Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün güzel bir gün geçirdim.
Bugün menü
Sabah 2 fincan yeşil çay içtim
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim çavdar ekmegi
Yeşillik
Ara
1 bardak kefir
Öğle
Zeytinyağlı yer elması
Yoğurt
Aksam
1 avuç cerez
Içinde leblebi, yer fıstıkı , Badem ,fındık ,antep fıstığı

Evettttt yeoscummm bir an once toparlanmaliyiz yoksa bu hafta eksi degil artiyla kapaticazzz

O Zaman şöyle yapalım. Bugün yarım saat spor yapalım. Leslie hoşuma gitti benim. Geçen netten baktım. Bize ceza olsun. Hem yediklerimiz erisin hem de yavaş yavaş spora vesile olsun ??

Ben aslinda acik alan severim.
Ama havalar malum dışarı bebişle çıkamıyorum. Bende Leslie başladım. Daha önce de yapmıştım. Kolay ve sıkıci değil. Tavsiye ederim.
Birde kızlar yer elması yemeği tavsiye ederim. Hic acıkmıyorsun..tok tutuyor.

Merhaba bende 3 aylık bir bebek annesiyim cuma çalışmaya başlayacağım ve 3 gündür lesli yapıyorum. Bende kilo yapmayayıp süt yapan besinlerle zayıflamayı istiyorum.
Boy:1.65
Kilo:63
Hedef:56

Selam kızlar yıllar sonra izmire karla uyanmak çok güzel :)) bugün sabah 2 dilim tt ekmek
5 zeytin
1,5 yumurta
Bal kaymak tereyağ(birer ç.k)
Öğlen yemek yemedim malesef onun yerine akşam yemeğine kadar 2 ara öğün yapıcam
Ara öğün 1 bardak rezene çayı 4 burçak bisküvi..
Sanırım adet olcam aşırı derece karın kasık ağrısı var o yüzden yemek yemek istemedim.. maşallah kızlar daha ikinci haftadan veto verdiniz kekler mantılar falan çok ayıp ama lütfen dikkat

merhabalar, 2 gündür gelemiyorum annemlerdeyiz internet çok kötü. şimdi bi ara düzeldi hemen yazayım dedim.
Dünkü menüm hatırlayabildiğim kadarıyla;
peynirli omlet, 1 kk peynir, 2-3 zeytin
öğlen annemlere gelmek için yola çıktım saatler sürdü gelmem ancak öğlen yemeğimi akşam olarak yedim.
2 yarım karnıyarık, yoğurt, az nohut

O Zaman şöyle yapalım. Bugün yarım saat spor yapalım. Leslie hoşuma gitti benim. Geçen netten baktım. Bize ceza olsun. Hem yediklerimiz erisin hem de yavaş yavaş spora vesile olsun ??
Ceza dersen leslie olmaz. Jillian yazip ordaki hareketlerden yapmaliyiz. Asılceza oo
Ve bence istedigim kadar diyet yap mutlala sporla desteklenmelidir .ben 15 kilo verdim 1 tane karin hareketi bile yapmadim. Cunku en az haftada 3 gun 1 saat yuruyus yapıyordum. Karin hareketine bile gerek kalmmisti. Ah ah eski halim .dun rssinlere baktim 60 kilo 38 hatta bazen 36 beden ben bacaklar incecik karin yok yuz sis degil. Cok kiskandim halimi .aynaya bakmaktan nefret ettim.ama ins eski halime donucem hemde yanımda kizimla

Bugünkü menü bildirimim:
Aç: tilya kürü çayı
Sabah: iki kibrit kutusu peynir haşlanmış 1 tavuk 1 bıldırcın yumurtası limonlu maydanoz dereotu iki zeytin

Öğlen: fırında karnıbahar, Yarım dilim tost ekmeği

Ara: dereotlu biberli yoğurt

Akşam: Bir tabak ıspanak yemeği, yarım tabak tavuk ciğeri kavurma, soğan, maydonoz

Su: 2 ltre civarı ayrıyeten şu yeşilçay limon sodalı kürü yaptım bir litre kadar onu bitireceğim. Tilya kürü çayımı da unuttum yemekten önce içmeyi yatmadan içerim heralde
Spor: 2 mile leslie yaparım sanırım.

Sabah geç kalktığım için saatli yazacağım..

12: 30 KAHVALTI : 3 dilim tt ekmek, 2 kk peynir, 2 yk kavurma, 2 t kaşığı bal, 1 t kaşığı pekmez, yeşilçay
13:00 ARA : 1 fincan sade nescafe

ÖĞLE : yok

19:30 AKŞAM : 2 yk siyez bulguru pilavı, bol yagsız salata, 3-4 yemek kaşığı haşlanmış tavuk, bir küçük kase yoğurt.

SU : 2,1 lt su.
BİTKİ ÇAYI : 750 ml.
SPOR : 30 dk kondisyon bisikleti ile interval çalışma, 15 dk yağ yakan bacak egzersizleri, 15 dk. yağ yakan kol egzersizleri ve streching..

Leslie neymis bide ben bakim. Spor yapmak sart yoksa zayif sarkik olucazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…