Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de evde annem var.tabi eşim de . Aciktim derler şunu da yap derler r yaprm bi de yerim maleseff. Dikkat etmemiz lazım. Bahaneler cokk
Malımı Nasıl da tanıyorum. Yanıma geldi cicimmm ne yesek yiycem bende şimdi püfff saate bak bu saatte yemek yersem Nasıl vercem kiloları yaaa. Bi de demez mi Ben de rejimdeyim diye

İyi geceler kızlar menümü yazayım,
KAHVALTI : 3 dilim tt ekmek, 1,5 kk peynir, roka-domates-salatalık, biraz bal ve yeşilçay
ARA : 2 fincan şekersiz türk kahvesi, yarım kase incir uyutma
ÖĞLE: 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası, 1 porsiyon karnabahar graten, 1 kase yogurt
ARA : yok
AKŞAM : ( öğle ile aynı :) - 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası,1 porsiyon karnabahar graten
SU : 1,5 lt
BİTKİ ÇAYI : 1 lt.
SPOR : 60 dk. kondisyon bisikleti,
10x30 set bacak egzersizleri ( 5 hareket )
dumbel ile kol hareketleri 10x50( 6 hareket )

Son düzenleme:
Sabah; 2kk peynir 1,5haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1dilim ekmeğe bal tereyağ, +3dilim kızarmış ekmek
Ara yarım portakal
Öğle; 4köfte yarım pors brokoli salata, 2 dilim ekmek
Ara çay+1 kase kuruyemiş
Akşam; (az sonra) 4köfte salata 2 dişim ekmek
Su 1,5 lt kadar

Malımı Nasıl da tanıyorum. Yanıma geldi cicimmm ne yesek yiycem bende şimdi püfff saate bak bu saatte yemek yersem Nasıl vercem kiloları yaaa. Bi de demez mi Ben de rejimdeyim diye
benimki de benimle beraber rejime başladı.
ama benimkinde biraz göbek var. onları eritmesi lazım.
iyi oldu ya, ailecek spor ve diyet modundayız

Sporda uçmuşsun resmen ben de biraz hareket olsun diye bebişi aldım kucağıma hoplaya zıplaya dansettim. Baba da bize eşlik etti. Bebek de acayip eğlendi. Belki biraz yorulmuştur da gece rahat uyur

Sporda uçmuşsun resmen ben de biraz hareket olsun diye bebişi aldım kucağıma hoplaya zıplaya dansettim. Baba da bize eşlik etti. Bebek de acayip eğlendi. Belki biraz yorulmuştur da gece rahat uyur
dün yapamamıştım onu telafi ettim canım
ece 21.30 gibi uyuyacaktı, 10 dk sonra kalktı, babsına devrettim, geldi bunun uyuyası yok yanımıza getiriyorum dedi aldı geldi.
hala oynuyor babasıyla şu anda, uyku emaresi yok
dün gece uyandı 2 saat uyanık kaldı, belki geç yatarsa erken uyanamz diye düşündük

Kizlar ben misafirlikyeydim bgn diyet fln yalan oldu. Ins telafi ederim bu hafta. Sabah yulaf lapasi yemistim belki faydasi olur. Su da icenedim spor da yok diyet acisindan igrencc bir gundu

Spor kısmın süper sherrycim kutlarım

Sabah gec kahvaltı yaptım 11 de bir buçuk haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 ç.kaşığı bal tereyağ 1 kk peynir 3 dilim tt ekmek yedim açık çay içtim üç bardak..
Kızlar ben spor yapıyordum ama bu defada akşam çok yorgun oluyorum eşimle çocuğumla ilgilenemiyordum bütün gün ev iş yemek falan derken zaten oğlumda gündüz hiç durmuyo maşallah çok hareketli.. spor yapanları tebrik ediyorum valla..

Spor ne yapıyordun ki. Ben leslie yapıyorum 3 fast mil videosunu. Yaptığım günler daha enerjik oluyorum. Akşam yap olmazsa sabaha kadar dinlenirsin.

