- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
evet takılıyormuş ya dönem dönem bence istikrarlı devam edelim sonra tekrar düşecektir diye düşünüyorum. bu akşam eşim yok sproumu yaparım bence benimki yarın sabah kımıldar diye düşünüyorum. ama sorun şu; öğlen yemeğim yok!! ne yicem ona da bağlı yani yarın sabahki tartı.. akşam 1 köfte yerim az salatayla planım bu şimdilik..Ya benimde takildi sabah sinir oldm iki gundurde baya hareket halindeym oysa yuruyuste yapmistm neyse belki pazartesi sabahi ani dusus yasariz
Oglen yemegin neden yok.isyerinde yemiyormusun bende aksam yuryus yapicam bir saat yururum bugun oglani uyutunca.pazarteside kirilmazsa detoks sartevet takılıyormuş ya dönem dönem bence istikrarlı devam edelim sonra tekrar düşecektir diye düşünüyorum. bu akşam eşim yok sproumu yaparım bence benimki yarın sabah kımıldar diye düşünüyorum. ama sorun şu; öğlen yemeğim yok!! ne yicem ona da bağlı yani yarın sabahki tartı.. akşam 1 köfte yerim az salatayla planım bu şimdilik..
işyerinde çıkmıyor bizim kendimiz söylüyoruz veya evden getiriyoruz bugün için bişe yapamadım evde.. çorbam kalmamıştı..Oglen yemegin neden yok.isyerinde yemiyormusun bende aksam yuryus yapicam bir saat yururum bugun oglani uyutunca.pazarteside kirilmazsa detoks sart
Anladm canm afiyet olsn aksam leslie yapalim ikimizde.bende aksam kapuska bir dilim ekmek bir kase ayran corbasi ictm markete gittik canim inanilmaz cikolata cekti bide tatli aldm elime geri biraktim bugun artk bisi yemicem insallah bende aci nescafe iciyrm istahimi bastiriyorişyerinde çıkmıyor bizim kendimiz söylüyoruz veya evden getiriyoruz bugün için bişe yapamadım evde.. çorbam kalmamıştı..
dışardan söyledim et döner yedim
işyerinden arkadaş çikolata dağıttı onu yemedim bi baktım 527 kaloriaslaaa dedim başkasına verdim yanımda durmasın dayanamazda yersem diye
akşam yemicem bişe bugünü dengelemek için.. çok daralırsam da yoğurt yerim.
Masallah ben hic spor yapamadm aksam banyoyu yikadim bel agrilarim cok fena basladi igneler daha beter etti sanki emara randevu alicaz bugun .buarada oruc tuttum bugun hafta ici zor olur tutmam die baslayaylim dedim suanlkk susuzluktan baska skntim yk tartidada 600 gr eksik ciktim 75.4 ten 74.8 ciktim lavaboya cikammistm henuz aksam yemegini kesinlikle hafif tutmam lazim abartirsam veridigimi alicmnescafe gerçekten bendede iştah bastırıyor.. arada bende onunla acıkınca bastırıyorum.. akşam 150 ip atladım, 10 mekik çektim. 15 dakika leslie tarzı hareketler yaptım.. yemek yemedim. ama 4-5 çubuk kraker 1 dilim portakal yedim.. kilom yine aynı yine aynı..
Ayy nolmus oyle gecmis olsun canm tehlike atlatmissin valla patlamismi duduklu tencere ben cok korkarm yemek ocaktayken uyumaktan oyuzden bisey piserken mutfakta otururum cunku bende ocakta cok yemek unutuyorumGünaydın
bugün kahvaltı yapmadım. grip olmuşum.. yeşilçay içtim bir bardak..
ayrıca akşam nohut ve fasulye koydum ayrı düdüklülere sonra uyumuş kalmışım oğlanı uyuturken gece 2buçukta bi uyandım ev duman altı.. tencereler simsiyah.. kokusu desen sabaha kadar uyutmadı.. evden çıkarken her yeri açtım ama ev buz kesmiştir koku çıkmıştır ama hiiç umudum yok. çok mutsuzum bugün..
