Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menümü paylaşıyım kızlar;

Sabah; 2kk peynir 7 zeytin 1,5 yumurta biraz tereyağ bal açık çay
Ara;2 mandalina
Öğle yapamadım
Akşam; 1kase mercimek çorbası, 4 köfte, yoğurtlu karnabahar, salata, 3dilim ekmek
Ara patlamış mısır
Yatmadan 1 bardak süt içerim.

Su heralde 1,5 lt falandır.

Eve 1,5 luk şişeyle su alıyorum. Eşime diyorum ki"masanın üstündeki şişe benim onu alma ölçüyorum ne kadar içtiğimi" aradan Zaman geçiyor o su orada yok. Gün içinde ben yeni şişe açıyorum o yeni şişeden içiyor. Dolayısıyla ölçemiyoum. Bir dahaki sefer kurdele bağlıycam şişeme

Kızlar aylar sonra sanki göğsüm şişiyor(süt topluyor) gibi hissediyorum. Ben mi yanlış hissediyorum yoksa sütüm mü artıyor, aman allahım

Kızlar aylar sonra sanki göğsüm şişiyor(süt topluyor) gibi hissediyorum. Ben mi yanlış hissediyorum yoksa sütüm mü artıyor, aman allahım

Ah ne ümitlerle o makineyi çalıştırdım, sağlıklı beslenmek yaradı heralde dedim ama nerdeeee. Bir göğsümden 30cc bile çıkmadı. Hatta biberonun dibi görünüyor. Vay ben nerelere gidem

Kızlar karatayla hiç kaçamak yapmazsanız kilolar tıkır tıkır gidiyor meyve pilav makarna bulgur havuç bezelye ekmek tüketmeyin kabuklu ceviz yumurta zeytinyağı tereyağı zeytin bolca tuketin hiç korkmayın

Ah ha ayni bnm koca. Elimde sise gorse hemen atliyor.. az once bile siseden su iciyrm sehpaya biraktim kizdigimi biliyor ya sen onu yatana kadar bitoremezsin diyor. Kalkta mutfaktan al dedim . Ya bende 1 ltlik sisem var. Sabahtan oglene. Ogleden aksama .aksamdan yatana kadar 3 defa dolsuruyrm 3lt oluyor iyi oluyor

Ya ben bu Karatayı sevemedim gitti. resmen kadına antipatim var

Aaa nedenki ben çok seviyorum böyle TV de görünce yanaklarını sıkasım geliyor.
Bi bana öyle gelmiyor. Mutlaka olumlu şeyler var ama benim aklıma Canan Karatay diyince; meslekten men, Nebahat çehre, gittiğim bir Dr un f. Nightingale de kardiyolojiden başka bölüme ayak basması bile yasak demesi geliyor. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Baya komik geldi bana koskoca prof sonuçta kadin

Meslekten men edilmedi sadece hakkında dava açıldı kazanılmadı diye biliyorum. Yanlış olabilir.. Tabii saygı duyarım senin düşüncen sevmek zorunda değilsin sonuçta. ben karataya geçen sene başlamıştım yeniden doğdum diyebilirim sadece. Sonra hamilelikte maalesef etten yumurtadan tiksindiğim için yapamadım şimdi tekrar başladım...

Günaydın kızlar
Herkese iyi bir hafta olsun.
Bol eksili ,bol sporlu az kaçamaklı bir hafta olur inşallah.
Ben diyet olarak cok kötü bir hafta sonu geçirdim. 1 gün 1 doğum günü ve 2 akşam yemeğine davetli olunca karbonhidrat ın tepesini gördüm.
Bu gün korkudan tartıya çıkamadım

İnşallah Canım. Azmettik başarıcaz İnş. ben bgn evdeyim kardan dolayı gidemedim. Gözüm kesmedi hiç. Süt iznimi bgn kullanmış olcam. Daha kahvaltı yapamadım.

Günaydın kızlar,
Karatay hoca konuşulmuş.nebahat cehre v.s isin magazinel kısmı.
Söylediklerini çok doğru buluyorum ama tarzi birazcık itici.
Karalama kampanyasi da ilaç şirketlerinin marifeti.
O kolesterol ilaçlarını kime satacaklar ? Tabii.
Ama diyetini uygulanabilir ve mucizevi bulmuyorum.
Gezen tavuk yumurtası ve doğal beslenme.
Sehir hayatında nereden bulacağız gezen tavuk yumurtası.
Hadi bulduk organik dedikleri asiri pahalı.
Protein diyetleri kilo verdiriyor, sürpriz yada mucizevi birsey yok ki.
Dukan ile iyi kilo verdim mesela.
Ama saclarimi döktü vitaminsizlik.
En iyisi saglikli ve dengeli beslenme ve onu yaşam tarzı hale getirmek.
Sarkmadan, saclari kaybetmeden kilo vermenin yolu bu

merhaba, dukan diyetini bende uyguladım kısa sürede hızlı kilo verdiriyor fakat ömür boyu uygulanabilir değil. Ve verdiğim kgları fazlasıyla aldım geriye bu yüzden. katılıyorum yazdıklarınıza.

Selam kızlar sabah oğlum 8 de kaldırdı beni ama kahvaltıyı 10 da yaptık güzel bi kahvaltı yaptık oğlumla tabiki ben diyete uygun beslendim oğluma duş aldırdım şimdi ona yoğurt ve peynir yapıcam.. hangi günler tartı günümüzdü kızlar ben hergün tartılıyorum gerçi :))
Sabah yediklerimi yazayım
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
1,5 yumurta
1 er çay kaşığı bal tereyağ
Yarım demet roka
Ara öğün yapmıycam
Öğlen 3 te ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum sonrasını akşam yazarım

merhabalar.
Ben 22 yaşındayım. 19 aylık bir kızım var. Emziriyorum.
173 boyunda 92.6 kg'dayım. Hedefim 75. Bu yolculukta aranıza katılmak isterim.

Hoşgeldin o Zaman canım. Boyun çok güzel, kilo da verdin mi süper olursun

Cuma tartılıp paylaşıyoruz canım. Ama ben arada illa tartılıyorum. Özellikle fazla kaçırdığım Zaman'lar tartılmak sonrasında toparlamak için işe yarıyor.

Evet bende kaçırdığım zaman iyi oluyor ama genelde hergün tartılıyorum cumaya yazarım o zaman tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…