- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
çorbada bişe yok sanırım iç bence :) afiyet olsun azimli gidiyosun ha gyret olacak bak ben inanıyorummmGunaydinn:) bende kahvaltimi bir haslanmis yumurta iki kasik lor bir salatalik iki zeytin ile yaptim.yesil cay ictim acliktan bayilicaaammmneyse oglen yemegi olarak dunden kalan kerevizi yerim yarim saat sonra.aksam gene yogurtlu ayva var planimda.ama dayanamayip corbada icebilirim
Ya ama cok acikiyorum hayr azda yemiyorum mide nasil genislediyse artkçorbada bişe yok sanırım iç bence :) afiyet olsun azimli gidiyosun ha gyret olacak bak ben inanıyorummm
eşim evdeyken bende çok zor yapıyorum diyeti.. o yokken o kadar rahatki..Ya ama cok acikiyorum hayr azda yemiyorum mide nasil genislediyse artkaz once koca bitabak kereviz yedim az zeytinyagli az tuzlu diye biraz fazla yedim hatta ama su ayvali yogurt fena tikiyo beni zorlayan esime yemek yapip onun karsimda yemesi tek basima olsam zorlanmam bukadar
Bende oglen kereviz yedim ara ogun bir muz yedim markete ciktim sekerim dustu bayilicm sandim iki avuc balik kraker yedim cok uzuldm yaeşim evdeyken bende çok zor yapıyorum diyeti.. o yokken o kadar rahatki..
bu arada öğlen 1 tabak mercimek çorba, yarım pide, biraz yeşillik yedim..
bugün 2 kere sade nescafe, 1 kere sade türk kahvesi içtim..
bayılmaktan iyidir ne diyelim canım üzülme geçmiş olsun eritirsin sen onu spor yürüyüş vs ileBende oglen kereviz yedim ara ogun bir muz yedim markete ciktim sekerim dustu bayilicm sandim iki avuc balik kraker yedim cok uzuldm ya
afiyet olsunSelamlar,
Sabah geç kalktım. Balığı ısıttım yanına da elma yedim. Akşam soslu iki tavuk budu ve ayran çorbası içtim
canım afiyet olsun aşırı bişe yok sanırım yediğinde eğer pilavı aşırı yemediysen vermişsindir sporunlaKizlar bende aksam biraz bulgur pilavi ve haslama et yedim cok vicdan yaptim bindim kosu bandina 45 dk yurudum orta hizda.250 kalori yaziodu bantin gostergesinde.umarim telafi edebilmisimdir
Yok canm hani oyle cok doyacak kadar yemedim.neyse pirinc pilavi deildi diye vicdanimi rahatlatmaya calsiiyorum:)canım afiyet olsun aşırı bişe yok sanırım yediğinde eğer pilavı aşırı yemediysen vermişsindir sporunla
Menun guzelmis canim.haftasonu detoks yap kirilmayan kilolar kirilsinnn.Bende bir haslanmis yumurta yedim bide oglana keci boynuzu unuyla tost yapmistm sekersiz az yulafli cok az kalmisti onu yedim tatli istegimide bastirdi.Günaydın
dün akşam fırında patates köfte yaptım, köfteden yarım patatesten 2 tane yedim ekmek yok 2 bardak ayran içtim.
sabah tartıldım kımıldama yok bu hafta napsam bilmiyorum ki
sabah yumurta haşlamaya vaktim olmadı, işyerine kahvaltı getirdim, 7 tane zeytin - 1 domates - 1 kibrit kutusu b.peynir yanında da 1 parça yufka ekmek yedim.. çay içtim şekersiz
limonlu suyumu içmeye devam ediyorum..
öğlene de yine çorbam var..
bencede rahatlat gitmiştirYok canm hani oyle cok doyacak kadar yemedim.neyse pirinc pilavi deildi diye vicdanimi rahatlatmaya calsiiyorum:)
detoks işini hiç yapmadım bi yapayım doğru diyosun senin menün vardı ondan bakayım..Menun guzelmis canim.haftasonu detoks yap kirilmayan kilolar kirilsinnn.Bende bir haslanmis yumurta yedim bide oglana keci boynuzu unuyla tost yapmistm sekersiz az yulafli cok az kalmisti onu yedim tatli istegimide bastirdi.
Sagol canm instadan nilay kececi guzel detoks tarifleri veriyor kabak detoksunu yapamadm.ben midem bulandi kabaktan ama ayva detoksu hem guzel hem doyurucudetoks işini hiç yapmadım bi yapayım doğru diyosun senin menün vardı ondan bakayım..
sanada afiyet olsun güzel gidiyosun bence
bilmiyorum hiç o kadını bakayım bende kendime uygun başka bişeler de vardır belkiSagol canm instadan nilay kececi guzel detoks tarifleri veriyor kabak detoksunu yapamadm.ben midem bulandi kabaktan ama ayva detoksu hem guzel hem doyurucu
Ben henuz yemedim oglen yemegi daha pisiyo simdi bi aci kahve icicem oglan uyaninca bitabak nohut yerim susuz aksamda ayvali yogurt yemeyi dusunuyorum bugn esim yok rahatim ay dun gece onumde cips halley cikolata cekirdek gazoz ne varsa goturdu yaziklar olsun dedim :) agzima surmedm ama icim gitti:) neyse zayiflamak daha guzelbilmiyorum hiç o kadını bakayım bende kendime uygun başka bişeler de vardır belki
bu arada öğle yemeğim
çorba
çeyrek lahmacun
yeşillik ve 3 çeri domates
şimdiden afiyet olsun yemeğinBen henuz yemedim oglen yemegi daha pisiyo simdi bi aci kahve icicem oglan uyaninca bitabak nohut yerim susuz aksamda ayvali yogurt yemeyi dusunuyorum bugn esim yok rahatim ay dun gece onumde cips halley cikolata cekirdek gazoz ne varsa goturdu yaziklar olsun dedim :) agzima surmedm ama icim gitti:) neyse zayiflamak daha guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?