Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar. 71.7 geldim bu gün 700 gr gitmiş. Kaldı 14 kilo 300 gr...

Bu gün menüm
Sabah. Yumurta, zeytin, peynir, ceviz, ıhlamur
Ara rezene anason kimyon karıştırıp içtim
Akşam az barbunya, ızgara köfte, ızgara biber, ayran

Su. 3 lt
Spor henüz fırsat bulamadım ama yatmadan mutlaka 3 mil yaparım.

Merhaba bende 3 aylık bir bebek annesiyim cuma çalışmaya başlayacağım ve 3 gündür lesli yapıyorum. Bende kilo yapmayayıp süt yapan besinlerle zayıflamayı istiyorum.
Boy:1.65
Kilo:63
Hedef:56

Hoşgeldin Can'ım. Çok faZlalığın yok. Yavaş yavaş verirsin inş.

[/QUOTE]

Bende aynı şeyleri düşünüyorum. Geçen gün dolaptan bir gömleğimi deniyim oluyorsa giyerim dedim. Ne mümkün iki yakanın Arasında nerdeyse bir karış var. Bir de o Zaman'larda bile fazlalıklarım olduğunu düşünürdüm. Ay ne saf mışım. Şimdi o gömleklerin içine girsem ooooo.

Ben bgn geç kalktım. Kahvaltı öğle yemeği vakti oldu.
Sabah; 2 kK peynir, 1,5 haşlanmış yumurta, yeşillik, bal kaymak, 2 dilim tt ekmek
Ara; 1 muz, yarım portakal
Akşam; 1kase çorba, 2 köfte, yoğurtlu karnabahar, salata, 1 dilim ekmek
Son olarak yatmadan portakal yerim heralde

Su; hala 1,5 lt tamamlayamadan. Yatana kadar içerim
Veeee spor; başlangıç oldu. En son hamileliğimde yaptığım yürüyüşler vardı. Çok iyi geldi. Özlemişim valla
15dk leslie
7,5km eliptik bisiklet

Ben de 61 kiloyken dünya kadar para verip diyetisyene gitmiştim..
Kapıda sıra beklerken herkes bana aaa sen ne zamandır geliyorsun çok iyi zayıflamışsın maşallah dediler de ben daha yeni başlayacağım deyince baya şaşırmışlardı

Ben hep çok zayıftım 56 nın üstünde ilk defa kendimi bu kiloda görünce sinir oldum.Kıyafeti geçtim ayakkabılarım bile olmuyor ayaklarımda büyüyünce tam depresyona girdim. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.

İkinci ara öğün adet günü sebebiyle yarım muz dilimlere ayırıp üstne 1 ç.k bal ve dövülmüş iki ceviz
Akşam yemeği 5 kaşık mantarlı et sote 3 kaşık bulgur pilavı 1 dilim çavdarekmeği salata ayran.
Ara öğün akşam iki incir 1 kuru erik
3 litre su

Sorma ya ayaklar da büyüyor. E bende 1,78 boy var. Zaten 40 numara giyiniyordum. Gerisini gel sen düşün

Demek ayaklar da kilo alıyor.
Bacakları biliyordum, çizme, bot giyemiyorum, ama ayakkabı

Demek ayaklar da kilo alıyor.
Bacakları biliyordum, çizme, bot giyemiyorum, ama ayakkabı
Aynen yaa hala hamileyken giydigim bayaaaa acilmis spor ayakkabilari giyiyorum .cizmeye hic niyetlenmedim hatta kutusundan cikarmadim bile busene. Bi bot cikardim o da zorla oluyor acil kilo vermeli.
Bugun asure yemiş olabilirim
Cezam yrn 30 dk jillian yapmak olacak

Ben de kışı tek bir botla geçiricem sanırım

Selamlar hayatı boyunca 55 kilodan yukarıya çıkmamış hatta ozamanlar bile kilosundan şikayet eden ben... hamileyken neredeyse 11-12 kilo ile hamileliğini tamamlayacakken son aylar bebeğin kilo almayı kesmesi ile acil bir yeme olayına giren ilaçlar kullanan ve 80 kilo ile mecburi sezeryana giren ben... doğum sonrası 73 olan şimdi 4 aylık bebişi ile 76-77 lerde gezen ben kafayı yemek üzereyim... kendi mi bu cüssede hiç görmedim şuan kaç bedenim bilmiyorum 46 belki 48 ? Haberim yok şaka gibi... 6. Ayı bekliyorum diyetisyen için şuan ise tatlıyı ağzıma sürmemek dışında hiç bir şey yapmıyorum sütüm azalır diye öyle korkuyorum ki psikolojik belkide azalıyor cidden ...süt çayı, damlası, kimyonlu rezenesi,maltı,lactamili bi sürü şey içiyorum birini eksik yapsam bi ka gün sonra ya bebeğim gazlanıyor ya süt azalıyor derken...diyetisyende diyetisyen diyorum gidince sanki mucize olacak... bir de uzay yürüyüşü olan eliptik bisikletlerin etkili olduğunu söylediler onlardan alıyorum bu hafta... zira geçenlerde spor olsun diye 17 katı yürüyerek indim 3 gün yürüyemedim:) mekik mi bence hayal 30 derece açıyla bile doğrulamıyorum hamileliğimi ve bu halimi görmeyenler beni böyle görecek diye aklım çıkıyor kompleks yaptım resmen... ayakkabılarım kıyafetlerim özene bezene aldığım hiç bir şeyim olmuyor...

Kızlar dün fena bozdum diyeti.Öğlen eşim eve geldi elinde iki kutu pizza akşam gelirken de 3 tane alman pastası getirmiş. Evde varken ben rahat edemem.Afkyetle aşırdım.Bugün kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum. inş bugün bozmam müsafirliğe gidicem.

Bu kocalar hep diyeti sabote ediyor.
Allah nefsimi tuymayı nasip etsin
Çok zor diyet yapmak.

S Maşallah çok güzel gitmiş.
Menü de güzel.

Günaydın güzel bir gün olsun inşallah
Bol sporlu yeşil çay lı olsun.
Ben yeşil çay içtim şimdi kuzu uyurken bende Leslie 3 mil yapmaya gidiyorum.

günaydın hanımlarrr.... bugün fire vermek yok!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…