Bende genelde leslie yapiyrm yorgunluga zamana ve kacamaklara bagki degisiyor 2 3 4 mil yapm simdiye kadar .ama en guzeli yuruyus bence soyke sahil kenarinda yapılan. Havalar duzelsede kizi arabaya atsam ciksam soyle yurusem yurusem.
Evet leslie ingilizce ama bisure sonra hareketlerin isimlerini ezberliyrsun 4 5 temel hareket var ztn .bi de sayilar az bucuk ing bile
Halledebilirsiniz. Zaten ben artik tv karsisinda yapiyrm daha eglenceli oluyor

Spor ne yapıyordun ki. Ben leslie yapıyorum 3 fast mil videosunu. Yaptığım günler daha enerjik oluyorum. Akşam yap olmazsa sabaha kadar dinlenirsin.
Akşam çok halim oluyorda hiçte enerjik olmuyorum malesef ancak açık havada yürüyüş te enerjik oluyorum oda çok soğuk şuan olmaz.. spor olarak leslie 2 mil 50 den artırarak squat, mekik ve iç bacak çalşması yapıyordum çokta ilerlemiştim ama bıraktım işte. Artk yaza yürüyüş yaparm

Ben henüz spora başlamadım. Zaten pek fırsatım da olmuyor. Hem biraz kilo veriyim yağlar gitsin sonra spora zaten başlamam lazım sıkılaşmak için.

Önceden yüzmeye gidiyordum. Mükemmel oluyordu. Hem daha dinç oluyorsun, daha rahat uyuyorsun, daha sağlıklı hissediyorsun kendini. Ama artık imkansız şuan için. Ve Önümüzdeki birkaç sene için

Kızlar emzirme dönemi yeni biten bir anneyin 2yasina kadar emzirdim iki kizimida cok şükür emzirken başlamıştım diyete ama çok zor oldu emzirdikce deli gibi acıkıyordum kolaylıklar dilerim hepinize ilerde daha kolay kilo vericeksiniz emin olun

bana da 60 öyle geliyor canım, 50leri bir görsem çok mutlu olacağım. uzun zaman oldu o kiloyu görmeyeli
Imgvercim benim 50 leri görmeyeli 6 seneyi geçti
Zaten ce eee demisti, benim genelde kilom 67~72 arasi gider gelirdi.
Gebelik beni ağır tonaja terfi ettirdi.
Kizimin canı sağolsun.
Ama azmettim, önce o 70'ler sonra 60 lar, sonra da 59~58 ler buraya gelecek :)

Son düzenleme:
Cok geciktirme yeoscum sporu, spor kilo verirken.sıkı olmamizi saglar, sarkmayi zorlaştırir.
Selvi gibi de hatunsun valla babet giysen bile yakışır sana.
Niye 1 kaç sene imkansız olsun yuzme?
Babasina birak 1~2 saat git yüz gel.
Ben salonla gorustum ama bebekle nasisla gidemezdim bosuna para vermiyim dedim, gecen yıl hamile kaldim dondurdum ama doğumdan sonra da gidemedim.
üşenirim çünkü karda kışta, yok çanta hazırla, yok arabaya atla, git giyin spor yap, duş al, soyun vs.
evde daha iyi valla.
Evde de yapiyorum esime birakip, en azından kızıma yakınım, bi durum olsa aynen müdahale ederim.

Son düzenleme:
öğle nerede öğle
Spor kısmın süper sherrycim kutlarım

teşekkür ederim canım, bugünde devam edeceğim inşallah. ama kondisyon bisikleti 30 dk olacak.
netten bacak ve kol sıkılaştırma ve inceltme egzersizleri ayarladım. onları da açıp yapacağım
sporum süper de menümü begenmedin mi
şaka şaka

Menü de gayet başarılı ama sporu görünce gözlerim ışıldadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…