Emin adımlarla zayıflıyoruz

Günaydın kızlar,,

Benim tartıda kımıldama yok nedense napsam bilemedim.. akıl istiyorumm eşim evdeyken sporda yapamıyorum.. ama akşam yarım saat yürüdüm, evdede mutfakta sürekli ayakta uğraştım 1 buçuk saat kadar.. ordada yakmşımdır inşalah bişeler

akşam kıymalı yumurta yedim biraz.. bide kahve içtim..

sabah kahvaltım yok şimdi şekersiz kahve içicem yine ama ne yicem bişe yok yanımda simit poğaça görmek istemiyorum zaten onlardan oldum böyle

offff ama çokta açımm

Gunaydinn:) bende kahvaltimi bir haslanmis yumurta iki kasik lor bir salatalik iki zeytin ile yaptim.yesil cay ictim acliktan bayilicaaammm neyse oglen yemegi olarak dunden kalan kerevizi yerim yarim saat sonra.aksam gene yogurtlu ayva var planimda.ama dayanamayip corbada icebilirim

çorbada bişe yok sanırım iç bence :) afiyet olsun azimli gidiyosun ha gyret olacak bak ben inanıyorummm

çorbada bişe yok sanırım iç bence :) afiyet olsun azimli gidiyosun ha gyret olacak bak ben inanıyorummm
Ya ama cok acikiyorum hayr azda yemiyorum mide nasil genislediyse artk az once koca bitabak kereviz yedim az zeytinyagli az tuzlu diye biraz fazla yedim hatta ama su ayvali yogurt fena tikiyo beni zorlayan esime yemek yapip onun karsimda yemesi tek basima olsam zorlanmam bukadar

eşim evdeyken bende çok zor yapıyorum diyeti.. o yokken o kadar rahatki..

bu arada öğlen 1 tabak mercimek çorba, yarım pide, biraz yeşillik yedim..

bugün 2 kere sade nescafe, 1 kere sade türk kahvesi içtim..

eşim evdeyken bende çok zor yapıyorum diyeti.. o yokken o kadar rahatki..

bu arada öğlen 1 tabak mercimek çorba, yarım pide, biraz yeşillik yedim..

bugün 2 kere sade nescafe, 1 kere sade türk kahvesi içtim..
Bende oglen kereviz yedim ara ogun bir muz yedim markete ciktim sekerim dustu bayilicm sandim iki avuc balik kraker yedim cok uzuldm ya

Kizlar bende aksam biraz bulgur pilavi ve haslama et yedim cok vicdan yaptim bindim kosu bandina 45 dk yurudum orta hizda.250 kalori yaziodu bantin gostergesinde.umarim telafi edebilmisimdir

Kizlar bende aksam biraz bulgur pilavi ve haslama et yedim cok vicdan yaptim bindim kosu bandina 45 dk yurudum orta hizda.250 kalori yaziodu bantin gostergesinde.umarim telafi edebilmisimdir
canım afiyet olsun aşırı bişe yok sanırım yediğinde eğer pilavı aşırı yemediysen vermişsindir sporunla

Günaydın

dün akşam fırında patates köfte yaptım, köfteden yarım patatesten 2 tane yedim ekmek yok 2 bardak ayran içtim.

sabah tartıldım kımıldama yok bu hafta napsam bilmiyorum ki

sabah yumurta haşlamaya vaktim olmadı, işyerine kahvaltı getirdim, 7 tane zeytin - 1 domates - 1 kibrit kutusu b.peynir yanında da 1 parça yufka ekmek yedim.. çay içtim şekersiz

limonlu suyumu içmeye devam ediyorum..

öğlene de yine çorbam var..

Menun guzelmis canim.haftasonu detoks yap kirilmayan kilolar kirilsinnn.Bende bir haslanmis yumurta yedim bide oglana keci boynuzu unuyla tost yapmistm sekersiz az yulafli cok az kalmisti onu yedim tatli istegimide bastirdi.

Menun guzelmis canim.haftasonu detoks yap kirilmayan kilolar kirilsinnn.Bende bir haslanmis yumurta yedim bide oglana keci boynuzu unuyla tost yapmistm sekersiz az yulafli cok az kalmisti onu yedim tatli istegimide bastirdi.
detoks işini hiç yapmadım bi yapayım doğru diyosun senin menün vardı ondan bakayım..

sanada afiyet olsun güzel gidiyosun bence

Sagol canm instadan nilay kececi guzel detoks tarifleri veriyor kabak detoksunu yapamadm.ben midem bulandi kabaktan ama ayva detoksu hem guzel hem doyurucu
bilmiyorum hiç o kadını bakayım bende kendime uygun başka bişeler de vardır belki

bu arada öğle yemeğim

çorba
çeyrek lahmacun
yeşillik ve 3 çeri domates

bilmiyorum hiç o kadını bakayım bende kendime uygun başka bişeler de vardır belki

bu arada öğle yemeğim

çorba
çeyrek lahmacun
yeşillik ve 3 çeri domates
Ben henuz yemedim oglen yemegi daha pisiyo simdi bi aci kahve icicem oglan uyaninca bitabak nohut yerim susuz aksamda ayvali yogurt yemeyi dusunuyorum bugn esim yok rahatim ay dun gece onumde cips halley cikolata cekirdek gazoz ne varsa goturdu yaziklar olsun dedim :) agzima surmedm ama icim gitti:) neyse zayiflamak daha guzel

şimdiden afiyet olsun yemeğin
iyi yapmışsın akşam yemeyerek zayıflayınca götürürsün sende onlardan rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…