Maşallah canm inşallah bizlerde iki sene emzirebiliriz bebişlerimizi.. kilo bakımınındanda yağlar oturmadan verelim diyoruz işte emzirmekte kalori yaktırdığı için baya kendi adıma bundanda faydalanmak istiyorum açıkçası her ne kadar zor olsada..Kızlar emzirme dönemi yeni biten bir anneyin 2yasina kadar emzirdim iki kizimida cok şükür emzirken başlamıştım diyete ama çok zor oldu emzirdikce deli gibi acıkıyordum kolaylıklar dilerim hepinize ilerde daha kolay kilo vericeksiniz emin olun
canım spordan sonra esneme hareketleri yaparsa yorgunluk kalmaz. bir de sıcak bir duş al hiç anlamazsın bile. ben aletli pilates yapıyorum baya zor hareketler, esneme yaptıktan sonra sanki hiç spor yapmamışcasına rahatlıyorum. eve gelince de sıcak duş.Sabah gec kahvaltı yaptım 11 de bir buçuk haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 ç.kaşığı bal tereyağ 1 kk peynir 3 dilim tt ekmek yedim açık çay içtim üç bardak..
Kızlar ben spor yapıyordum ama bu defada akşam çok yorgun oluyorum eşimle çocuğumla ilgilenemiyordum bütün gün ev iş yemek falan derken zaten oğlumda gündüz hiç durmuyo maşallah çok hareketli.. spor yapanları tebrik ediyorum valla..
Ben baya verdim özellikle diyetteyken çok şartladm kendimi zorda olsa 6 kilo verdim doğumdan çıktığımda 90 kiloydum kendiliğimden 83 e düştüm yani 90 nerede 77 nerede aradaki farkı gördükçe daha bi hevesleniyorum işte.. gazlada olsa zorlada olsa 68 i görcem yani :))Ben hiç emzirirken kilo veremedim haklısınız ama çok istahim vardi
canım merak etme zor değil yapabilirsin. ayça kaya var doktor bazen ona denk geliyorum televizyonda. hatta instagramda da takip ediyorum. baya zayıflama ile ilgili tüyolar veriyor. hatta 100lü kilolardan 60lı kilolara indirdikleri var. bir baksana ona.Imgvercim benim 50 leri görmeyeli 6 seneyi geçti
Zaten ce eee demisti, benim genelde kilom 67~72 arasi gider gelirdi.
Gebelik beni ağır tonaja terfi ettirdi.
Kizimin canı sağolsun.
Ama azmettim, önce o 70'ler sonra 60 lar, sonra da 59~58 ler buraya gelecek :)
Valla canm o zaman ben çok hantalım çünkü duşta alıyordum esnemede yapıyordum yinede ancak yatağa atıyordum kendimi.. oğlum çok hareketli evin içinde hep onun peşindeyim birde ev iş yemek falan derken ancak akşamı ediyorum yaza artık benim sporum oda yürüyüş bol bol..canım spordan sonra esneme hareketleri yaparsa yorgunluk kalmaz. bir de sıcak bir duş al hiç anlamazsın bile. ben aletli pilates yapıyorum baya zor hareketler, esneme yaptıktan sonra sanki hiç spor yapmamışcasına rahatlıyorum. eve gelince de sıcak duş.
70leri görmene az kaldı Canım. Mart a 79 la girceksin bence.Imgvercim benim 50 leri görmeyeli 6 seneyi geçti
Zaten ce eee demisti, benim genelde kilom 67~72 arasi gider gelirdi.
Gebelik beni ağır tonaja terfi ettirdi.
Kizimin canı sağolsun.
Ama azmettim, önce o 70'ler sonra 60 lar, sonra da 59~58 ler buraya gelecek :)
Cok geciktirme yeoscum sporu, spor kilo verirken.sıkı olmamizi saglar, sarkmayi zorlaştırir.
Selvi gibi de hatunsun valla babet giysen bile yakışır sana.
Niye 1 kaç sene imkansız olsun yuzme?
Babasina birak 1~2 saat git yüz gel.
Ben salonla gorustum ama bebekle nasisla gidemezdim bosuna para vermiyim dedim, gecen yıl hamile kaldim dondurdum ama doğumdan sonra da gidemedim.
üşenirim çünkü karda kışta, yok çanta hazırla, yok arabaya atla, git giyin spor yap, duş al, soyun vs.
evde daha iyi valla.
Evde de yapiyorum esime birakip, en azından kızıma yakınım, bi durum olsa aynen müdahale ederim.