Masallah ben hic spor yapamadm aksam banyoyu yikadim bel agrilarim cok fena basladi igneler daha beter etti sanki emara randevu alicaz bugun .buarada oruc tuttum bugun hafta ici zor olur tutmam die baslayaylim dedim suanlkk susuzluktan baska skntim yk tartidada 600 gr eksik ciktim 75.4 ten 74.8 ciktim lavaboya cikammistm henuz aksam yemegini kesinlikle hafif tutmam lazim abartirsam veridigimi alicm
teşekkür ederim canım çok şükür patlamadı ama yanık kokusu hala evde.. perdeleri yıkadım yıkanan herşeyi yıkadım aslında.. dolapları sildim duvarları da.. ama koku çıkmıyor bu soğukta her yeri açtım cumadan beri.. ama yok inatla koku duruyor.. çok canım sıkkın..Ayy nolmus oyle gecmis olsun canm tehlike atlatmissin valla patlamismi duduklu tencere ben cok korkarm yemek ocaktayken uyumaktan oyuzden bisey piserken mutfakta otururum cunku bende ocakta cok yemek unutuyorum
Bende iki gun oructa cok guzel iftar yaptim limiti asmadan ama dun islerm vardi cok yorulmustm cok acikmistm biraz kacirdim.evde bisey de kalmadi bugun merkeze gidicez yarin detoksa baslicam senim fazlalik adet donemindendir hatta benimde yakin karnim sismeye basladi tatli krizlerm basladiGünaydın kızlar,
Cuma günü adet oldum. cumartesi sabah tartıda 200 gr fazla geldim adetten olabileceği kanısındayım o yüzden adetim bitene dek tartılmayacağım..
cuma günü akşama kadar bi lokma yiyemedimm.. oğlan hasta ben hasta derken.. cuma akşam 3 kaşık pirnç pilavıyla patates yemeği yedim 5 kaşık kadarçok acıkmıştım mecburen yedim..
cumartesi diyetimi yaptım.. kahvaltı yumurta, peynir, çay, domates.. 1 dilim ekmek..
akşam üstü de güveç kapama yaptım pilav yemedim yanında kapamadan da etinden 3 kaşık aldım öyle canım istemedi.. çiğ köfte yedim 3 lokma..
dün de kahvaltı yumurta peynir çay zeytin ve 1 dilim ekmek.
öğleden sonra arkadaşın kızının doğum günü vardı pastalar börekler..... ben de tatlı yaptım götürdüm.. ama sadece yarım dilim börek, 3 tane sarma ve çay yedim. yaşpastanın çileğinden 2 tane yedim.
akşam yemeği yemedim..
çok düzensiz bir haftasonu oldu verimsiz geçti.. diyete devam ama düzen koymam lazım..
bugün yine kahvaltım yok kahve içicem birazdan..
dün fazla yediğini bugün dengelersin canım inşaallah..Bende iki gun oructa cok guzel iftar yaptim limiti asmadan ama dun islerm vardi cok yorulmustm cok acikmistm biraz kacirdim.evde bisey de kalmadi bugun merkeze gidicez yarin detoksa baslicam senim fazlalik adet donemindendir hatta benimde yakin karnim sismeye basladi tatli krizlerm basladi
üzüldüm ama naaplım olan olmuş pes etme tekrar devam kaldığın yerdenBen bugun menumu yazmicmyarin feci dikkat etmem lazim
Gecmis olsun canm kac yasinda oglun? Bende peynir zeytin yedim tam bugday ekmegiyle bir dilim yedim .kahvalti gec oldu aksamda pirasa yemegi var.dün akşam 3 -4 kaşık kadar bulgur pilavı yoğurt ve patates yemeği yedim bende çok güzel beslenemedim aslında.
gece 3 ten beri uyanığım oğlum hasta sabahta doktora götürdüm derken kahvaltı yapamadım hala..
öğlen yemeğimde yok ama çorba içmeyi düşünüyorum.. durumlar böyle
teşekkür ederim canım nisanda 4 yaşına girecek inşallah..Gecmis olsun canm kac yasinda oglun? Bende peynir zeytin yedim tam bugday ekmegiyle bir dilim yedim .kahvalti gec oldu aksamda pirasa yemegi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?