Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah canm inşallah bizlerde iki sene emzirebiliriz bebişlerimizi.. kilo bakımınındanda yağlar oturmadan verelim diyoruz işte emzirmekte kalori yaktırdığı için baya kendi adıma bundanda faydalanmak istiyorum açıkçası her ne kadar zor olsada..

Ben hiç emzirirken kilo veremedim haklısınız ama çok istahim vardi

canım spordan sonra esneme hareketleri yaparsa yorgunluk kalmaz. bir de sıcak bir duş al hiç anlamazsın bile. ben aletli pilates yapıyorum baya zor hareketler, esneme yaptıktan sonra sanki hiç spor yapmamışcasına rahatlıyorum. eve gelince de sıcak duş.

Ben hiç emzirirken kilo veremedim haklısınız ama çok istahim vardi
Ben baya verdim özellikle diyetteyken çok şartladm kendimi zorda olsa 6 kilo verdim doğumdan çıktığımda 90 kiloydum kendiliğimden 83 e düştüm yani 90 nerede 77 nerede aradaki farkı gördükçe daha bi hevesleniyorum işte.. gazlada olsa zorlada olsa 68 i görcem yani :))

canım merak etme zor değil yapabilirsin. ayça kaya var doktor bazen ona denk geliyorum televizyonda. hatta instagramda da takip ediyorum. baya zayıflama ile ilgili tüyolar veriyor. hatta 100lü kilolardan 60lı kilolara indirdikleri var. bir baksana ona.

Valla canm o zaman ben çok hantalım çünkü duşta alıyordum esnemede yapıyordum yinede ancak yatağa atıyordum kendimi.. oğlum çok hareketli evin içinde hep onun peşindeyim birde ev iş yemek falan derken ancak akşamı ediyorum yaza artık benim sporum oda yürüyüş bol bol..

70leri görmene az kaldı Canım. Mart a 79 la girceksin bence.

Sağol cnm zaten daha çok düz ayakkabılar giyiniyorum. Boy yeterince uzun. Eşim de benimle aynı boyda. Zaten bu kiloyla topuklu giyinsem hepten izbandut gibi olurum

Önceden işten doğru direk yüzmeye gidiyordum. Taşındıktan sonra havuz uzak kaldı. Şimdi de iş,Bebek, ev düzene otırtamadım hala. Anneme gidiyorum. Arada Hafta içi onda kalıyorum. Evlerimiz çok yakın değil. O bakıyor bebeğe... Falan da filan. Ben bi şu kiloları veriyim, evde spora başlayabiliyim de yüzmeye tatilden tatile de gitsem olur[/QUOTE]

Canım vitaminlerine baktırdın mı. Belki ondan da olabilir. Yürüyüş daha iyi tabi. Benim de dışarı çıkacak durumum yok. Eşim çocuklara bakarken 1 saat yürüyüp geliyordum kardan dışarı çıkamıyorum artık. 15 dk da olsa yapmaya çalışıyorum şimdi. Squat ben de istiyorum, sen yapmışsın karnı çok zorluyor mu sence dikişlerime zararı olur mu? 3 ay oldu tam sezaryen olalı.

6 ay geçmeden yapmasan iyi olur canım. karnını kasma.

Aynen bak vitaminlerden olabilir çünkü doktorun verdiği vitaminleri ve kan şuruplarını hiç içemedim. Squatta 120 y e kadar çıktım kalcadan çok inceledim sıkılaştım keske bırakmayaydım. Ama ilk hafta yürüyemedim çok zorlandım senin daha üç ay olmuş eminim dikişleri zorlanır canım onu yapma bence birde ben normal doğum yaptım

Teşekkür ederim canım. Evet 6. aya kadar bekleyeyim ben...

Selam kızlar,
Sporum bitti, akşam yemeğimi yedim ve dinleniyorum rezene çayım eşliğinde.
Ayyy dökülüyorum, bugün çok yoruldum...
KALKINCA : 1 fincan sade nescafe, 2 kuru kayısı ve onun suyu

KAHVALTI : 2 dilim tt ekmek, 1,5 kk peynir, domates-salatalık- roka, biraz tereyagı ve bir tatlı kaşığı bal
ARA : 1 fincan sade türk kahvesi, bir kare çikolata
ÖĞLE : hindi kavurmalı tarhana çorbası, haşlanmış karnabahar ve yogurt
ARA : yok
AKŞAM : 1 kase bugdaylı nohutlu yogurt çorbası, 1 porsiyon tas kebabı, bir kase yogurt.
ARA : Rezene çayımın yanında bir adet diyet çikolatalı biskuvi, 2 kuru kayısı.
Su : 1 lt.
Bitki çayı : 1,2 lt.
SPOR : 30 dk karda yürüyüş, 30 dk kondisyon bisikleti, 15 dk bacak egzersizleri, 10 dk streching.Dumbell ile kol çalışacaktım ama sporum 1,5 saati geçti ben de çok bitkin hale geldim. Yarın off günüm olacaktı ama kol olayını yarına sarkıtayım dedim

Regl belirtileri veriyorum, tatlı isteğim tavanda ama kuru kayısı ile geçiştirmeye çalışıyorum.

Bu günkü menüm
Sabah
Ceviz, yumurta, dereotu, peynir, zeytin, 1 tane milföylü börek
Arada bol bol çay( yarından itibaren bırakıyorum pazardan pazara içeceğim )
Akşam: Kahvaltı şeklinde yedik. Tavada sucuklu yumurta yaptı eşim ondan aldım çok az. 2 dilim ekmek, peynir zeytin, ceviz..

Spor: 2 mil. Eşimle butun evi süpürdük sildik çok yoruldum. 3 e tamamlayamadım

Su:2 lt. 1 lt daha içerim

Maşallah sporlar süper. Sizin bebeğiniz kaç aylık.
Regl ben de oldum bu gün aynı dert bende de var...

benden de menü gelsin
Sabah : menemen, sucuk, bol peynir, 2-3 zeytin, ufacık ekmeğe tereyağı bal
ara: sütlü neskafe
Öğleni biraz sarkıttım akşam yemeği gibi oldu,
4-5 adet külbastı, az sebzeli spagetti
Ara : portakal, armut, elma (3 kişi yedik)
suyu az içtim sanırım sayamadım. çayı da az içtim bugün.
Sporum yarın. Aslında dün gidecektim ama kar nedeniyle gidemedim.

Merhaba kızlar bence çok iyi gidiyorsunuz. Bırakmayın ayda 1 kilo verseniz kardadınız unutmayın bunu yavaş verilen kilo kalıcıdır hem emzirirken vermek müthiş bence .. ben oğlumda 6 aydan sonra 1 2 kilo vermeye başlamıştım bakalım kızımda ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…