Malımı Nasıl da tanıyorum. Yanıma geldi cicimmm ne yesekBen de evde annem var.tabi eşim de . Aciktim derler şunu da yap derler r yaprm bi de yerim maleseff. Dikkat etmemiz lazım. Bahaneler cokk
benimki de benimle beraber rejime başladı.Malımı Nasıl da tanıyorum. Yanıma geldi cicimmm ne yesekyiycem bende şimdi püfff saate bak bu saatte yemek yersem Nasıl vercem kiloları yaaa. Bi de demez mi Ben de rejimdeyim diye
canımcım ne fantası yaa. o fantanın ömercike hiiç faydası yok aksine zararı var.Salatam da vardı ..Bi de bi bardak fanta
Sporda uçmuşsun resmenİyi geceler kızlar menümü yazayım,
KAHVALTI : 3 dilim tt ekmek, 1,5 kk peynir, roka-domates-salatalık, biraz bal ve yeşilçay
ARA : 2 fincan şekersiz türk kahvesi, yarım kase incir uyutma
ÖĞLE: 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası, 1 porsiyon karnabahar graten, 1 kase yogurt
ARA : yok
AKŞAM : ( öğle ile aynı :) - 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası,1 porsiyon karnabahar graten
SU : 1,5 lt
BİTKİ ÇAYI : 1 lt.
SPOR : 60 dk. kondisyon bisikleti,
10x30 set bacak egzersizleri ( 5 hareket )
10x50 bacak hareketleri ( 6 hareket )
dün yapamamıştım onu telafi ettim canımSporda uçmuşsun resmenben de biraz hareket olsun diye bebişi aldım kucağıma hoplaya zıplaya dansettim. Baba da bize eşlik etti. Bebek de acayip eğlendi. Belki biraz yorulmuştur da gece rahat uyur
Canim ben de turkcesini bulamadim ama oldugunu yazmislar. Ben ingilizcesini yapiyorumKızlar Leslie yapanlar vıdeoları Türkçe bulamadım İngilizce mi sadece ?
Spor kısmın süper sherrycim kutlarımİyi geceler kızlar menümü yazayım,
KAHVALTI : 3 dilim tt ekmek, 1,5 kk peynir, roka-domates-salatalık, biraz bal ve yeşilçay
ARA : 2 fincan şekersiz türk kahvesi, yarım kase incir uyutma
ÖĞLE: 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası, 1 porsiyon karnabahar graten, 1 kase yogurt
ARA : yok
AKŞAM : ( öğle ile aynı :) - 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası,1 porsiyon karnabahar graten
SU : 1,5 lt
BİTKİ ÇAYI : 1 lt.
SPOR : 60 dk. kondisyon bisikleti,
10x30 set bacak egzersizleri ( 5 hareket )
dumbel ile kol hareketleri 10x50( 6 hareket )
Akşam çok halim oluyorda hiçte enerjik olmuyorum malesef ancak açık havada yürüyüş te enerjik oluyorum oda çok soğuk şuan olmaz.. spor olarak leslie 2 mil 50 den artırarak squat, mekik ve iç bacak çalşması yapıyordum çokta ilerlemiştim ama bıraktım işte. Artk yaza yürüyüş yaparmSpor ne yapıyordun ki. Ben leslie yapıyorum 3 fast mil videosunu. Yaptığım günler daha enerjik oluyorum. Akşam yap olmazsa sabaha kadar dinlenirsin.
Imgvercim benim 50 leri görmeyeli 6 seneyi geçtibana da 60 öyle geliyor canım, 50leri bir görsem çok mutlu olacağım. uzun zaman oldu o kiloyu görmeyeli
Cok geciktirme yeoscum sporu, spor kilo verirken.sıkı olmamizi saglar, sarkmayi zorlaştırir.Ben henüz spora başlamadım. Zaten pek fırsatım da olmuyor. Hem biraz kilo veriyim yağlar gitsin sonra spora zaten başlamam lazım sıkılaşmak için.
Önceden yüzmeye gidiyordum. Mükemmel oluyordu. Hem daha dinç oluyorsun, daha rahat uyuyorsun, daha sağlıklı hissediyorsun kendini. Ama artık imkansız şuan için. Ve Önümüzdeki birkaç sene için
öğle nerede öğleSabah 2 yumurta haşlama az peynir biraz balkaymak az helva . Az ekmek
Ara 1 2 ceviz
Akşam
1 buçuk karnıyarık 3 kasik pilav 2 dilim den fazladır belki kepekli ekmek ( çıtırdi)
Çay in yanına 2 dilim elmalı kurabiye igde evi supurdum falan spor oldu biraz.
Spor kısmın süper sherrycim kutlarım
Menü de gayet başarılı ama sporu görünce gözlerim ışıldadı :))öğle nerede öğle
teşekkür ederim canım, bugünde devam edeceğim inşallah. ama kondisyon bisikleti 30 dk olacak.
netten bacak ve kol sıkılaştırma ve inceltme egzersizleri ayarladım. onları da açıp yapacağım
sporum süper de menümü begenmedin mi
şaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?