim yerimde olsa hazmedemez kabullenemezdi pişmanlığını görmek istiyorum sadece ben
İnşallah inşallah dua et bana lütfenhaklısın canımm... merak etme pişman olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?