Canım vitaminlerine baktırdın mı. Belki ondan da olabilir. Yürüyüş daha iyi tabi. Benim de dışarı çıkacak durumum yok. Eşim çocuklara bakarken 1 saat yürüyüp geliyordum kardan dışarı çıkamıyorum artık. 15 dk da olsa yapmaya çalışıyorum şimdi. Squat ben de istiyorum, sen yapmışsın karnı çok zorluyor mu sence dikişlerime zararı olur mu? 3 ay oldu tam sezaryen olalı.Valla canm o zaman ben çok hantalım çünkü duşta alıyordum esnemede yapıyordum yinede ancak yatağa atıyordum kendimi.. oğlum çok hareketli evin içinde hep onun peşindeyim birde ev iş yemek falan derken ancak akşamı ediyorum yaza artık benim sporum oda yürüyüş bol bol..
6 ay geçmeden yapmasan iyi olur canım. karnını kasma.Canım vitaminlerine baktırdın mı. Belki ondan da olabilir. Yürüyüş daha iyi tabi. Benim de dışarı çıkacak durumum yok. Eşim çocuklara bakarken 1 saat yürüyüp geliyordum kardan dışarı çıkamıyorum artık. 15 dk da olsa yapmaya çalışıyorum şimdi. Squat ben de istiyorum, sen yapmışsın karnı çok zorluyor mu sence dikişlerime zararı olur mu? 3 ay oldu tam sezaryen olalı.
Emzirme bitince verebildin mi, çünkü benim iştah im da çok açık.Ben hiç emzirirken kilo veremedim haklısınız ama çok istahim vardi
6 ay geçmeden yapmasan iyi olur canım. karnını kasma.
Aynen bak vitaminlerden olabilir çünkü doktorun verdiği vitaminleri ve kan şuruplarını hiç içemedim. Squatta 120 y e kadar çıktım kalcadan çok inceledim sıkılaştım keske bırakmayaydım. Ama ilk hafta yürüyemedim çok zorlandım senin daha üç ay olmuş eminim dikişleri zorlanır canım onu yapma bence birde ben normal doğum yaptımCanım vitaminlerine baktırdın mı. Belki ondan da olabilir. Yürüyüş daha iyi tabi. Benim de dışarı çıkacak durumum yok. Eşim çocuklara bakarken 1 saat yürüyüp geliyordum kardan dışarı çıkamıyorum artık. 15 dk da olsa yapmaya çalışıyorum şimdi. Squat ben de istiyorum, sen yapmışsın karnı çok zorluyor mu sence dikişlerime zararı olur mu? 3 ay oldu tam sezaryen olalı.
Teşekkür ederim canım. Evet 6. aya kadar bekleyeyim ben...Aynen bak vitaminlerden olabilir çünkü doktorun verdiği vitaminleri ve kan şuruplarını hiç içemedim. Squatta 120 y e kadar çıktım kalcadan çok inceledim sıkılaştım keske bırakmayaydım. Ama ilk hafta yürüyemedim çok zorlandım senin daha üç ay olmuş eminim dikişleri zorlanır canım onu yapma bence birde ben normal doğum yaptım
Maşallah sporlar süper. Sizin bebeğiniz kaç aylık.Selam kızlar,
Sporum bitti, akşam yemeğimi yedim ve dinleniyorum rezene çayım eşliğinde.
Ayyy dökülüyorum, bugün çok yoruldum...
KALKINCA : 1 fincan sade nescafe, 2 kuru kayısı ve onun suyu
KAHVALTI : 2 dilim tt ekmek, 1,5 kk peynir, domates-salatalık- roka, biraz tereyagı ve bir tatlı kaşığı bal
ARA : 1 fincan sade türk kahvesi, bir kare çikolata
ÖĞLE : hindi kavurmalı tarhana çorbası, haşlanmış karnabahar ve yogurt
ARA : yok
AKŞAM : 1 kase bugdaylı nohutlu yogurt çorbası, 1 porsiyon tas kebabı, bir kase yogurt.
ARA : Rezene çayımın yanında bir adet diyet çikolatalı biskuvi, 2 kuru kayısı.
Su : 1 lt.
Bitki çayı : 1,2 lt.
SPOR : 30 dk karda yürüyüş, 30 dk kondisyon bisikleti, 15 dk bacak egzersizleri, 10 dk streching.Dumbell ile kol çalışacaktım ama sporum 1,5 saati geçti ben de çok bitkin hale geldim. Yarın off günüm olacaktı ama kol olayını yarına sarkıtayım dedim
Regl belirtileri veriyorum, tatlı isteğim tavanda ama kuru kayısı ile geçiştirmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?