Uffff mantı mıAynen bende oyle canim bi hafta kacirdim. Dun bi tabak dolusu manti. 3 dilim kek yedimmmm
Evettttt yeoscummm bir an once toparlanmaliyiz yoksa bu hafta eksi degil artiyla kapaticazzzUffff mantı mıneler oluyo bize kekler mantılar.. 2.haftadan böyle yaparsak olmaz . Toparlanmalıyızzz
Evettttt yeoscummm bir an once toparlanmaliyiz yoksa bu hafta eksi degil artiyla kapaticazzz
Ooo 3 mil. İyiymiş. Ben daha başlangıçKızlar 3 mil Leslie yaptım.
Göbek eriten hareket yaptım.
Çok mutlu oldum
Bencede hafta da 3 gün spor ekleyelim.O Zaman şöyle yapalım. Bugün yarım saat spor yapalım. Leslie hoşuma gitti benim. Geçen netten baktım. Bize ceza olsun. Hem yediklerimiz erisin hem de yavaş yavaş spora vesile olsun ??
Ben hafta sonu çok abartılı geçti.Ooo 3 mil. İyiymiş. Ben daha başlangıç
Bile yapmadım. Ben de başlıycam spora. Karar verdim
Ceza dersen leslie olmaz. Jillian yazip ordaki hareketlerden yapmaliyiz. Asılceza ooO Zaman şöyle yapalım. Bugün yarım saat spor yapalım. Leslie hoşuma gitti benim. Geçen netten baktım. Bize ceza olsun. Hem yediklerimiz erisin hem de yavaş yavaş spora vesile olsun ??
Leslie neymis bide ben bakim. Spor yapmak sart yoksa zayif sarkik olucazzzO Zaman şöyle yapalım. Bugün yarım saat spor yapalım. Leslie hoşuma gitti benim. Geçen netten baktım. Bize ceza olsun. Hem yediklerimiz erisin hem de yavaş yavaş spora vesile olsun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?