- 30 Ocak 2019
- 159
- 134
- 23
- 34
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
Iki kasik bulgur bi tabak tavuk gogsuyle yapilmis nohut yedim aksam ayvali yogurt yicem sonra bisi yemek yokşimdiden afiyet olsun yemeğin
iyi yapmışsın akşam yemeyerek zayıflayınca götürürsün sende onlardan rahat rahat
afiyet olsun acıkmazsın diye düşünüyorum umarım acıkmazsın :) istikrarını koru eşine uymaIki kasik bulgur bi tabak tavuk gogsuyle yapilmis nohut yedim aksam ayvali yogurt yicem sonra bisi yemek yok
Herkese başarılar. Bu sefer başaracağız
Bende ya yarin yada yarindan sonra uc gun oruc tutucm canm oglum hastalik gecirdi ozaman iyilesince uc gun tutucm die niyetlendim bakalim insallah zorlanmambirde benim oruç tutma isteğim var borçlarım var onların yerine arada tutsam diyorum kış bitmeden ama nasıl olur yapabilir miyim bilemiyorum.. ramazanda tutuyorum ama normal zamanda bii şüphedeyim
umarım zor olmaz napsam bilemedim. cuma tutarsam cumartesi de tutmam gerekmiş. yarın tek tutabiliyomuşum.. karar veremedim gece kalkabilirsem eğer niyetlnirim herhaldeBende ya yarin yada yarindan sonra uc gun oruc tutucm canm oglum hastalik gecirdi ozaman iyilesince uc gun tutucm die niyetlendim bakalim insallah zorlanmam
afiyet olsun canım temizlikte kalori yaktırmıştır sanaSpor yapamadm bugun ama cok hareket ettm temjzlik cok yaptim odalari degistim belim kopuck gbi yarin yine yurumeye calisicam insallah simdide yesilcayimi iciyorum bugun icmemisim.birazda su icicem
Baska alternatif yoksa oglen daha fazla yemenin onune gecmek icin az ekmekle az zeytin tuket canm sonra seker dusunce insan yemeye saldiriyorkılzar su an çok açımm karnım guruuul gurul napsam bilemedim zeytin var işyerinde ekmekle yesem mi az
yediim gitti 1 dilim ekmek yedim zeytinleBaska alternatif yoksa oglen daha fazla yemenin onune gecmek icin az ekmekle az zeytin tuket canm sonra seker dusunce insan yemeye saldiriyor
afiyet olsun canım çok bişe yok gün içnde dengelersin sucuğuda benceGunaydinnn.bugun kahvaltiya gittim arkadasa lorlu yumurta az yagda pismis iki dilim sucuk(dayanamadm ev yapimiydi israrda etti) ceyrek ekmek cay kasiginin ucuyla cikolata domates salatalik yedim oglen bisi yemem gec yaptim kahvaltiyi aksama Allah Kerim:)
Cok yememissin canm afiyet olsunyediim gitti 1 dilim ekmek yedim zeytinle
Ya benimde takildi sabah sinir oldm iki gundurde baya hareket halindeym oysa yuruyuste yapmistm neyse belki pazartesi sabahi ani dusus yasarizafiyet olsun canım çok bişe yok gün içnde dengelersin sucuğuda bence
bu arada benim tartı yine 62.7 takıldı resmen
Cok yememissin canm afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?